Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een Volkswagen Touran 3 verwijderen?

Als je een beetje een doe-het-zelver bent, ben je waarschijnlijk graag het grootste deel van de service voor uw Volkswagen Touran 3 . verzorgen, maar sommige zijn moeilijker dan andere en vereisen het verwijderen van lichaamsdelen of delen om toegang te krijgen tot het onderdeel waarop u zich wilt concentreren. Wij helpen u graag bij deze operatie. Daarom gaan we het op deze webpagina uitzoeken hoe de bumper van een Volkswagen Touran 3 te verwijderen. Dit proces is niet erg moeilijk en je zou het met weinig hulpmiddelen moeten kunnen. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken hoe u de voorbumper van uw Volkswagen Touran 3 verwijdert en vervolgens hoe u de achterbumper van deze verwijdert.

Hoe de voorbumper te verwijderen van een Volkswagen Touran 3

Laten we dus beginnen met onze inhoud met de voorbumper van uw Volkswagen Touran 3. Om hem te verwijderen, heeft u alleen een set ratelsleutels, wat schroevendraaiers en torx-bits nodig. Hier zijn de richtlijnen die u moet volgen om de bumper van uw Volkswagen Touran 3 in goede staat te demonteren:

 • Als je meer ontspannen wilt zijn, raden we je aan om je Volkswagen Touran 3 op standaards te zetten en de voorwielen te verwijderen om een ​​goede toegang tot de hele voorbumper te hebben.
 • Open de motorkap van uw auto: Het lijkt vanzelfsprekend, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorcompartiment.
 • Verwijder de wielkasten: ze worden ook wel spatborden genoemd, maar dat zullen ze wel doen in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw Volkswagen Touran 3. Afhankelijk van de kenmerken van uw auto en het jaar van uw model, kunt u ook nietjes vinden, hiervoor hoeft u alleen maar een nietjestrekker te gebruiken of het voorzichtig te doen met een grote platte schroevendraaier en gebruik een hendel om het nietje te openen.
 • Dan zul je de schroeven moeten losdraaien die zich achter je spatbord bevinden en waarmee de voorbumper van je Volkswagen Touran 3 aan de zijkanten wordt vergrendeld.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder uw Volkswagen Touran 3 te gaan om de bouten los te draaien die zich op het chassis van de auto bevinden, u vindt er enkele in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Zeker ben je ontkoppel de aansluiting van de plaatverlichting en de afstandssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, ben je vrijwel zeker een schroef of een clip vergeten. Denk eraan om een ​​tapijt of iets anders te gebruiken om te voorkomen dat er krassen op komen door de grond aan te raken.
Weiterlesen:
Motor schudt op Volkswagen Touran 3, wat te doen ?

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe verwijder je de voorbumper van je Volkswagen Touran 3, volg de stappen in de tegenovergestelde richting om het terug te plaatsen.

Hoe de achterbumper verwijderen van een Volkswagen Touran 3

En om af te sluiten, ongeacht of de procedure redelijk gelijkwaardig is, zullen we het geval van het verwijderen van de achterbumper van uw Volkswagen Touran 3 bekijken. als u zich zorgen maakt of vragen heeft voor meer informatie.

 • Begin met het uitvoeren van dezelfde eerste fase, dat wil zeggen, til uw Volkswagen Touran 3 op en verwijder uw achterwielen om een ​​ideale werkruimte te hebben om de bumper van uw Volkswagen Touran 3 zonder problemen te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw Volkswagen Touran 3 om toegang te krijgen tot de zijbeugels van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Verwijder de zijbeugels in uw wielkasten om het verwijderen van de bumper van uw Volkswagen Touran 3 veel gemakkelijker te maken.
 • Verwijder de onderste bindingen onder uw Volkswagen Touran 3.
 • Vergeet daarbij niet om de achterste kentekenplaatverlichting en de achteruitradarsensoren los te koppelen als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw Volkswagen Touran 3volg dezelfde methode als voor de voorbumper

Hier heb je deze twee delen doorgenomen, hoe de bumper van een Volkswagen Touran 3 te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is? de oplossingen zijn min of meer hetzelfde en het is voldoende om ervoor te zorgen dat alles goed gaat.

Weiterlesen:
Hoe stel je de mistlampen van Volkswagen Touran af?

Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen Touran 3, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 3 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector