Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de handrem op Volkswagen Touran 3 afstellen?

De handrem van uw auto is een vereiste beveiligingsfunctie op basis van de wegcode, in feite is het bedoeld om uw Volkswagen Touran 3 te beëindigen, zelfs over een lichte helling. Het moet onafhankelijk zijn van de bediening van het hoofdremsysteem. Het is ook mogelijk dat na verloop van tijd het kabelsysteem van de handrem losser wordt en u zeker niet door de technische controle komt of dat u het gevoel heeft dat uw auto niet langer stopt. Om met deze complicaties om te gaan, zullen we kijken naar: hoe de handrem op uw Volkswagen Touran af te stellen 3 . Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst de afstelling van een handmatige handrem op Volkswagen Touran 3 , vervolgens, in een tweede stap, hoe een automatische handrem moet worden afgesteld, en uiteindelijk de prijs van de service die door een professional wordt uitgevoerd.

Handrem afstellen op Volkswagen Touran 3?

Dus we beginnen onze inhoud met de handrem afstelling van een Volkswagen Touran 3 in de handmatige versie. Deze versie werkt op een eenvoudige manier met een systeem van kabel en schroeven waarmee u de spanning in het apparaat kunt regelen en dus de slag in de hendel van de handrem kunt wijzigen. Om ernaar te handelen, moet u handelen op dit soort schroeven om te kunnen: verleng de handremkabel van de Volkswagen Touran 3 . In ieder geval moet u, voordat u de handrem afstelt, controleren of uw achterwielen tijdens het afstellen niet geblokkeerd zijn. Zorg ervoor dat u hieronder de gedetailleerde techniek vindt om deze interventie uit te voeren:

  • Verwijder ter hoogte van uw handrem de plastic console die deze afdekt met de torx-schroeven en -clips.
  • Eenmaal uitgevoerd, zou u een valluik in uw handrem moeten zien, open het om het schroef- en kabelsysteem te zien.
  • U moet de borgmoeren lokaliseren en ze losdraaien met een moersleutel, zodat u de kabelspanning kunt vervangen.
  • Draai nu de moeren van het vergrendelingsmechanisme aan beide zijden vast, zorg ervoor dat u aan beide zijden de exacte wijzigingen aanbrengt om een ​​evenwichtige remwerking te behouden en controleer of de handremhendel van uw Volkswagen Touran 3 een slag van ongeveer 3 inkepingen heeft.
  • Draai de borgmoeren vast en test de bevestiging van de velgen van uw auto, als het erg goed is kunt u de set weer in elkaar zetten, anders draai de spanschroeven weer vast totdat u een geweldige ideale instelling krijgt
Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Volkswagen Touran 3 ?

.

Als je geen toegang hebt tot de handremklep van de Volkswagen Touran 3, zal de afstelling precies hetzelfde zijn, maar het zal worden gedaan door onder je auto te gaan met het niveau van je handremhendel. Zorg ervoor dat uw auto vóór elke actie op de standaard staat.

Hoe stel ik de automatische handrem van mijn Volkswagen Touran 3 af?

Tweede benadering van handrem afstellen in Volkswagen Touran 3 , dit is een automatische handrem, in tegenstelling tot de handmatige, dit gebeurt op de remtrommels of remklauwen, en wordt geacht zich automatisch aan te passen aan de slijtage van de remschoenen of -blokken. Het kan zijn dat als u binnenkort remblokken moet aanschaffen, uw handrem kracht verliest. Hier zijn de stappen die u moet overwegen om te controleren of de belasting van uw handrem de juiste is:

  • Houd er rekening mee dat een automatische handrem niet recht kan worden afgesteld, omdat deze alleen moet worden aangepast aan de remblokken of schoenen van uw Volkswagen Touran 3.
  • U kunt nu zelfs controleren of het systeem correct werkt door uw voertuig op de standaard te zetten en door onder de auto te rijden te controleren of de remblokken nog in goede staat verkeren.
  • Voor trommelremmen is het noodzakelijk om de remmen uit elkaar te halen om de staat van de schoenen te controleren, we raden u allemaal aan om dit door een professional te laten doen.
  • Zorg ervoor dat u uw pads vervangt als dat nodig is.

Wat is de prijs van het afstellen van de handrem van Volkswagen Touran 3 door een professional?

Ten slotte, als u zich niet op uw gemak voelt bij deze procedure, vooral omdat het een veiligheidscomponent van uw auto in twijfel trekt, namelijk de afstelling in de handrem van de Volkswagen Touran 3 , we informeren u om naar een technicus te gaan die uw handrem kan afstellen om een ongeveer vijftig lokale valuta . Voor degenen die problemen hebben met trillingen bij het remmen op Volkswagen Touran 3, wacht niet om onze inhoud te raadplegen die over dit probleem gaat.

Weiterlesen:
Tankdop vast op mijn Volkswagen Touran 3, wat te doen?

Wanneer u nog vragen heeft over de Volkswagen Touran 3, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 3 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector