Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een Volvo S60 verwijderen?

Als je een beetje een doe-het-zelver bent, ben je waarschijnlijk bereid om het overgrote deel van het werk dat aan uw Volvo S60 moet worden uitgevoerd uit handen te nemen, maar sommige zijn uitdagender dan andere en vereisen het verwijderen van lichaamsdelen of elementen om toegang te krijgen tot het onderdeel waaraan u wilt werken. We willen je echt helpen bij deze taak. Daarom gaan we in dit artikel kijken hoe de bumper van een Volvo S60 te verwijderen. Deze operatie is niet erg uitdagend en je zou de mogelijkheid moeten hebben om het met weinig apparatuur te doen. Daarvoor zullen we eerst kijken hoe je de voorbumper van je Volvo S60 kunt verwijderen en vervolgens hoe je de achterbumper van deze kunt verwijderen.

Hoe de voorbumper van een Volvo S60 te verwijderen

Dus laten we onze inhoud beginnen met de voorbumper van uw Volvo S60. Om het eraf te halen, heb je alleen een set ratelsleutels, enkele schroevendraaiers en torx-bits nodig. Hier zijn de richtlijnen die u moet volgen om de bumper van uw Volvo S60 in goede staat te kunnen demonteren:

 • Als u comfortabeler wilt zijn, raden we u aan om uw Volvo S60 op standaards te zetten en de voorwielen te verwijderen om een ​​optimale toegang tot de hele voorbumper te krijgen.
 • Open de motorkap van uw auto: Lijkt duidelijk, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorcompartiment.
 • Haal de wielkasten eruit: ze worden ook wel spatborden genoemd, maar dat zullen ze wel doen in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw Volvo S60. Afhankelijk van uw auto-eigenschappen en het jaar van uw model, zult u ook nietjes kunnen vinden, om dit te bereiken, hoeft u alleen maar een nietmachine te gebruiken of voorzichtig te doen met een grote platte schroevendraaier en een hendel te gebruiken om open het nietje.
 • Vervolgens moet u de schroeven losdraaien die zich aan de achterkant van uw spatbord bevinden en die de voorbumper van uw Volvo S60 aan de zijkanten vergrendelt.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder uw Volvo S60 te gaan om de bouten los te draaien die zich op het chassis van de auto bevinden, u zult wat vinden in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Zorg ervoor ontkoppel de verbinding van de plaatverlichting en de afstandsbedieningssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, ben je waarschijnlijk een schroef of een clip vergeten. Denk eraan om een ​​tapijt of iets anders te gebruiken om te voorkomen dat het bekrast raakt door de grond te raken.
Weiterlesen:
Mijn Volvo S60 trekt naar links, wat moet ik doen?

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe u de voorbumper van uw Volvo S60 kunt verwijderen, volg de stappen in de tegenovergestelde richting om het terug te plaatsen.

Hoe de achterbumper van een Volvo S60 te verwijderen

En tot slot, zelfs als het proces vrij gelijkaardig is, zullen we kijken naar het geval van het verwijderen van de achterbumper van uw Volvo S60. Om elke fase te vermijden om onszelf niet te herhalen, geven we je alleen de algemene hoogtepunten. Lees deel 1 als je onzekerheden of vragen hebt voor meer informatie.

 • Begin met het uitvoeren van dezelfde eerste fase, dat wil zeggen, til uw Volvo S60 op en verwijder uw achterwielen om een ​​optimaal werkgebied te hebben om de bumper van uw Volvo S60 rustig te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw Volvo S60 om toegang te krijgen tot de zijsteunen van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Verwijder de zijbeugels in uw wielkasten om het gemakkelijker te maken om de bumper van uw Volvo S60 te verwijderen.
 • Verwijder de onderste bindingen onder uw Volvo S60.
 • Zorg er daarbij voor dat u de achterste kentekenplaatverlichting en de achteruitradarsensoren loskoppelt als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw Volvo S60, volg dezelfde procedure als voor de voorbumper

Hier heb je ontdekt door deze twee delen, hoe de bumper van een Volvo S60 te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is de methoden zijn in wezen hetzelfde en het is voldoende om alles nauwkeurig te laten verlopen.

Weiterlesen:
Prijs remschijf vervangen voor Volvo S60?

Als je meer tutorials over de Volvo S60 wilt, ga dan naar onze Volvo S60-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector