Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de handrem op Volkswagen Polo 3 afstellen?

De handrem van uw auto is eigenlijk een verplicht beveiligingskenmerk op basis van de wegcode, in feite is het bedoeld om uw Volkswagen Polo 3 te stoppen, zelfs bij een lichte helling. Het moet een aanvulling zijn op de bedieningselementen van het hoofdremsysteem. Het is mogelijk dat na verloop van tijd het draadsysteem van de handrem zal ontspannen en u de technische controle niet meer zult passeren of dat u het gevoel kunt hebben dat deze uw auto niet langer blokkeert. Om deze zorgen weg te nemen, zullen we kijken naar: hoe u de handrem op uw Volkswagen Polo 3 afstelt . Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst de afstelling van de handmatige handrem op Volkswagen Polo 3 , daarna, in een tweede stap, hoe een automatische handrem af te stellen, en vervolgens de prijs van de service die door een professional wordt uitgevoerd.

Handrem op Volkswagen Polo 3 afstellen?

Zo beginnen we ons document met de handrem afstelling van een Volkswagen Polo 3 in de handmatige versie. Deze versie presteert op een eenvoudige manier met behulp van een systeem van draad en schroeven waarmee u de spanning met het apparaat kunt regelen en dus de slag kunt wijzigen met de hendel van de handrem. Om ernaar te handelen, moet je op dit soort schroeven handelen om te kunnen: strek de handremkabel van de Volkswagen Polo 3 . Voordat u de handrem afstelt, moet u er in ieder geval voor zorgen dat uw achterwielen niet geblokkeerd worden door de afstelling. Zorg ervoor dat u hieronder de gedetailleerde methode vindt om deze interventie uit te voeren:

  • Verwijder ter hoogte van de handrem de plastic console die deze afdekt met de torx-schroeven en -clips.
  • Eenmaal uitgevoerd, zou je een valluik in je handrem moeten ontdekken, open het om het schroef- en draadsysteem te zien.
  • U moet de borgmoeren lokaliseren en ze losdraaien met een sleutel, zodat u de kabelspanning kunt wijzigen.
  • Schroef nu de moeren van het vergrendelingsmechanisme aan beide zijden vast, zorg ervoor dat u aan beide zijden de exacte wijzigingen aanbrengt om een ​​evenwichtige remwerking te behouden en zorg ervoor dat de handremhendel van uw Volkswagen Polo 3 een slag van ongeveer drie inkepingen heeft.
  • Draai de borgmoeren vast en test de bevestiging van de velgen van uw auto, als het goed is kunt u de set weer in elkaar zetten, anders de spanschroeven weer vastdraaien totdat u een ideale instelling krijgt
Weiterlesen:
Koppeling slipt op mijn Volkswagen Polo 8, wat te doen?

.

Als u geen toegang heeft tot de handremklep van de Volkswagen Polo 3, zal de afstelling precies hetzelfde zijn, maar dit zal zeker worden gedaan door onder uw auto door te gaan ter hoogte van de handremhendel. Zorg ervoor dat u uw auto op de stand zet voordat u actie onderneemt.

Hoe stel ik de automatische handrem van mijn Volkswagen Polo 3 af?

Tweede systeem van handrem afstelling op Volkswagen Polo 3 , dit is een automatische handrem, in tegenstelling tot de handmatige, dit wordt gedaan op de remtrommels of misschien remklauwen, en wordt verondersteld zich automatisch aan te passen aan de slijtage van de remschoenen of remblokken. Het kan zijn dat als je binnenkort remblokken moet kopen, de handrem kracht verliest, hier zijn de stappen die je moet nemen om te kijken of de spanning van je handrem de juiste is:

  • Houd er rekening mee dat een automatische handrem niet rechtstreeks kan worden aangepast, omdat deze bedoeld is om zichzelf aan te passen aan het aantrekken van de remblokken of -schoenen van uw Volkswagen Polo 3.
  • U kunt desalniettemin controleren of het systeem goed werkt door het voertuig op de standaard te zetten en door onder het motorvoertuig te rijden te controleren of de remblokken nog in goede staat zijn.
  • Voor trommelremmen zal het nodig zijn om de banden uit elkaar te halen om de staat van de schoenen te onderzoeken, wij adviseren u dit door een professional te laten uitvoeren.
  • Zorg ervoor dat je je remblokken vervangt als dat nodig is.

Wat is de prijs van het afstellen van de handrem van de Volkswagen Polo 3 door een professional?

Ten slotte, als u zich niet op uw gemak voelt met deze procedure, vooral omdat het een beveiligingscomponent van uw auto is, namelijk de afstelling met de handrem van de Volkswagen Polo 3 , adviseren wij u om naar een automonteur te gaan die de handrem voor u kan afstellen ongeveer vijftig lokale valuta . Als u problemen heeft met trillingen tijdens het remmen op Volkswagen Polo 3, denk dan niet twee keer na om ons document te raadplegen waarin naar deze problemen wordt verwezen.

Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank van mijn Volkswagen Polo 8 neer?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Polo 3 in de categorie Volkswagen Polo 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector