Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de handrem op Volkswagen Passat 7 afstellen?

De handrem van uw auto is eigenlijk een verplichte veiligheidsvoorziening volgens de wegcode, in feite is dit bedoeld om uw Volkswagen Passat 7 te verlaten, zelfs op een lichte helling. Het moet een aanvulling zijn op de hoofdrembedieningen. Het is mogelijk dat na verloop van tijd het draadsysteem van de handrem zal ontspannen en u zeker niet door de technische controle komt of dat u het gevoel heeft dat het uw auto niet langer kan stoppen. Om deze problemen aan te pakken, zullen we kijken naar: hoe de handrem van uw Volkswagen Passat 7 . af te stellen . Om dit te bereiken, zullen we eerst de afstelling van een handmatige handrem op Volkswagen Passat 7 , vervolgens, in een tweede stap, hoe een automatische handrem moet worden afgesteld, en uiteindelijk de prijs van de service die door een professional wordt uitgevoerd.

Handrem op Volkswagen Passat 7 afstellen?

Dus we beginnen onze inhoud met de handrem afstelling van een Volkswagen Passat 7 in de handmatige versie. Dit soort versie werkt op een eenvoudige manier met een systeem van draad en schroeven waarmee u de spanning van het apparaat kunt regelen en dus de slag van de hendel van de handrem kunt wijzigen. Om ernaar te handelen, moet je op deze schroeven handelen om te kunnen: strek de handremkabel van de Volkswagen Passat 7 . In ieder geval moet je er vlak voor het afstellen van de handrem voor zorgen dat je achterwielen niet geblokkeerd worden tijdens het afstellen. Zorg ervoor dat u onder het gedetailleerde proces vindt om deze interventie uit te voeren:

  • Verwijder ter hoogte van de handrem de plastic console die deze afdekt met de torx-schroeven en -clips.
  • Eenmaal uitgevoerd, zou u een valluik op uw handrem moeten ontdekken, open het om het schroef- en draadsysteem te zien.
  • U moet de borgmoeren lokaliseren en ze losdraaien met een sleutel, zodat u de kabeldruk kunt vervangen.
  • Draai nu de borgmoeren aan beide kanten vast, zorg ervoor dat je aan beide kanten dezelfde wijzigingen aanbrengt om een ​​evenwichtige remwerking te behouden en zorg ervoor dat de handremhendel van je Volkswagen Passat 7 een slag van ongeveer drie inkepingen heeft.
  • Draai de borgmoeren vast en test de vergrendeling van de velgen van uw auto, als het goed is kunt u de set weer in elkaar zetten, anders de spanschroeven weer vastdraaien totdat u een geweldige ideale instelling krijgt
Weiterlesen:
Kofferbak vastgelopen op Volkswagen Passat, wat kan ik doen?

.

Als je geen toegang hebt tot de handremklep van de Volkswagen Passat 7, zal de afstelling waarschijnlijk precies hetzelfde zijn, maar het zal echt gebeuren door onder je auto te gaan met het niveau van de handremhendel. Zorg ervoor dat u uw auto vlak voor elke actie op de stand zet.

Hoe stel ik de automatische handrem van mijn Volkswagen Passat 7 af?

Tweede benadering van handrem afstelling op Volkswagen Passat 7 , dit is een automatische handrem, in tegenstelling tot de handmatige, die wordt gedaan op de remtrommels of remklauwen, en is ook ontworpen om zich automatisch aan te passen aan de slijtage van de remschoenen of remblokken. Het kan zijn dat als je binnenkort remblokken moet kopen, de handrem kracht zal verliezen, sta me toe de stappen te delen om te overwegen om te onderzoeken of de spanning van je handrem de juiste is:

  • Houd er rekening mee dat een automatische handrem niet recht kan worden afgesteld, omdat deze zichzelf moet aanpassen aan het aantrekken van de remblokken of -schoenen van uw Volkswagen Passat 7.
  • U kunt nog steeds controleren of het systeem goed werkt door uw voertuig op de standaard te zetten en door onder het motorvoertuig te rijden te controleren of de remblokken nog goed werken.
  • Voor trommelremmen zal het nodig zijn om de banden te demonteren om de staat van de schoenen te onderzoeken, we raden u aan dit door een specialist te laten doen.
  • Zorg ervoor dat je je remblokken vervangt als dat nodig is.

Wat kost het afstellen van de handrem van de Volkswagen Passat 7 door een specialist?

Eindelijk, als u zich niet op uw gemak voelt met deze procedure, vooral omdat het bang is voor een beveiligingselement van uw auto, namelijk de afstelling van de handrem van de Volkswagen Passat 7 , adviseren wij u naar een reparatiewerkplaats te gaan die de handrem kan afstellen om een ongeveer vijftig euro . Voor degenen die problemen hebben met trillingen bij het remmen op Volkswagen Passat 7, aarzel niet om onze inhoud te raadplegen die over dit probleem gaat.

Weiterlesen:
Hoe een Volkswagen Passat vergrendelen met een lege batterij?

Voor meer tips over de Volkswagen Passat 7, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector