Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een volvo v40 verwijderen?

Als je een beetje een handig persoon bent, ben je waarschijnlijk bereid om voor het grootste deel van het onderhoud aan uw volvo v40 . te zorgen, maar sommige zijn ingewikkelder dan andere en moeten lichaamsdelen of lichaamsdelen worden verwijderd om toegang te krijgen tot het deel waarop u zich wilt concentreren. We willen je echt helpen in dit proces. Daarom gaan we op deze webpagina ontdekken hoe de bumper van een volvo v40 te verwijderen. Deze bewerking is niet erg ingewikkeld en u zou het met weinig hulpmiddelen moeten kunnen doen. Daarvoor zullen we eerst zien hoe u de voorbumper van uw volvo v40 verwijdert en vervolgens hoe u de achterbumper van deze verwijdert.

Hoe de voorbumper van een volvo v40 . te verwijderen

Dus laten we onze inhoud beginnen met de voorbumper van uw volvo v40. Om het te verwijderen, hebt u alleen een set ratelsleutels, enkele schroevendraaiers en torx-bits nodig. Hier zijn de richtlijnen die u moet volgen om de bumper van uw volvo v40 in goede staat te demonteren:

 • Als je meer comfort wilt, raden we je aan om je volvo v40 op standaards te zetten en de voorwielen te verwijderen om een ​​goede toegang tot de hele voorbumper te hebben.
 • Open de motorkap van uw auto: Lijkt duidelijk, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorcompartiment.
 • Verwijder de wielkasten: ze worden ook wel spatborden genoemd, maar dat zullen ze wel in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw volvo v40. Afhankelijk van uw voertuigkenmerken en het jaar van uw model, kunt u ook nietjes vinden, om dit te bereiken, hoeft u alleen maar een nietjestrekker te gebruiken of dit voorzichtig te doen met een grote platte schroevendraaier en een hendel te gebruiken om het nietje te openen.
 • Dan zul je de schroeven moeten losdraaien die zich aan de achterkant van je spatbord bevinden en waarmee de voorbumper van je volvo v40 aan de zijkanten vastzit.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder je volvo v40 te gaan om de bouten los te draaien die op het chassis van het voertuig zitten, je vindt er enkele in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Onthoud om ontkoppel de aansluiting van de plaatverlichting en de afstandssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, ben je waarschijnlijk een schroef of een clip vergeten. Denk aan het gebruik van een tapijt of iets anders om te voorkomen dat het bekrast raakt door de grond te raken.
Weiterlesen:
Servicelampje volvo v40 . uitschakelen

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe de voorbumper van uw volvo v40 te verwijderen, volg de stappen in de tegenovergestelde richting om het terug te plaatsen.

Hoe de achterbumper van een volvo v40 . te verwijderen

En om af te sluiten, ongeacht of de werking redelijk gelijkwaardig is, zullen we eens kijken naar het verwijderen van de achterbumper van uw volvo v40. Om herhaling te voorkomen, geven we u voor elke fase uitsluitend de grote lijnen, lees deel 1 als u zich zorgen maakt of vragen heeft voor meer informatie.

 • Begin met het uitvoeren van dezelfde eerste fase, dat wil zeggen, til uw volvo v40 op en verwijder uw achterwielen om een ​​ideaal werkgebied te hebben om de bumper van uw volvo v40 zonder problemen te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw volvo v40 om toegang te krijgen tot de zijbeugels van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Haal de zijbeugels in uw wielkasten weg om het verwijderen van de bumper van uw volvo v40 veel gemakkelijker te maken.
 • Haal de onderste bindingen onder je volvo v40 weg.
 • Zorg er daarbij voor dat u de achterste kentekenplaatverlichting en de achteruitradarsensoren loskoppelt als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw volvo v40, volg hetzelfde proces als voor de voorbumper

Hier heb je deze twee delen doorgenomen, hoe de bumper van een volvo v40 te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is? de methoden zijn vrijwel hetzelfde en het is voldoende om alles nauwkeurig te laten verlopen.

Weiterlesen:
Knipperlicht probleem volvo v40, wat te doen?

Als je meer handleidingen over de volvo v40 wilt, ga dan naar onze volvo v40-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector