Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een volvo v70 verwijderen?

Als je een beetje een handig persoon bent, ben je dat zeker staat te popelen om het grootste deel van het werk aan uw volvo v70 . uit te voeren, maar sommige zijn complexer dan andere en vereisen de verwijdering van lichaamsdelen of elementen om toegang te krijgen tot het deel dat u wilt opereren. Wij willen u graag helpen bij deze taak. Daarom gaan we op deze webpagina ontdekken hoe de bumper van een volvo v70 te verwijderen. Deze procedure is niet erg ingewikkeld en u zou het met weinig hulpmiddelen moeten kunnen. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken hoe u de voorbumper van uw volvo v70 verwijdert en vervolgens hoe u de achterbumper van deze verwijdert.

Hoe de voorbumper van een volvo v70 . te verwijderen

Dus laten we ons document beginnen met de voorbumper van uw volvo v70. Om het eraf te halen, heb je alleen een set ratelsleutels, wat schroevendraaiers en torx-bits nodig. Hier zijn de eenvoudige stappen die u moet volgen om de bumper van uw volvo v70 in goede staat te kunnen demonteren:

 • Als je meer comfort wilt, raden we je aan om je volvo v70 op te tillen en de voorwielen te verwijderen om een ​​goede toegang tot de hele voorbumper te hebben.
 • Open de motorkap van uw motorvoertuig: Het lijkt vanzelfsprekend, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorcompartiment.
 • Verwijder de wielkasten: ze worden ook wel spatborden genoemd, maar dat zullen ze wel doen in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw volvo v70. Afhankelijk van uw voertuigkenmerken en het jaar van uw model, kunt u ook nietjes vinden, hiervoor hoeft u alleen maar een nietjestrekker te gebruiken of voorzichtig te doen met een grote platte schroevendraaier en een hendel te gebruiken om het nietje te openen.
 • Dan zul je de schroeven moeten losdraaien die zich achter je spatbord bevinden en waarmee de voorbumper van je volvo v70 aan de zijkanten wordt vergrendeld.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder je volvo v70 te gaan om de bouten los te draaien die op het chassis van het voertuig zitten, je vindt er enkele in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Zorg ervoor ontkoppel de verbinding van de plaatverlichting en de afstandsbedieningssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, ben je waarschijnlijk een schroef of een clip vergeten. Denk eraan om een ​​tapijt of iets anders te gebruiken om te voorkomen dat het bekrast raakt door de grond te raken.
Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn volvo v70?

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe de voorbumper van uw volvo v70 te verwijderen, om het weer in elkaar te zetten, houdt u zich aan de stappen op de tegenovergestelde manier.

Hoe de achterbumper van een volvo v70 . te verwijderen

En om af te sluiten, zelfs als de bediening vrij identiek is, zullen we het geval bekijken van het verwijderen van de achterbumper van uw volvo v70. Voor elke stap om herhaling te voorkomen, geven we u alleen de grote lijnen, raadpleeg deel 1 als u twijfels of vragen heeft voor meer info.

 • Begin door dezelfde eerste stap uit te voeren, namelijk uw volvo v70 optillen en uw achterwielen eruit halen om een ​​optimaal werkgebied te hebben om de bumper van uw volvo v70 rustig te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw volvo v70 om toegang te krijgen tot de zijbeugels van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Verwijder de zijbeugels in uw wielkasten om het veel gemakkelijker te maken om de bumper van uw volvo v70 te verwijderen.
 • Haal de onderste bindingen onder je volvo v70 eruit.
 • Zorg er tegelijkertijd voor dat u de achterste kentekenplaatverlichting en de achteruitradarsensoren loskoppelt als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw volvo v70, volg dezelfde procedure als voor de voorbumper

Hier heb je deze twee delen doorgenomen, hoe de bumper van een volvo v70 te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is? de oplossingen zijn ongeveer hetzelfde en het is voldoende om ervoor te zorgen dat alles goed gaat.

Weiterlesen:
Tankdop vast op mijn volvo v70, wat te doen?

Kijk voor meer tips over de volvo v70 in de categorie volvo v70.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector