Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de handrem op Volkswagen Polo 8 afstellen?

De handrem van uw auto is eigenlijk een vereiste veiligheidsvoorziening op basis van de wegcode, in feite is het bedoeld om uw Volkswagen Polo 8 te beëindigen, zelfs op een lichte helling. Het moet onafhankelijk zijn van de hoofdrembedieningen. Het kan zijn dat na verloop van tijd het draadsysteem van de handrem gaat ontspannen en u zeker niet door de technische controle komt of dat u het gevoel heeft dat deze uw auto niet meer blokkeert. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, zullen we kijken naar: hoe u de handrem op uw Volkswagen Polo 8 afstelt . Om dit te bereiken, zullen we eerst de afstelling van de handmatige handrem op Volkswagen Polo 8 , in dat geval, in een tweede stap, hoe een automatische handrem moet worden afgesteld, en vervolgens de prijs van de service die door een professional wordt uitgevoerd.

Handrem op Volkswagen Polo 8 afstellen?

Dus beginnen we met ons artikel de handrem afstelling van een Volkswagen Polo 8 in de handmatige versie. Dit soort versie werkt op een basismanier met behulp van een systeem van draad en verankeringsschroeven waarmee u de spanning van het apparaat kunt regelen en zo de slag van de hendel van uw handrem kunt wijzigen. Om ernaar te handelen, moet u deze schroeven gebruiken om te kunnen: verleng de handremkabel van uw Volkswagen Polo 8 . In ieder geval moet u, voordat u de handrem afstelt, controleren of uw achterwielen tijdens de afstelling niet geblokkeerd zijn. Zorg ervoor dat u onder de gedetailleerde methode vindt om deze interventie uit te voeren:

  • Verwijder ter hoogte van uw handrem de plastic console die deze afdekt met de torx-schroeven en -clips.
  • Eenmaal uitgevoerd, zou je een valluik in je handrem moeten vinden, open het om het schroef- en draadsysteem te zien.
  • U moet de borgmoeren lokaliseren en ze losdraaien met een sleutel, zodat u de kabelspanning kunt wijzigen.
  • Draai nu de moeren van het vergrendelingsmechanisme aan beide zijden vast, zorg ervoor dat u aan beide zijden vergelijkbare wijzigingen aanbrengt om een ​​gebalanceerde rem te behouden en controleer of de handremhendel van uw Volkswagen Polo 8 een slag van ongeveer drie inkepingen heeft.
  • Draai de borgmoeren vast en test de bevestiging van de banden van uw auto. Als het goed is, kunt u de set weer in elkaar zetten, anders draai de bevestigingsschroeven weer vast totdat u een geweldige ideale instelling krijgt
Weiterlesen:
Remvloeistof lekkage Volkswagen Polo 6

.

Als u geen toegang heeft tot de handremklep van uw Volkswagen Polo 8, zal de afstelling waarschijnlijk precies hetzelfde zijn, maar u doet dit door onder uw auto door te gaan ter hoogte van uw handremhendel. Zorg ervoor dat u uw auto voor elke actie op de standaard zet.

Hoe stel ik de automatische handrem van mijn eigen Volkswagen Polo 8 af?

Tweede benadering van handrem afstelling over Volkswagen Polo 8 , dit is een automatische handrem, in tegenstelling tot de handmatige, die men direct op de remtrommels of remklauwen doet, die zich automatisch moet aanpassen aan de slijtage van je remschoenen of remblokken. Het kan zijn dat als u binnenkort remblokken moet krijgen, uw handrem kracht zal verliezen, sta me toe de stappen te delen die u moet nemen om te controleren of de spanning van uw handrem de juiste is:

  • Houd er rekening mee dat een automatische handrem niet recht kan worden afgesteld omdat deze is ontworpen om zich aan te passen aan de slijtage van de remblokken of -blokken van uw Volkswagen Polo 8.
  • U kunt desalniettemin controleren of het systeem correct werkt door uw voertuig op de standaard te zetten en door onder het voertuig te rijden te kijken of de remblokken nog goed werken.
  • Voor trommelremmen zal het waarschijnlijk nodig zijn om de remmen te demonteren om de staat van de schoenen te controleren, we raden je allemaal aan om dit door een specialist te laten doen.
  • Zorg ervoor dat je je remblokken vervangt als dat nodig is.

Wat kost het afstellen van de handrem van de Volkswagen Polo 8 door een specialist?

Eindelijk, als u zich niet op uw gemak voelt met deze procedure, vooral omdat het bang is voor een beveiligingscomponent van uw auto, namelijk de afstelling vanaf de handrem van uw Volkswagen Polo 8 , adviseren wij u om naar een reparatiewerkplaats te gaan die uw handrem kan afstellen om een ongeveer vijftig lokale valuta . Voor degenen die problemen hebben met trillingen bij het remmen op Volkswagen Polo 8, denk niet twee keer na om ons artikel te raadplegen dat naar dit probleem verwijst.

Weiterlesen:
Versnellingstrillingen op Volkswagen Polo 4, wat te doen ?

Als je meer handleidingen nodig hebt over de Volkswagen Polo 8, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 8.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector