Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de handrem op Volkswagen Passat afstellen?

De handrem van uw auto is een verplichte beschermingsfunctie volgens de wegcode, in feite is het bedoeld om uw Volkswagen Passat te beëindigen, zelfs over een lichte helling. Het moet onafhankelijk zijn van de hoofdrembedieningen. Het is mogelijk dat na verloop van tijd het draadsysteem van de handrem losser wordt en u niet door de technische controle komt of dat u het gevoel heeft dat uw auto niet langer stopt. Om deze complicaties aan te pakken, zullen we kijken naar: hoe de handrem van uw Volkswagen Passat af te stellen . Om dit te doen, zullen we eerst de afstelling van een handmatige handrem op Volkswagen Passat , in dat geval, in een tweede stap, hoe een automatische handrem moet worden afgesteld, en uiteindelijk de prijs van de service die door een professional wordt uitgevoerd.

Handrem op Volkswagen Passat afstellen?

Daarom beginnen we ons document met de handremverstelling van een Volkswagen Passat in de handmatige versie. Dit soort versie werkt op een eenvoudige manier met een systeem van draad en schroeven waarmee u de spanning op het apparaat kunt beheren en dus de slag op de hendel van uw handrem kunt wijzigen. Om ernaar te handelen, moet u handelen op dit soort schroeven om: strek de handremkabel van uw Volkswagen Passat . Voordat u de handrem afstelt, moet u er in ieder geval voor zorgen dat uw achterwielen tijdens de afstelling niet worden geblokkeerd. Zorg ervoor dat u onder de gedetailleerde methode vindt om dit soort interventies uit te voeren:

  • Met het niveau van uw handrem verwijdert u de plastic console die deze beschermt met behulp van de torx-schroeven en -clips.
  • Eenmaal uitgevoerd, zou je een valluik op je handrem moeten zien, open het om het schroef- en draadsysteem te zien.
  • U moet de borgmoeren lokaliseren en ze losdraaien met een sleutel, zodat u de kabeldruk kunt vervangen.
  • Schroef nu de moeren van het vergrendelingsmechanisme aan beide kanten vast, zorg ervoor dat u aan beide kanten dezelfde wijzigingen aanbrengt om evenwichtig te remmen, en zorg ervoor dat de handremhendel van uw Volkswagen Passat een slag heeft van ongeveer drie inkepingen.
  • Draai de borgmoeren vast en controleer de bevestiging van de wielen van je auto, als het goed is kun je de set weer in elkaar zetten, anders draai je de spanschroeven weer vast totdat je een geweldige optimale configuratie krijgt
Weiterlesen:
Volkswagen Passat 8 touchscreen werkt niet

.

Als u geen toegang heeft tot de handremklep van uw Volkswagen Passat, zal de afstelling precies hetzelfde zijn, maar dit zal zeker worden gedaan door onder uw auto door te gaan ter hoogte van uw handremhendel. Vergeet niet om uw auto op de stand te zetten voor eventuele acties.

Hoe stel ik de automatische handrem van mijn eigen Volkswagen Passat af?

Tweede benadering van handrem afstellen in Volkswagen Passat , dit is een automatische handrem, in tegenstelling tot de handmatige, deze wordt direct op de remtrommels of remklauwen gedaan, waarvan wordt verwacht dat deze zich automatisch aanpassen aan de slijtage van uw remschoenen of schijfremblokken. Het kan zijn dat als u snel remblokken moet aanschaffen, uw handrem kracht verliest, sta me toe de stappen te delen die u moet overwegen om te controleren of de belasting van uw handrem de juiste is:

  • Houd er rekening mee dat een automatische handrem niet recht kan worden aangepast, omdat deze alleen bedoeld is om zich aan te passen aan het gebruik van de schijfremblokken of -blokken van uw Volkswagen Passat.
  • U kunt nog steeds controleren of het systeem goed werkt door de auto op de standaard te zetten en door onder het voertuig te rijden te controleren of de remblokken nog goed werken.
  • Bij trommelremmen is het noodzakelijk om de remmen te demonteren om de schoenen te controleren, wij raden u aan dit door een vakman te laten uitvoeren.
  • Vergeet niet uw schijfremblokken te vervangen als dat nodig is.

Wat zijn de kosten van het afstellen van de handrem van een Volkswagen Passat door een vakman?

Ten slotte, als u zich niet op uw gemak voelt met deze procedure, vooral omdat het een veiligheidselement van uw auto is, namelijk de afstelling op de handrem van uw Volkswagen Passat , raden wij u aan naar een reparatiewerkplaats te gaan die uw handrem kan afstellen om een ongeveer vijftig lokale valuta . Als je problemen hebt met trillingen tijdens het remmen op Volkswagen Passat , aarzel dan niet om ons document te raadplegen dat dit probleem behandelt.

Weiterlesen:
Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Passat 7 vervangen?

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Passat, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector