Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de handrem op Volkswagen Polo 5 afstellen?

De handrem van uw auto is eigenlijk een verplichte basisveiligheidsvoorziening volgens de wegcode, in feite is dit bedoeld om uw Volkswagen Polo 5 te verlaten, zelfs over een lichte helling. Het moet een aanvulling zijn op de bedieningselementen van het hoofdremsysteem. Het is ook mogelijk dat na verloop van tijd het draadsysteem van de handrem losser wordt en u zeker niet door de technische controle komt of dat u het gevoel heeft dat uw auto echt niet meer stopt. Om deze problemen aan te pakken, zullen we kijken naar: hoe u de handrem op uw Volkswagen Polo 5 afstelt . Om dit te bereiken, zullen we eerst de afstelling van uw handmatige handrem op Volkswagen Polo 5 , daarna, in een tweede stap, hoe een automatische handrem af te stellen, en tenslotte de prijs van de service uitgevoerd door een professional.

Handrem op Volkswagen Polo 5 afstellen?

Daarom beginnen we ons artikel met de handrem afstelling van een Volkswagen Polo 5 in de handmatige versie. Deze versie werkt op een eenvoudige manier met behulp van een systeem van draad en schroeven waarmee u de spanning met het apparaat kunt regelen en zo de slag kunt wijzigen met de hendel van de handrem. Om ernaar te handelen, moet je op dit soort schroeven handelen om te kunnen: verleng de handremkabel van de Volkswagen Polo 5 . Voordat u de handrem afstelt, moet u er in ieder geval voor zorgen dat uw achterwielen niet worden geblokkeerd tijdens het afstellen. Zorg ervoor dat u onder de gedetailleerde methode vindt om deze interventie uit te voeren:

  • Met het niveau van uw handrem, verwijder de plastic console die het bedekt met de torx-schroeven en clips.
  • Eenmaal voltooid, zou u een valluik op uw handrem moeten zien, open het om het schroef- en draadsysteem te zien.
  • U moet de borgmoeren lokaliseren en ze losdraaien met een sleutel, zodat u de kabeldruk kunt wijzigen.
  • Draai nu de borgmoeren aan beide zijden vast, zorg ervoor dat u aan beide zijden dezelfde wijzigingen aanbrengt om een ​​evenwichtige rem te behouden en zorg ervoor dat de handremhendel van uw Volkswagen Polo 5 een slag van ongeveer 3 inkepingen heeft.
  • Draai de borgmoeren vast en test de vergrendeling van de banden van uw auto, als het goed is kunt u de set weer in elkaar zetten, anders draai de spanschroeven weer vast totdat u een ideale instelling krijgt
Weiterlesen:
Hoe een trekhaak elektrisch Volkswagen Polo 8 installeren?

.

Als u geen toegang heeft tot de handremklep van de Volkswagen Polo 5, zal de afstelling waarschijnlijk precies hetzelfde zijn, maar u doet dit door onder uw auto door te gaan ter hoogte van uw handremhendel. Zorg ervoor dat u uw auto op de standaard zet voordat u actie onderneemt.

Hoe stel ik de automatische handrem van mijn eigen Volkswagen Polo 5 af?

Tweede benadering van handrem afstelling over Volkswagen Polo 5 , dit is een automatische handrem, in tegenstelling tot de handmatige, die op de remtrommels of misschien remklauwen wordt gedaan, en het wordt verondersteld automatisch te veranderen naar de slijtage van de remschoenen of schijfremblokken. Het kan zijn dat als u binnenkort remblokken moet kopen, uw handrem kracht verliest, hieronder staan ​​de stappen die u moet nemen om te controleren of de spanning van uw handrem de juiste is:

  • Houd er rekening mee dat een automatische handrem niet recht kan worden afgesteld, omdat het de bedoeling is dat deze zich vanzelf aanpast aan het aantrekken van de schijfremblokken of -schoenen van uw Volkswagen Polo 5.
  • U kunt desalniettemin controleren of het systeem goed werkt door de auto op de standaard te zetten en door onder het motorvoertuig te rijden te controleren of de schijfremblokken nog goed werken.
  • Voor trommelremmen kan het nodig zijn om de remsystemen uit elkaar te halen om de schoenen te controleren, we raden u allemaal aan om dit door een specialist te laten doen.
  • Zorg ervoor dat u uw schijfremblokken vervangt als dat nodig is.

Wat kost het afstellen van de handrem van de Volkswagen Polo 5 door een specialist?

Ten slotte, als u zich niet op uw gemak voelt bij deze procedure, vooral omdat het een veiligheidscomponent van uw auto oplevert, namelijk de afstelling met de handrem van de Volkswagen Polo 5 , raden wij u aan om naar een reparatiewerkplaats te gaan die uw handrem kan afstellen om een ongeveer vijftig lokale valuta . Als je problemen hebt met trillingen tijdens het remmen op Volkswagen Polo 5, denk dan niet twee keer na om ons artikel te raadplegen dat naar deze problemen verwijst.

Weiterlesen:
Hoe een trekhaak elektrisch Volkswagen Polo 6 installeren?

Als je meer tutorials over de Volkswagen Polo 5 wilt, ga dan naar onze Volkswagen Polo 5 categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector