Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een Volvo S90 verwijderen?

Als je een beetje een handig persoon bent, ben je vrijwel zeker bereid om te zorgen voor bijna alle service die op uw Volvo S90 moet worden uitgevoerd, maar sommige zijn uitdagender dan andere en moeten lichaamsdelen of onderdelen worden verwijderd om toegang te krijgen tot het onderdeel waaraan u wilt werken. Wij willen u helpen bij deze operatie. Daarom gaan we op deze webpagina kijken hoe de bumper van een Volvo S90 te verwijderen. Deze operatie is niet erg uitdagend en je zou het met weinig tools moeten kunnen doen. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken hoe u de voorbumper van uw Volvo S90 kunt verwijderen en vervolgens hoe u de achterbumper van deze verwijdert.

Hoe de voorbumper van een Volvo S90 te verwijderen

Dus laten we onze artikelinhoud beginnen met de voorbumper van uw Volvo S90. Om het te verwijderen, heb je alleen een set ratelsleutels, enkele schroevendraaiers en torx-bits nodig. Hier zijn de stappen die u moet volgen om de bumper van uw Volvo S90 in goede staat te demonteren:

 • Als u meer ontspannen wilt zijn, raden we u aan om uw Volvo S90 op standaards te zetten en de voorwielen te verwijderen om een ​​goede toegang tot de hele voorbumper te hebben.
 • Open de motorkap van uw auto: Het lijkt voor de hand liggend, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorruimte.
 • Haal de wielkasten eruit: ze worden ook wel spatborden genoemd, maar dat zullen ze wel in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw Volvo S90. Afhankelijk van uw voertuigkenmerken en het jaar van uw model, zult u ook nietjes kunnen vinden, om dit te bereiken, hoeft u alleen maar een nietmachine te gebruiken of voorzichtig te doen met een grote platte schroevendraaier en een hendel te gebruiken om open het nietje.
 • Vervolgens moet u de schroeven losdraaien die zich aan de achterkant van uw spatbord bevinden en waarmee de voorbumper van uw Volvo S90 aan de zijkanten wordt bevestigd.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder uw Volvo S90 te gaan om de bouten los te draaien die zich op het chassis van het voertuig bevinden, u zult wat vinden in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Zorg ervoor dat ontkoppel de verbinding van de plaatverlichting en de afstandsbedieningssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, bent u misschien een schroef of een clip vergeten. Denk eraan om een ​​tapijt of iets anders te gebruiken om te voorkomen dat het bekrast raakt door de grond aan te raken.
Weiterlesen:
De airconditioning in mijn Volvo S90 is niet meer koud

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe u de voorbumper van uw Volvo S90 kunt verwijderen, om het weer in elkaar te zetten, volgt u de stappen in de tegenovergestelde richting.

Hoe de achterbumper van een Volvo S90 te verwijderen

En nu, ongeacht of de bediening vrij gelijkaardig is, zullen we kijken naar het geval van het verwijderen van de achterbumper van uw Volvo S90. Voor elke stap om te voorkomen dat we onszelf herhalen, geven we u uitsluitend de algemene hoogtepunten. Lees deel 1 als u twijfels of vragen heeft voor meer informatie.

 • Begin met het uitvoeren van dezelfde eerste stap, dat wil zeggen, til uw Volvo S90 op en verwijder uw achterwielen om een ​​ideale werkruimte te hebben om de bumper van uw Volvo S90 zonder problemen te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw Volvo S90 om toegang te krijgen tot de zijsteunen van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Verwijder de zijbeugels in uw wielkasten om het veel gemakkelijker te maken om de bumper van uw Volvo S90 te verwijderen.
 • Verwijder de onderste bindingen onder uw Volvo S90.
 • Zorg er tegelijkertijd voor dat u de achterste kentekenplaatverlichting en de achteruitradarsensoren loskoppelt als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw Volvo S90, volg dezelfde techniek als voor de voorbumper

Hier heb je via deze twee delen geleerd, hoe de bumper van een Volvo S90 te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is de oplossingen zijn min of meer hetzelfde en het is voldoende om ervoor te zorgen dat alles goed gaat.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de batterij van mijn Volvo S90-sleutelkaart vervangen?

Mocht u nog vragen hebben over de Volvo S90, aarzel dan niet om onze Volvo S90 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector