Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een Volkswagen Transporter 6 verwijderen?

Als je een handig persoon bent, ben je waarschijnlijk bereid om het meeste werk aan uw Volkswagen Transporter 6 . te doen, maar sommige zijn ingewikkelder dan andere en vereisen het verwijderen van lichaamsdelen of elementen om toegang te krijgen tot het onderdeel waaraan u wilt werken. Wij helpen u graag bij deze operatie. Daarom gaan we het op deze webpagina uitzoeken hoe verwijder je de bumper van een Volkswagen Transporter 6. Deze operatie is niet erg ingewikkeld en je zou in staat moeten zijn om het met weinig apparatuur te doen. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken hoe u de voorbumper van uw Volkswagen Transporter 6 verwijdert en vervolgens hoe u de achterbumper van deze verwijdert.

Hoe de voorbumper van een Volkswagen Transporter 6 . te verwijderen

Laten we beginnen met onze inhoud met de voorbumper van uw Volkswagen Transporter 6. Om deze te verwijderen, hebt u alleen een set ratelsleutels, enkele schroevendraaiers en torx-bits nodig. Hier zijn de eenvoudige stappen die u moet volgen om de bumper van uw Volkswagen Transporter 6 in goede staat te demonteren:

 • Als u meer comfort wilt, raden we u aan om uw Volkswagen Transporter 6 op standaards te zetten en de voorwielen te verwijderen om een ​​zo goed mogelijke toegang tot de hele voorbumper te krijgen.
 • Open de motorkap van uw voertuig: Lijkt voor de hand, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorcompartiment.
 • Verwijder de wielkasten: ze worden ook wel spatborden genoemd, maar dat zullen ze wel doen in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw Volkswagen Transporter 6. Afhankelijk van de kenmerken van uw motorvoertuig en het jaar van uw model, heeft u ook de mogelijkheid om nietjes te vinden, hiervoor hoeft u alleen maar een nietjestrekker te gebruiken of om het te doen voorzichtig met een grote platte schroevendraaier en gebruik een hendel om het nietje te openen.
 • Dan moet je de schroeven losdraaien die zich aan de achterkant van je spatbord bevinden en die de voorbumper van je Volkswagen Transporter 6 aan de zijkanten afdichten.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder uw Volkswagen Transporter 6 te gaan om de bouten los te draaien die zich op het chassis van het motorvoertuig bevinden, u vindt er enkele in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Zorg ervoor dat ontkoppel de verbinding van de plaatverlichting en de afstandsbedieningssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, ben je vrijwel zeker een schroef of een clip vergeten. Denk eraan om een ​​tapijt of iets anders te gebruiken om te voorkomen dat het bekrast raakt door de grond te raken.
Weiterlesen:
Oplaadprobleem accu Volkswagen Transporter, wat te doen?

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe de voorbumper van uw Volkswagen Transporter 6 . te verwijderen, volg de stappen in de tegenovergestelde richting om het terug te plaatsen.

Hoe verwijder je de achterbumper van een Volkswagen Transporter 6

En nu, ongeacht of het proces vrij gelijkaardig is, zullen we kijken naar het geval van het verwijderen van de achterbumper van uw Volkswagen Transporter 6. Voor elke stap om te voorkomen dat we onszelf herhalen, zullen we u alleen de brede hoogtepunten geven, raadpleeg deel 1 als u heeft u onduidelijkheden of vragen voor meer informatie.

 • Begin met het uitvoeren van dezelfde eerste stap, namelijk uw Volkswagen Transporter 6 optillen en uw achterwielen verwijderen om een ​​optimaal werkgebied te hebben om de bumper van uw Volkswagen Transporter 6 probleemloos te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw Volkswagen Transporter 6 om toegang te krijgen tot de zijbeugels van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Verwijder de zijbeugels in uw wielkasten om het verwijderen van de bumper van uw Volkswagen Transporter 6 veel gemakkelijker te maken.
 • Verwijder de onderste bindingen onder uw Volkswagen Transporter 6.
 • Zorg er tegelijkertijd voor dat u de achterste kentekenplaatverlichting en de achteruitradarsensoren loskoppelt als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw Volkswagen Transporter 6volg dezelfde handeling als voor de voorbumper

Hier heb je ontdekt door deze twee delen, hoe de bumper van een Volkswagen Transporter 6 te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is? de technieken zijn min of meer hetzelfde en het is voldoende om ervoor te zorgen dat alles goed gaat.

Weiterlesen:
Hoe Start Stop op Volkswagen Transporter 4 uit te schakelen

Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen Transporter 6, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Transporter 6 te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector