Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de handrem op Volkswagen Passat 8 afstellen?

De handrem van uw auto is eigenlijk een verplichte veiligheidsvoorziening volgens de wegcode, in feite is het bedoeld om uw Volkswagen Passat 8 te verlaten, zelfs op een lichte helling. Het moet een aanvulling zijn op de bedieningselementen van het hoofdremsysteem. Ook kan het zijn dat na verloop van tijd het draadsysteem van de handrem los gaat zitten en u niet door de technische controle komt of dat u wellicht het gevoel heeft dat deze uw auto niet meer blokkeert. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, zullen we kijken naar: hoe de handrem van uw Volkswagen Passat 8 . af te stellen . Om dit te bereiken, zullen we eerst de afstelling van de handrem op Volkswagen Passat 8 , vervolgens, in een tweede stap, hoe u een automatische handrem aanpast, en tot slot de prijs van de service die door een professional wordt uitgevoerd.

Handrem op Volkswagen Passat 8 afstellen?

Zo beginnen we met onze inhoud de handrem afstelling van een Volkswagen Passat 8 in de handmatige versie. Deze versie werkt op een eenvoudige manier met behulp van een systeem van draad en verankeringsschroeven waarmee u de spanning met het apparaat kunt regelen en zo de slag kunt wijzigen met de hendel van de handrem. Om ernaar te handelen, moet u handelen op dit soort schroeven om te kunnen: strek de handremkabel van de Volkswagen Passat 8 . Voordat u de handrem afstelt, moet u er in ieder geval voor zorgen dat uw achterwielen niet worden geblokkeerd tijdens het afstellen. Zorg ervoor dat u onder de gedetailleerde procedure vindt om deze interventie uit te voeren:

  • Met het niveau van uw handrem, verwijder de plastic console die het bedekt met de torx-schroeven en clips.
  • Eenmaal uitgevoerd, zou je een valluik in je handrem moeten ontdekken, open het om het schroef- en draadsysteem te zien.
  • U moet de borgmoeren lokaliseren en ze losdraaien met een moersleutel, zodat u de kabeldruk kunt wijzigen.
  • Draai nu aan beide zijden de moeren van het vergrendelingsmechanisme vast, zorg ervoor dat u aan beide zijden de exacte wijzigingen aanbrengt om een ​​evenwichtige remwerking te behouden en zorg ervoor dat de handremhendel van uw Volkswagen Passat 8 een slag van ongeveer drie inkepingen heeft.
  • Draai de borgmoeren vast en controleer de vergrendeling van de velgen van uw auto, als het goed is kunt u de set weer in elkaar zetten, anders draai de bevestigingsschroeven weer vast totdat u een geweldige ideale configuratie krijgt
Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Volkswagen Passat 7 ?

.

Als je geen toegang hebt tot de handremklep van de Volkswagen Passat 8, zal de afstelling waarschijnlijk precies hetzelfde zijn, maar het zal worden gedaan door onder je auto door te gaan ter hoogte van je handremhendel. Zorg ervoor dat u uw auto op de standaard zet voordat u actie onderneemt.

Hoe stel ik de automatische handrem van mijn persoonlijke Volkswagen Passat 8 af?

Tweede systeem van handrem afstelling op Volkswagen Passat 8 , dit is een automatische handrem, in tegenstelling tot de handmatige, dit gebeurt op de remtrommels of wellicht remklauwen, die bedoeld is om zich automatisch aan te passen aan de slijtage van de remschoenen of -blokken. Het kan zijn dat als je snel remblokken moet kopen, je handrem kracht verliest, sta me toe de stappen te delen die je moet nemen om te controleren of de spanning van je handrem de juiste is:

  • Realiseer je dat een automatische handrem niet direct kan worden aangepast omdat deze bedoeld is om zich aan te passen aan de slijtage van de remblokken of schoenen van je Volkswagen Passat 8.
  • U kunt desalniettemin controleren of het systeem goed werkt door de auto op de standaard te zetten en door onder het voertuig te rijden te controleren of de schijfremblokken nog in goede staat zijn.
  • Voor trommelremmen zal het waarschijnlijk nodig zijn om de banden te demonteren om uw schoenen te controleren, we raden u allemaal aan om dit door een professional te laten voltooien.
  • Zorg ervoor dat u uw elektroden vervangt als dat nodig is.

Wat is de prijs van het afstellen van de handrem van de Volkswagen Passat 8 door een professional?

Eindelijk, als u zich niet op uw gemak voelt met deze procedure, vooral omdat het een veiligheidselement van uw auto is, namelijk de afstelling met de handrem van de Volkswagen Passat 8 , adviseren wij u naar een automonteur te gaan die uw handrem kan afstellen om een ongeveer vijftig lokale valuta . Als je problemen hebt met trillingen tijdens het remmen op Volkswagen Passat 8, aarzel dan niet om onze inhoud te raadplegen die over dit probleem gaat.

Weiterlesen:
Aarzeling tijdens acceleratie Volkswagen Passat 8

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Passat 8, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Passat 8 te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector