Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een Volkswagen Transporter 5 verwijderen?

Als je een beetje een handig persoon bent, ben je dat zeker bereid om de meeste werkzaamheden aan uw Volkswagen Transporter 5 . uit te voeren, maar sommige zijn complexer dan andere en vereisen de verwijdering van lichaamsdelen of onderdelen om toegang te krijgen tot het onderdeel waarop u wilt opereren. Wij willen u helpen in dit proces. Daarom gaan we op deze webpagina zien hoe verwijder je de bumper van een Volkswagen Transporter 5. Deze taak is niet erg complex en je zou het met weinig apparatuur moeten kunnen doen. Daarvoor zullen we eerst ontdekken hoe u de voorbumper van uw Volkswagen Transporter 5 verwijdert en vervolgens hoe u de achterbumper van deze verwijdert.

Hoe de voorbumper van een Volkswagen Transporter 5 . te verwijderen

Dus laten we beginnen met onze inhoud met de voorbumper van uw Volkswagen Transporter 5. Om deze te verwijderen, heeft u alleen een set ratelsleutels, wat schroevendraaiers en torx-bits nodig. Dit zijn de stappen die u moet volgen om de bumper van uw Volkswagen Transporter 5 in goede staat te kunnen demonteren:

 • Als je meer comfort wilt, raden we je aan om je Volkswagen Transporter 5 op standaards te zetten en de voorwielen te verwijderen om een ​​goede toegang tot de hele voorbumper te hebben.
 • Open de motorkap van uw motorvoertuig: Lijkt duidelijk, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorcompartiment.
 • Verwijder de wielkasten: ze worden ook wel spatborden genoemd, maar dat zullen ze wel doen in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw Volkswagen Transporter 5. Afhankelijk van de kenmerken van uw motorvoertuig en het jaar van uw model, zult u ook de mogelijkheid hebben om nietjes te vinden, hiervoor hoeft u alleen maar een nietjestrekker te gebruiken of om het te doen voorzichtig met een grote platte schroevendraaier en gebruik een hendel om het nietje te openen.
 • Dan moet je de schroeven losdraaien die van achter je spatbord zitten en waarmee de voorbumper van je Volkswagen Transporter 5 aan de zijkanten vastzit.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder uw Volkswagen Transporter 5 te gaan om de bouten los te draaien die zich op het chassis van het motorvoertuig bevinden, u vindt er enkele in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Zeker ben je ontkoppel de verbinding van de plaatverlichting en de afstandsbedieningssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, ben je vrijwel zeker een schroef of een clip vergeten. Denk aan het gebruik van een tapijt of iets anders om te voorkomen dat het bekrast raakt door de grond te raken.
Weiterlesen:
Oranje lampje Volkswagen Transporter dat blijft branden

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe de voorbumper van uw Volkswagen Transporter 5 . te verwijderen, om het weer in elkaar te zetten, volgt u de stappen in de tegenovergestelde richting.

Hoe verwijder je de achterbumper van een Volkswagen Transporter 5

En nu, of de procedure nu wel of niet vrij identiek is, zullen we kijken naar het geval van het verwijderen van de achterbumper van uw Volkswagen Transporter 5. Voor elke stap om onszelf niet te herhalen, zullen we u uitsluitend de grote lijnen geven, lees het gedeelte 1 bij onduidelijkheden of vragen voor meer informatie.

 • Begin met dezelfde eerste stap, namelijk uw Volkswagen Transporter 5 optillen en uw achterwielen verwijderen om een ​​ideaal werkgebied te hebben om de bumper van uw Volkswagen Transporter 5 rustig te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw Volkswagen Transporter 5 om toegang te krijgen tot de zijbeugels van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Verwijder de zijbeugels in uw wielkasten om het verwijderen van de bumper van uw Volkswagen Transporter 5 gemakkelijker te maken.
 • Haal de onderste bindingen onder uw Volkswagen Transporter 5 weg.
 • Zorg er daarbij voor dat u de achterste kentekenplaatverlichting en de achteruitradarsensoren loskoppelt als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw Volkswagen Transporter 5, volg dezelfde techniek als voor de voorbumper

Hier heb je via deze twee delen geleerd, hoe de bumper van een Volkswagen Transporter 5 te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is? de oplossingen zijn bijna hetzelfde en het is voldoende om voorzichtig te zijn om alles goed te laten verlopen.

Weiterlesen:
Oplaadprobleem accu Volkswagen Transporter 6, wat te doen?

Voor meer tips over de Volkswagen Transporter 5, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector