Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een Volvo V60 verwijderen?

Als je een beetje een handig persoon bent, ben je dat zeker staat te popelen om bijna alle service te verlenen die aan uw Volvo V60 moet worden gedaan, maar sommige zijn ingewikkelder dan andere en vereisen de verwijdering van lichaamsdelen of componenten om toegang te krijgen tot het onderdeel waaraan u wilt werken. Wij willen u graag helpen bij deze operatie. Daarom gaan we op deze webpagina kijken hoe de bumper van een Volvo V60 te verwijderen. Deze operatie is niet erg gecompliceerd en u zou de mogelijkheid moeten hebben om het met weinig apparatuur te doen. Daarvoor zullen we eerst ontdekken hoe je de voorbumper van je Volvo V60 kunt verwijderen en vervolgens hoe je de achterbumper van deze kunt verwijderen.

Hoe de voorbumper van een Volvo V60 te verwijderen

Dus laten we onze inhoud beginnen met de voorbumper van uw Volvo V60. Om het eraf te halen, hebt u alleen een set ratelsleutels, enkele schroevendraaiers en torx-bits nodig. Hier zijn de richtlijnen waar u zich aan moet houden om de bumper van uw Volvo V60 in goede staat te kunnen demonteren:

 • Als u meer ontspannen wilt zijn, raden we u aan uw Volvo V60 op standaards te plaatsen en de voorwielen te verwijderen om een ​​goede toegang tot de hele voorbumper te hebben.
 • Open de motorkap van uw motorvoertuig: Lijkt duidelijk, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorcompartiment.
 • Verwijder de wielkasten: ze worden ook wel spatborden genoemd, maar dat zullen ze wel doen in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw Volvo V60. Afhankelijk van uw autofuncties en het jaar van uw model, zult u ook nietjes kunnen vinden, om dit te bereiken, hoeft u alleen een nietmachine te gebruiken of voorzichtig te doen met een grote platte schroevendraaier en een hendel te gebruiken om open het nietje.
 • Vervolgens moet je de schroeven losdraaien die achter je spatbord zitten en die de voorbumper van je Volvo V60 aan de zijkanten vastmaakt.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder uw Volvo V60 te gaan om de bouten los te draaien die zich op het chassis van de auto bevinden, u zult wat vinden in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Onthoud om ontkoppel de aansluiting van de plaatverlichting en de afstandssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, ben je waarschijnlijk een schroef of een clip vergeten. Denk aan het gebruik van een tapijt of iets anders om te voorkomen dat het bekrast raakt door de grond te raken.
Weiterlesen:
Hoe kan ik een vergrendelde sleutel op mijn Volvo V60 repareren?

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe u de voorbumper van uw Volvo V60 kunt verwijderen, om het weer op zijn plaats te houden, blijf bij de treden op de tegenovergestelde manier.

Hoe de achterbumper van een Volvo V60 te verwijderen

En nu, zelfs als de bediening vrij gelijkwaardig is, zullen we kijken naar het geval van het verwijderen van de achterbumper van uw Volvo V60. Voor elke fase om herhaling van onszelf te voorkomen, geven we u alleen de algemene hoogtepunten. Raadpleeg deel 1 als u zich zorgen maakt of vragen heeft voor meer informatie.

 • Begin met het uitvoeren van dezelfde eerste fase, dat wil zeggen, til uw Volvo V60 op en verwijder uw achterwielen om een ​​ideale werkruimte te hebben om de bumper van uw Volvo V60 zonder problemen te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw Volvo V60 om toegang te krijgen tot de zijsteunen van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Verwijder de zijbeugels in uw wielkasten om het gemakkelijker te maken om de bumper van uw Volvo V60 te verwijderen.
 • Verwijder de onderste bindingen onder uw Volvo V60.
 • Zorg er tegelijkertijd voor dat u het achterlicht van de kentekenplaat en de achteruitradarsensoren loskoppelt als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw Volvo V60, volg dezelfde procedure als voor de voorbumper

Hier heb je via deze twee delen geleerd, hoe de bumper van een Volvo V60 te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is de oplossingen zijn min of meer hetzelfde en het is voldoende om ervoor te zorgen dat alles goed gaat.

Weiterlesen:
Beste motorolie voor Volvo V60

Mocht u nog vragen hebben over de Volvo V60, aarzel dan niet om onze Volvo V60 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector