Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een volvo xc70 verwijderen?

Als je een beetje handig bent, ben je waarschijnlijk bijna al het onderhoud aan uw volvo xc70 . wilt doen, maar sommige zijn ingewikkelder dan andere en vereisen de verwijdering van lichaamsdelen of delen om toegang te krijgen tot het deel dat u wilt opereren. We willen je graag helpen in dit proces. Daarom gaan we in dit artikel ontdekken hoe de bumper van een volvo xc70 te verwijderen. Deze operatie is niet erg ingewikkeld en je zou het met weinig apparatuur moeten kunnen doen. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken hoe u de voorbumper van uw volvo xc70 verwijdert en vervolgens hoe u de achterbumper van deze verwijdert.

Hoe de voorbumper van een volvo xc70 . te verwijderen

Dus laten we ons document beginnen met de voorbumper van uw volvo xc70. Om het te verwijderen, hebt u alleen een set ratelsleutels, enkele schroevendraaiers en torx-bits nodig. Hier zijn de eenvoudige stappen die u moet volgen om de bumper van uw volvo xc70 in goede staat te kunnen demonteren:

 • Als je meer comfort wilt, raden we je aan om je volvo xc70 op te tillen en de voorwielen te verwijderen om zo goed mogelijk toegang te krijgen tot de hele voorbumper.
 • Open de motorkap van uw motorvoertuig: Lijkt voor de hand, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorcompartiment.
 • Haal de wielkasten eruit: ze worden ook wel spatborden genoemd, maar dat zullen ze wel in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw volvo xc70. Afhankelijk van de kenmerken van uw auto en het jaar van uw model, kunt u ook nietjes vinden. Om dit voor elkaar te krijgen, hoeft u alleen maar een nietjestrekker te gebruiken of voorzichtig te doen met een grote platte schroevendraaier en een hendel om het nietje te openen.
 • Dan zul je de schroeven moeten losdraaien die zich achter je spatbord bevinden en die de voorbumper van je volvo xc70 aan de zijkanten afdichten.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder je volvo xc70 te gaan om de bouten los te draaien die op het chassis van de auto zitten, je vindt er enkele in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Zorg ervoor ontkoppel de verbinding van de plaatverlichting en de afstandsbedieningssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, ben je waarschijnlijk een schroef of een clip vergeten. Denk eraan om met een tapijt of iets anders te werken om te voorkomen dat het bekrast raakt door de grond te raken.
Weiterlesen:
Probleem met automaat volvo xc70?

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe verwijder je de voorbumper van je volvo xc70, volg de stappen in de tegenovergestelde richting om het terug te plaatsen.

Hoe de achterbumper van een volvo xc70 . te verwijderen

En om af te sluiten, ongeacht of de bediening vrij gelijkaardig is, zullen we kijken naar het verwijderen van de achterbumper van uw volvo xc70. Om herhaling van onszelf te voorkomen, geven we u voor elke fase slechts de grote lijnen, raadpleeg deel 1 als u twijfels of vragen heeft voor meer info.

 • Begin met het uitvoeren van dezelfde eerste fase, dat wil zeggen, til uw volvo xc70 op en verwijder uw achterwielen om een ​​optimale werkruimte te hebben om de bumper van uw volvo xc70 zonder problemen te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw volvo xc70 om toegang te krijgen tot de zijbeugels van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Verwijder de zijbeugels in uw wielkasten om het verwijderen van de bumper van uw volvo xc70 eenvoudiger te maken.
 • Haal de onderste bindingen onder je volvo xc70 weg.
 • Denk er tegelijkertijd aan om de achterste kentekenplaatverlichting en de achteruitradarsensoren los te koppelen als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw volvo xc70volg dezelfde handeling als voor de voorbumper

Hier heb je via deze twee delen geleerd, hoe de bumper van een volvo xc70 te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is? de manieren zijn bijna hetzelfde en het is voldoende om alles nauwkeurig te laten verlopen.

Weiterlesen:
Mijn volvo xc70 trekt naar links, wat te doen?

Als je meer tutorials over de volvo xc70 wilt, ga dan naar onze categorie volvo xc70.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector