Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een Volkswagen Transporter 4 verwijderen?

Als je een beetje een doe-het-zelver bent, ben je waarschijnlijk het grootste deel van het onderhoud aan uw Volkswagen Transporter 4 . wilt uitvoeren, maar sommige zijn gecompliceerder dan andere en vereisen het verwijderen van lichaamsdelen of componenten om toegang te krijgen tot het onderdeel waaraan u wilt opereren. We willen je heel graag helpen bij deze operatie. Dat is waarom we in dit artikel gaan ontdekken hoe verwijder je de bumper van een Volkswagen Transporter 4. Deze operatie is niet erg ingewikkeld en je zou het met weinig hulpmiddelen moeten kunnen doen. Om dit te bereiken, zullen we eerst zien hoe u de voorbumper van uw Volkswagen Transporter 4 verwijdert en vervolgens hoe u de achterbumper van deze verwijdert.

Hoe de voorbumper van een Volkswagen Transporter 4 . te verwijderen

Laten we dus beginnen met de inhoud van ons artikel met de voorbumper van uw Volkswagen Transporter 4. Om hem te verwijderen, hebt u alleen een set ratelsleutels, een paar schroevendraaiers en torx-bits nodig. Hier zijn de richtlijnen waaraan u zich moet houden om de bumper van uw Volkswagen Transporter 4 in goede staat te kunnen demonteren:

 • Als u meer comfort wilt, raden we u aan uw Volkswagen Transporter 4 op te tillen en de voorwielen te verwijderen om een ​​goede toegang tot de hele voorbumper te krijgen.
 • Open de motorkap van uw auto: Het lijkt vanzelfsprekend, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorcompartiment.
 • Haal de wielkasten eruit: ze worden ook geïdentificeerd als spatborden, maar dat zullen ze wel in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw Volkswagen Transporter 4. Afhankelijk van uw auto-eigenschappen en het jaar van uw model, zult u ook nietjes kunnen vinden, om dit voor elkaar te krijgen, moet u alleen een nietjestrekker gebruiken of het voorzichtig doen met een grote platte schroevendraaier en gebruik een hendel om het nietje te openen.
 • Dan zul je de schroeven moeten losdraaien die zich aan de achterkant van je spatbord bevinden en waarmee de voorbumper van je Volkswagen Transporter 4 aan de zijkanten wordt vergrendeld.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder uw Volkswagen Transporter 4 te gaan om de bouten los te draaien die op het chassis van de auto zitten, u vindt er enkele in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Zorg ervoor ontkoppel de verbinding van de plaatverlichting en de afstandsbedieningssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, bent u misschien een schroef of een clip vergeten. Denk aan het werken met een tapijt of iets anders om te voorkomen dat deze bekrast raakt door de grond te raken.
Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Transporter 5?

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe de voorbumper van uw Volkswagen Transporter 4 . te verwijderen, om het weer in elkaar te zetten, houdt u zich aan de stappen in de tegenovergestelde richting.

Hoe verwijder je de achterbumper van een Volkswagen Transporter 4

En om te eindigen, ongeacht of het proces vrij gelijkaardig is, zullen we kijken naar het geval van het verwijderen van de achterbumper van uw Volkswagen Transporter 4. Voor elke stap om onszelf niet te herhalen, zullen we u de grote lijnen geven, raadpleeg deel 1 als u twijfels of vragen heeft voor meer informatie.

 • Begin met het uitvoeren van dezelfde eerste stap, namelijk uw Volkswagen Transporter 4 optillen en uw achterwielen verwijderen om een ​​ideale werkruimte te hebben om de bumper van uw Volkswagen Transporter 4 probleemloos te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw Volkswagen Transporter 4 om toegang te krijgen tot de zijbeugels van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Verwijder de zijbeugels in uw wielkasten om het verwijderen van de bumper van uw Volkswagen Transporter 4 gemakkelijker te maken.
 • Verwijder de onderste bindingen onder uw Volkswagen Transporter 4.
 • Zorg er tegelijkertijd voor dat u de achterste kentekenplaatverlichting en de achteruitradarsensoren loskoppelt als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw Volkswagen Transporter 4, volg dezelfde techniek als voor de voorbumper

Hier heb je ontdekt door deze twee delen, hoe de bumper van een Volkswagen Transporter 4 te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is? de benaderingen zijn vrijwel hetzelfde en het is voldoende om alles nauwkeurig te laten verlopen.

Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Volkswagen Transporter 5 uitschakelen?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 4 in de categorie Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector