Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de handrem op Volkswagen Polo 6 afstellen?

De handrem van uw auto is een verplichte veiligheidsvoorziening volgens de wegcode, in feite is deze bedoeld om uw Volkswagen Polo 6 te verlaten, zelfs op een lichte helling. Het moet onafhankelijk zijn van de bediening van het hoofdremsysteem. Het is ook mogelijk dat na verloop van tijd het kabelsysteem van de handrem losser wordt en u zeker niet door de technische controle komt of dat u het gevoel heeft dat deze uw auto niet langer blokkeert. Om met deze complicaties om te gaan, zullen we kijken naar: hoe u de handrem op uw Volkswagen Polo 6 afstelt . Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst de afstelling van een handmatige handrem op Volkswagen Polo 6 , vervolgens, in een tweede stap, hoe u een automatische handrem aanpast, en tot slot de prijs van de service die door een professional wordt uitgevoerd.

Handrem op Volkswagen Polo 6 afstellen?

Zo beginnen we met ons artikel de handrem afstelling van een Volkswagen Polo 6 in de handmatige versie. Dit soort versie presteert op een eenvoudige manier met een systeem van kabel en schroeven waarmee u de spanning in het apparaat kunt beheren en zo de slag in de hendel van de handrem kunt wijzigen. Om ernaar te handelen, moet u met dit soort schroeven handelen om te kunnen: strek de handremkabel van de Volkswagen Polo 6 . uit . In ieder geval moet je er vlak voor het afstellen van de handrem voor zorgen dat je achterwielen niet geblokkeerd raken tijdens het afstellen. Zorg ervoor dat u onder de gedetailleerde behandeling vindt om deze interventie uit te voeren:

  • Verwijder ter hoogte van uw handrem de plastic console die hem beschermt met de torx-schroeven en -clips.
  • Eenmaal uitgevoerd, zou u een valluik op uw handrem moeten ontdekken, open het om het schroef- en kabelsysteem te zien.
  • U moet de borgmoeren lokaliseren en ze losdraaien met een moersleutel, zodat u de kabelspanning kunt vervangen.
  • Draai nu de borgmoeren aan beide zijden vast, zorg ervoor dat u aan beide zijden de exacte wijzigingen aanbrengt om een ​​gebalanceerde rem te behouden en zorg ervoor dat de handremhendel van uw Volkswagen Polo 6 een slag van ongeveer drie inkepingen heeft.
  • Draai de borgmoeren vast en controleer de vergrendeling van de wielen van je auto, als het goed is kun je de set weer in elkaar zetten, anders draai je de spanschroeven weer vast totdat je een ideale configuratie krijgt
Weiterlesen:
Hoeveel kilometers op laag brandstofverbruik met mijn Volkswagen Polo 8 ?

.

Als je geen toegang hebt tot de handremklep van de Volkswagen Polo 6, zal de afstelling waarschijnlijk precies hetzelfde zijn, maar het zal worden gedaan door onder je auto door te gaan ter hoogte van je handremhendel. Vergeet niet om uw auto op de stand te zetten net voor elke actie.

Hoe stel ik de automatische handrem van mijn eigen Volkswagen Polo 6 af?

Tweede systeem van handrem afstellen in Volkswagen Polo 6 , dit is een automatische handrem, in tegenstelling tot de handmatige, deze wordt gedaan op de remtrommels of misschien remklauwen, die naar verwachting automatisch veranderen naar de slijtage van de remschoenen of remblokken. Het kan zijn dat als u al snel remblokken moet aanschaffen, uw handrem kracht verliest. Hieronder vindt u de stappen die u moet nemen om te controleren of de spanning van uw handrem de juiste is:

  • Houd er rekening mee dat een automatische handrem niet rechtstreeks kan worden aangepast, omdat deze zich waarschijnlijk aanpast aan de remblokken of remschoenen van uw Volkswagen Polo 6.
  • U kunt desalniettemin controleren of het systeem effectief werkt door uw voertuig op de standaard te zetten en door onder de auto te rijden te controleren of de remblokken nog goed werken.
  • Voor trommelremmen kan het nodig zijn om de banden uit elkaar te halen om de schoenen te controleren, wij adviseren u dit door een professional te laten doen.
  • Zorg ervoor dat je je remblokken vervangt als dat nodig is.

Wat kost het om de handrem van de Volkswagen Polo 6 door een professional af te stellen?

Eindelijk, als u zich niet op uw gemak voelt bij deze procedure, vooral omdat het een veiligheidscomponent van uw auto oplevert, namelijk de afstelling in de handrem van de Volkswagen Polo 6 , informeren wij u om naar een monteur te gaan die uw handrem voor elk kan afstellen ongeveer vijftig lokale valuta . Als je problemen hebt met trillingen bij het remmen op Volkswagen Polo 6, aarzel dan niet om ons artikel te raadplegen dat met dit probleem werkt.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Polo 4 ?

Als je nog vragen hebt over de Volkswagen Polo 6, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 6 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector