Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de handrem op Volkswagen Transporter 4 afstellen?

De handrem van uw auto is een verplichte basisveiligheidsvoorziening op basis van de wegcode, in feite is het bedoeld om uw Volkswagen Transporter 4 te stoppen, zelfs op een lichte helling. Het moet een aanvulling zijn op de hoofdrembedieningen. Ook kan het zijn dat na verloop van tijd het draadsysteem van de handrem gaat verslappen en u zeker niet door de technische controle komt of u wellicht het gevoel heeft dat het uw auto niet meer kan stoppen. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, zullen we kijken naar: hoe u de handrem op uw Volkswagen Transporter 4 . afstelt . Om dit te bereiken, zullen we eerst de afstelling van de handmatige handrem op Volkswagen Transporter 4 en vervolgens, in een tweede stap, hoe u een automatische handrem aanpast, en tot slot de prijs van de service die door een professional wordt uitgevoerd.

Handrem op Volkswagen Transporter 4 afstellen?

Dus beginnen we met onze inhoud de handrem afstelling van een Volkswagen Transporter 4 in de handmatige versie. Deze versie presteert op een eenvoudige manier met een systeem van draad en verankeringsschroeven waarmee u de spanning van het apparaat kunt regelen en zo de slag van de hendel van de handrem kunt wijzigen. Om ernaar te handelen, moet u handelen op dit soort schroeven om te kunnen: strek de handremkabel van de Volkswagen Transporter 4 . uit . Voordat u de handrem afstelt, moet u er in ieder geval voor zorgen dat uw achterwielen tijdens het afstellen niet worden geblokkeerd. Hieronder vindt u het gedetailleerde proces om deze interventie uit te voeren:

  • Met het niveau van uw handrem, verwijder de plastic console die het bedekt met de torx-schroeven en clips.
  • Eenmaal uitgevoerd, zou je een valluik in je handrem moeten ontdekken, open het om het schroef- en draadsysteem te zien.
  • U moet de borgmoeren lokaliseren en ze losdraaien met een sleutel, zodat u de kabelspanning kunt vervangen.
  • Draai nu de borgmoeren aan beide zijden vast, zorg ervoor dat u aan beide zijden de exacte wijzigingen aanbrengt om een ​​evenwichtige remwerking te behouden en zorg ervoor dat de handremhendel van uw Volkswagen Transporter 4 een slag van ongeveer drie inkepingen heeft.
  • Draai de borgmoeren vast en test de vergrendeling van de wielen van uw auto, als het goed is kunt u de set weer in elkaar zetten, anders de bevestigingsschroeven weer vastdraaien totdat u een ideale instelling krijgt
Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Volkswagen Transporter 4 . opnieuw in te stellen

.

Als je geen toegang hebt tot de handremklep van de Volkswagen Transporter 4, zal de afstelling precies hetzelfde zijn, maar het zal echt gebeuren door onder je auto door te gaan ter hoogte van je handremhendel. Zorg ervoor dat u uw auto voor elke actie op de standaard zet.

Hoe stel ik de automatische handrem van mijn eigen Volkswagen Transporter 4 af?

Tweede benadering van handrem afstelling in Volkswagen Transporter 4 , dit is een automatische handrem, in tegenstelling tot de handmatige, deze methode wordt gedaan op de remtrommels of misschien remklauwen, en het wordt verondersteld automatisch te veranderen voor de slijtage van de remschoenen of schijfremblokken. Het kan zijn dat als u al snel remblokken moet krijgen, uw handrem kracht zal verliezen. Hieronder vindt u de stappen die u moet nemen om te controleren of de spanning van uw handrem de juiste is:

  • Houd er rekening mee dat een automatische handrem niet rechtstreeks kan worden aangepast, omdat deze alleen moet worden aangepast aan het aanbrengen van de schijfremblokken of -schoenen van uw Volkswagen Transporter 4.
  • U kunt desalniettemin controleren of het systeem correct werkt door de auto op de standaard te zetten en door onder het motorvoertuig te rijden te controleren of de remblokken nog in goede staat zijn.
  • Voor trommelremmen zal het waarschijnlijk nodig zijn om de remmen uit elkaar te halen om de staat van de schoenen te controleren, we raden u allemaal aan om dit door een specialist te laten voltooien.
  • Zorg ervoor dat u uw schijfremblokken vervangt als dat nodig is.

Wat kost het afstellen van de handrem van Volkswagen Transporter 4 door een specialist?

Eindelijk, als u zich niet op uw gemak voelt met deze procedure, vooral omdat het bang is voor een veiligheidselement van uw auto, namelijk de afstelling vanaf de handrem van de Volkswagen Transporter 4 , we geven je het advies om naar een technicus te gaan die je handrem eventueel kan afstellen ongeveer vijftig euro . Als u problemen heeft met trillingen bij het remmen op Volkswagen Transporter 4, wacht dan niet om onze inhoud te raadplegen die met dit probleem werkt.

Weiterlesen:
Servicelampje Volkswagen Transporter 6 . uitschakelen

Voor meer tips over de Volkswagen Transporter 4, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector