Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de handrem op Volkswagen Polo afstellen?

De handrem van uw auto is een verplichte beveiligingsfunctie volgens de snelwegcode, in feite is hij bedoeld om uw Volkswagen Polo te verlaten, zelfs op een lichte helling. Het moet een aanvulling zijn op de bedieningselementen van het hoofdremsysteem. Ook kan het zijn dat na verloop van tijd het kabelsysteem van de handrem los komt te zitten en je zeker niet langs de technische controle komt of je voelt dat het echt niet meer is om je auto te stoppen. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, zullen we kijken hoe de handrem van uw Volkswagen Polo af te stellen . Om dit te bereiken, zullen we eerst de afstelling van de handrem op Volkswagen Polo , in dat geval, in een tweede stap, hoe een automatische handrem moet worden afgesteld, en uiteindelijk de prijs van de service die door een professional wordt uitgevoerd.

Handrem op Volkswagen Polo afstellen?

Daarom beginnen we met onze inhoud de handremverstelling van een Volkswagen Polo in de handmatige versie. Dit soort versie presteert op een eenvoudige manier met een systeem van kabel en verankeringsschroeven waarmee u de spanning van het apparaat kunt beheren en zo de slag van de hendel van uw handrem kunt wijzigen. Om ernaar te handelen, moet u dit soort schroeven gebruiken om dat te doen verleng de handremkabel van uw Volkswagen Polo . Voordat u de handrem afstelt, moet u er in ieder geval voor zorgen dat uw achterwielen niet geblokkeerd worden tijdens de afstelling. Hieronder vindt u de gedetailleerde procedure om dit soort interventie uit te voeren:

  • Verwijder ter hoogte van uw handrem de plastic console die deze afdekt met de torx-schroeven en -clips.
  • Als je klaar bent, zou je een valluik in je handrem moeten zien, open het om het schroef- en kabelsysteem te zien.
  • U moet de borgmoeren lokaliseren en ze losdraaien met een sleutel, zodat u de kabelspanning kunt vervangen.
  • Schroef nu de borgmoeren aan beide kanten vast, zorg ervoor dat u aan beide kanten dezelfde veranderingen aanbrengt om evenwichtig te remmen, en zorg ervoor dat de handremhendel van uw Volkswagen Polo een slag heeft van ongeveer 3 inkepingen.
  • Draai de borgmoeren vast en test de bevestiging van de velgen van uw auto, als het erg goed is, kunt u de set weer in elkaar zetten, draai anders de bevestigingsschroeven weer vast totdat u een optimale configuratie krijgt
Weiterlesen:
Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volkswagen Polo 8 ?

.

Als je geen toegang hebt tot de handremklep van je Volkswagen Polo, zal de afstelling waarschijnlijk precies hetzelfde zijn, maar het zal echt gebeuren door onder je auto te passeren ter hoogte van je handremhendel. Vergeet niet om uw auto op de standaard te zetten voordat u iets onderneemt.

Hoe stel ik de automatische handrem van mijn eigen Volkswagen Polo af?

Tweede benadering van handrem afstellen over Volkswagen Polo , dit is een automatische handrem, in tegenstelling tot de handmatige, deze methode wordt gedaan op de remtrommels of remklauwen, en het is de bedoeling dat deze zich automatisch aanpast aan de slijtage van uw remschoenen of schijfremblokken. Het kan zijn dat als u binnenkort remblokken moet kopen, uw handrem kracht krijgt, hieronder staan ​​de stappen die u moet overwegen om te controleren of de spanning van uw handrem de juiste is:

  • Houd er rekening mee dat een automatische handrem niet rechtstreeks kan worden gewijzigd, omdat deze is ontworpen om zichzelf aan te passen aan het gebruik van de schijfremblokken of -blokken van uw Volkswagen Polo.
  • U kunt nu zelfs controleren of het systeem effectief werkt door simpelweg het voertuig op de standaard te zetten en door onder de auto te kijken of de schijfremblokken nog in goede staat verkeren.
  • Voor trommelremmen is het noodzakelijk om de banden te demonteren om de staat van de schoenen te controleren, we raden u allemaal aan om deze door een specialist te laten uitvoeren.
  • Vergeet niet om uw schijfremblokken te vervangen als dat nodig is.

Wat zijn de kosten voor het afstellen van de handrem van Volkswagen Polo door een specialist?

Ten slotte, als u zich niet op uw gemak voelt met deze procedure, vooral omdat het een beveiligingscomponent van uw auto is, namelijk de afstelling van de handrem van uw Volkswagen Polo , raden wij u aan om naar een technicus te gaan die uw handrem voor u kan afstellen ongeveer vijftig euro . Voor degenen die problemen hebben met trillingen bij het remmen op Volkswagen Polo, aarzel dan niet om onze inhoud te raadplegen die betrekking heeft op dit probleem.

Weiterlesen:
Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volkswagen Polo 8?

Als je meer tutorials over de Volkswagen Polo wilt, ga dan naar onze Volkswagen Polo-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector