Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de handrem op Volkswagen Polo 4 afstellen?

De handrem van uw auto is eigenlijk een verplichte veiligheidsvoorziening volgens de wegcode, in feite is dit bedoeld om uw Volkswagen Polo 4 te stoppen, zelfs op een lichte helling. Het moet een aanvulling zijn op de bedieningselementen van het hoofdremsysteem. Het is ook mogelijk dat na verloop van tijd het kabelsysteem van de handrem losser gaat zitten en u niet door de technische controle komt of dat u het gevoel heeft dat deze uw auto echt niet meer blokkeert. Om deze uitdagingen aan te gaan, zullen we kijken naar: hoe u de handrem op uw Volkswagen Polo 4 afstelt . Om dit te doen, zullen we eerst de afstelling van de handmatige handrem op Volkswagen Polo 4 , vervolgens, in een tweede stap, hoe u een automatische handrem aanpast, en vervolgens de prijs van de service die door een professional wordt uitgevoerd.

Handrem op Volkswagen Polo 4 afstellen?

Daarom beginnen we onze content met de handrem afstelling van een Volkswagen Polo 4 in de handmatige versie. Deze versie werkt op een basismanier met behulp van een systeem van kabel en schroeven waarmee u de spanning met het apparaat kunt regelen en dus de slag kunt wijzigen met de hendel van de handrem. Om ernaar te handelen, moet je op dit soort schroeven handelen om: verleng de handremkabel van de Volkswagen Polo 4 . In ieder geval moet u, voordat u de handrem afstelt, controleren of uw achterwielen tijdens het afstellen zeker niet geblokkeerd zijn. Zorg ervoor dat u onder de gedetailleerde methode vindt om deze interventie uit te voeren:

  • Verwijder ter hoogte van de handrem de plastic console die deze afdekt met de torx-schroeven en -clips.
  • Eenmaal uitgevoerd, zou je een valluik in je handrem moeten zien, open het om het schroef- en kabelsysteem te zien.
  • U moet de borgmoeren lokaliseren en ze losdraaien met een sleutel, zodat u de kabelspanning kunt vervangen.
  • Draai nu de moeren van het vergrendelingsmechanisme aan beide zijden vast, zorg ervoor dat u aan beide zijden de exacte wijzigingen aanbrengt om een ​​evenwichtige remwerking te behouden en controleer of de handremhendel van uw Volkswagen Polo 4 een slag van ongeveer 3 inkepingen heeft.
  • Draai de borgmoeren vast en test de bevestiging van de banden van uw auto, als het goed is kunt u de set weer in elkaar zetten, anders draai de spanschroeven weer vast totdat u een geweldige optimale configuratie krijgt
Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank van mijn Volkswagen Polo 3 neer?

.

Als je geen toegang hebt tot de handremklep van de Volkswagen Polo 4, zal de afstelling precies hetzelfde zijn, maar het zal echt gebeuren door onder je auto door te gaan ter hoogte van de handremhendel. Zorg ervoor dat u uw auto op de standaard plaatst voordat u actie onderneemt.

Hoe stel ik de automatische handrem van mijn eigen Volkswagen Polo 4 af?

Tweede benadering van handrem afstelling over Volkswagen Polo 4 , dit is een automatische handrem, in tegenstelling tot de manuele handrem wordt deze plaats op de remtrommels of remklauwen gedaan, en is bedoeld om automatisch te wisselen bij slijtage van de remschoenen of remblokken. Het kan zijn dat als u al snel remblokken moet kopen, de handrem kracht verliest, hier zijn de stappen die u moet nemen om te controleren of de spanning van uw handrem de juiste is:

  • Realiseer je dat een automatische handrem niet recht afgesteld kan worden omdat deze bedoeld is om zich aan te passen aan het gebruik van de remblokken of blokken van je Volkswagen Polo 4.
  • U kunt desalniettemin controleren of het systeem correct werkt door uw voertuig op de standaard te zetten en door onder het motorvoertuig te rijden te kijken of de remblokken nog in goede staat zijn.
  • Voor trommelremmen kan het nodig zijn om de remsystemen uit elkaar te halen om de schoenen te controleren. We raden u allemaal aan om dit door een professional te laten uitvoeren.
  • Vergeet niet om je remblokken te vervangen als dat nodig is.

Wat is de prijs van het afstellen van de handrem van de Volkswagen Polo 4 door een professional?

Ten slotte, als u zich niet op uw gemak voelt met deze procedure, vooral omdat het een veiligheidscomponent van uw auto is, namelijk de afstelling met de handrem van de Volkswagen Polo 4 , informeren wij u om naar een monteur te gaan die de handrem voor de motor kan afstellen ongeveer vijftig lokale valuta . Voor degenen die problemen hebben met trillingen bij het remmen op Volkswagen Polo 4, wacht niet om onze inhoud te raadplegen die met dit probleem werkt.

Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Polo 3 ?

Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen Polo 4, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 4 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector