Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een Volvo Xc40 verwijderen?

Als je een beetje handig bent, ben je waarschijnlijk bijna al het onderhoud aan uw Volvo Xc40 . wilt regelen, maar sommige zijn gecompliceerder dan andere en vereisen het verwijderen van lichaamsdelen of elementen om toegang te krijgen tot het deel dat u wilt opereren. We willen je echt helpen bij deze taak. Daarom gaan we het op deze webpagina zien hoe de bumper te verwijderen van een Volvo Xc40. Dit proces is niet erg ingewikkeld en u zou het met weinig hulpmiddelen moeten kunnen doen. Daarvoor zullen we eerst ontdekken hoe u de voorbumper van uw Volvo Xc40 verwijdert en vervolgens hoe u de achterbumper van deze verwijdert.

Hoe de voorbumper van een Volvo Xc40 . te verwijderen

Dus laten we ons document beginnen met de voorbumper van uw Volvo Xc40. Om het te verwijderen, hebt u alleen een set ratelsleutels, enkele schroevendraaiers en torx-bits nodig. Hier zijn de eenvoudige stappen die u moet volgen om de bumper van uw Volvo Xc40 in goede staat te demonteren:

 • Als u meer ontspannen wilt zijn, raden we u aan uw Volvo Xc40 op te tillen en de voorwielen te verwijderen om zo goed mogelijk toegang te krijgen tot de hele voorbumper.
 • Open de motorkap van uw motorvoertuig: Het lijkt vanzelfsprekend, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorcompartiment.
 • Verwijder de wielkasten: ze worden ook wel spatborden genoemd, maar dat zullen ze wel doen in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw Volvo Xc40. Afhankelijk van de kenmerken van uw auto en het jaar van uw model, zult u ook de mogelijkheid hebben om nietjes te vinden, hiervoor hoeft u alleen maar een nietjestrekker te gebruiken of voorzichtig te doen met een grote platte schroevendraaier en een hendel te gebruiken om het nietje te openen.
 • Dan zul je de schroeven moeten losdraaien die zich aan de achterzijde van je spatbord bevinden en waarmee de voorbumper van je Volvo Xc40 aan de zijkanten wordt vergrendeld.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder uw Volvo Xc40 te gaan om de bouten los te draaien die op het chassis van de auto zitten, u vindt er enkele in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Zeker ben je ontkoppel de verbinding van de plaatverlichting en de afstandsbedieningssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, ben je waarschijnlijk een schroef of een clip vergeten. Denk aan het werken met een tapijt of iets anders om te voorkomen dat het bekrast raakt door de grond te raken.
Weiterlesen:
Waar is de starter op Volvo Xc40?

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe verwijder je de voorbumper van je Volvo Xc40, volg de stappen in omgekeerde volgorde om het terug te plaatsen.

Hoe de achterbumper van een Volvo Xc40 . te verwijderen

En om af te ronden, zelfs als de procedure vrij gelijkaardig is, zullen we het geval bekijken van het verwijderen van de achterbumper van uw Volvo Xc40. Voor elke stap om herhaling te voorkomen, zullen we u uitsluitend de grote lijnen geven, lees deel 1 als u zich zorgen maakt of vragen heeft voor meer informatie.

 • Begin door dezelfde eerste stap uit te voeren, namelijk uw Volvo Xc40 optillen en uw achterwielen verwijderen om een ​​ideale werkruimte te hebben om de bumper van uw Volvo Xc40 probleemloos te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw Volvo Xc40 om toegang te krijgen tot de zijsteunen van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Verwijder de zijbeugels in uw wielkasten om het verwijderen van de bumper van uw Volvo Xc40 gemakkelijker te maken.
 • Verwijder de onderste bindingen onder uw Volvo Xc40.
 • Zorg er tegelijkertijd voor dat u de achterste kentekenplaatverlichting en de achteruitradarsensoren loskoppelt als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw Volvo Xc40, volg dezelfde procedure als voor de voorbumper

Hier heb je ontdekt door deze twee delen, hoe de bumper van een Volvo Xc40 te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is? de benaderingen zijn vrijwel hetzelfde en het is voldoende om ervoor te zorgen dat alles goed gaat.

Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Volvo Xc40?

Mocht u nog vragen hebben over de Volvo Xc40, aarzel dan niet om onze Volvo Xc40 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector