Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een Volkswagen Touran 2 verwijderen?

Als je een beetje een doe-het-zelver bent, ben je waarschijnlijk graag voor het overgrote deel van het onderhoud aan uw Volkswagen Touran 2 zorgen, maar sommige zijn uitdagender dan andere en vereisen het verwijderen van lichaamsdelen of elementen om toegang te krijgen tot het deel dat u wilt opereren. Wij helpen u graag bij deze taak. Daarom gaan we op deze webpagina kijken hoe de bumper van een Volkswagen Touran 2 te verwijderen. Deze procedure is niet erg uitdagend en je zou het met weinig hulpmiddelen moeten kunnen. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken hoe u de voorbumper van uw Volkswagen Touran 2 verwijdert en vervolgens hoe u de achterbumper van deze verwijdert.

Hoe de voorbumper te verwijderen van een Volkswagen Touran 2

Laten we beginnen met de inhoud van ons artikel met de voorbumper van uw Volkswagen Touran 2. Om deze te verwijderen, hebt u alleen een set ratelsleutels, enkele schroevendraaiers en torx-bits nodig. Dit zijn de stappen die u moet volgen om de bumper van uw Volkswagen Touran 2 in goede staat te kunnen demonteren:

 • Als u meer comfort wilt, raden we u aan om uw Volkswagen Touran 2 op te tillen en de voorwielen te verwijderen om een ​​zo goed mogelijke toegang tot de hele voorbumper te krijgen.
 • Open de motorkap van uw motorvoertuig: Het lijkt voor de hand liggend, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorruimte.
 • Verwijder de wielkasten: ze worden ook wel spatborden genoemd, maar dat zullen ze wel doen in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw Volkswagen Touran 2. Afhankelijk van de kenmerken van uw motorvoertuig en het jaar van uw model, kunt u ook nietjes vinden, om dit voor elkaar te krijgen, hoeft u alleen maar een nietjestrekker te gebruiken of het voorzichtig met een grote platte schroevendraaier en gebruik een hendel om het nietje te openen.
 • Dan moet je de schroeven losdraaien die van achter je spatbord zitten en waarmee de voorbumper van je Volkswagen Touran 2 aan de zijkanten vastzit.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder uw Volkswagen Touran 2 te gaan om de bouten los te draaien die zich op het chassis van het motorvoertuig bevinden, u vindt er enkele in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Zorg ervoor ontkoppel de verbinding van de plaatverlichting en de afstandsbedieningssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, bent u misschien een schroef of een clip vergeten. Denk aan het werken met een tapijt of iets anders om te voorkomen dat deze bekrast raakt door de grond te raken.
Weiterlesen:
Hoe een vergrendelde sleutel op mijn Volkswagen Touran 3 te repareren?

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe verwijder je de voorbumper van je Volkswagen Touran 2, om het weer in elkaar te zetten, volgt u de stappen in de tegenovergestelde richting.

Hoe de achterbumper verwijderen van een Volkswagen Touran 2

En om af te ronden, zelfs als de bediening redelijk gelijkwaardig is, zullen we eens kijken naar het geval van het verwijderen van de achterbumper van uw Volkswagen Touran 2. Voor elke stap om onszelf niet te herhalen, geven we u gewoon de brede hoogtepunten, raadpleeg deel 1 bij onduidelijkheden of vragen voor meer info.

 • Begin met het uitvoeren van dezelfde eerste stap, namelijk uw Volkswagen Touran 2 optillen en uw achterwielen verwijderen om een ​​ideale werkruimte te hebben om de bumper van uw Volkswagen Touran 2 sereen te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw Volkswagen Touran 2 om toegang te krijgen tot de zijbeugels van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Verwijder de zijsteunen in uw wielkasten om het gemakkelijker te maken om de bumper van uw Volkswagen Touran 2 te verwijderen.
 • Haal de onderste bindingen onder uw Volkswagen Touran 2 weg.
 • Zorg er tegelijkertijd voor dat u de achterste kentekenplaatverlichting en de achteruitradarsensoren loskoppelt als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw Volkswagen Touran 2, volg dezelfde techniek als voor de voorbumper

Hier heb je ontdekt door deze twee delen, hoe de bumper van een Volkswagen Touran 2 te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is? de methoden zijn bijna hetzelfde en het is voldoende om ervoor te zorgen dat alles goed gaat.

Weiterlesen:
GPS Volkswagen Touran werkt niet Volkswagen Touran

Als je meer tutorials over de Volkswagen Touran 2 nodig hebt, ga dan naar onze Volkswagen Touran 2-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector