Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een Volkswagen Passat verwijderen?

Als je een beetje een handig persoon bent, ben je vrijwel zeker staat te popelen om het overgrote deel van het onderhoud aan uw Volkswagen Passat . op zich te nemen , maar sommige zijn moeilijker dan andere en vereisen het verwijderen van lichaamsdelen of elementen om toegang te krijgen tot het onderdeel waarop u wilt opereren. We willen je graag helpen bij deze taak. Daarom gaan we het op deze webpagina uitzoeken hoe de bumper van een Volkswagen Passat te verwijderen . Deze operatie is niet erg moeilijk en je zou het met weinig hulpmiddelen moeten kunnen doen. Om dit te doen, zullen we eerst zien hoe u de voorbumper van uw Volkswagen Passat verwijdert en vervolgens hoe u de achterbumper van deze verwijdert.

Hoe de voorbumper van een Volkswagen Passat te verwijderen

Dus laten we ons document beginnen met de voorbumper van uw Volkswagen Passat. Om het eraf te halen, hebt u alleen een set ratelsleutels, enkele schroevendraaiers en torx-bits nodig. Hier zijn de eenvoudige stappen die u moet volgen om de bumper van uw Volkswagen Passat in goede staat te demonteren:

 • Als u meer comfort wilt, raden we u aan uw Volkswagen Passat op te tillen en de voorwielen te verwijderen om een ​​goede toegang tot de hele voorbumper te hebben.
 • Open de motorkap van uw auto: Lijkt duidelijk, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorcompartiment.
 • Verwijder de wielkasten: ze worden ook wel spatborden genoemd, maar dat zullen ze wel doen in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw Volkswagen Passat. Afhankelijk van de kenmerken van uw auto en het jaar van uw model, zult u ook de mogelijkheid hebben om nietjes te vinden. Om dit voor elkaar te krijgen, hoeft u alleen maar een nietjestrekker te gebruiken of het voorzichtig te doen met een grote platte schroevendraaier en een hendel om het nietje te openen.
 • Dan moet je de schroeven losdraaien die zich aan de achterkant van je spatbord bevinden en waarmee de voorbumper van je Volkswagen Passat aan de zijkanten vastzit.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder uw Volkswagen Passat te gaan om de bouten los te draaien die op het chassis van de auto zitten, u vindt er enkele in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Zeker ben je ontkoppel de aansluiting van de plaatverlichting en de afstandssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, ben je waarschijnlijk een schroef of een clip vergeten. Denk eraan om een ​​tapijt of iets anders te gebruiken om te voorkomen dat het bekrast raakt door de grond te raken.
Weiterlesen:
Hoe Volkswagen Passat 7 handmatig te vergrendelen?

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe u de voorbumper van uw Volkswagen Passat kunt verwijderen , om het terug op zijn plaats te zetten, volg de stappen op de tegenovergestelde manier.

Hoe de achterbumper van een Volkswagen Passat te verwijderen

En om af te sluiten, of het proces nu wel of niet identiek is, zullen we het geval bekijken van het verwijderen van de achterbumper van uw Volkswagen Passat . Voor elke stap geven we u, om herhaling te voorkomen, slechts de grote lijnen, lees deel 1 als u nog onduidelijkheden of vragen heeft voor meer informatie.

 • Begin met dezelfde eerste stap, namelijk uw Volkswagen Passat optillen en uw achterwielen verwijderen om een ​​ideaal werkgebied te hebben om de bumper van uw Volkswagen Passat zonder problemen te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw Volkswagen Passat om toegang te krijgen tot de zijsteunen van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Verwijder de zijsteunen in uw wielkasten om het verwijderen van de bumper van uw Volkswagen Passat veel gemakkelijker te maken.
 • Verwijder de onderste bindingen onder uw Volkswagen Passat.
 • Vergeet daarbij niet om de achterste kentekenplaatverlichting en de achteruitradarsensoren los te koppelen als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw Volkswagen Passat , volg dezelfde methode als voor de voorbumper

Hier heb je deze twee delen doorgenomen, hoe de bumper van een Volkswagen Passat te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is de manieren zijn min of meer hetzelfde en het is voldoende zorgvuldig te zijn om alles goed te laten verlopen.

Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Volkswagen Passat 7 ?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Passat in de categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector