Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de handrem op Volkswagen Transporter afstellen?

De handrem van uw auto is eigenlijk een verplichte basisveiligheidsvoorziening op basis van de wegcode, in feite is het bedoeld om uw Volkswagen Transporter te verlaten, zelfs op een lichte helling. Het moet een aanvulling zijn op de bedieningselementen van het hoofdremsysteem. Het is mogelijk dat na verloop van tijd het draadsysteem van de handrem losser wordt en u zeker niet door de technische controle komt of dat u het gevoel heeft dat uw auto echt niet meer blokkeert. Om met deze problemen om te gaan, zullen we kijken naar: hoe u de handrem op uw Volkswagen Transporter afstelt . Om dit te bereiken, zullen we eerst de afstelling van uw handmatige handrem op Volkswagen Transporter en vervolgens, in een tweede stap, hoe u een automatische handrem aanpast, en tot slot de prijs van de service die door een professional wordt uitgevoerd.

Handrem op Volkswagen Transporter afstellen?

Zo beginnen we onze inhoud met de handrem afstelling van een Volkswagen Transporter in de handmatige versie. Deze versie werkt op een eenvoudige manier met een systeem van draad en verankeringsschroeven waarmee u de spanning van het apparaat kunt regelen en dus de slag van de hendel van de handrem kunt wijzigen. Om ernaar te handelen, moet u handelen op dit soort schroeven om te kunnen: verleng de handremkabel van de Volkswagen Transporter . Voordat u de handrem afstelt, moet u er in ieder geval zeker van zijn dat uw achterwielen tijdens de afstelling niet geblokkeerd zijn. Hieronder vindt u de gedetailleerde techniek om dit soort interventies uit te voeren:

  • Verwijder ter hoogte van uw handrem de plastic console die deze afdekt met de torx-schroeven en -clips.
  • Eenmaal voltooid, zou u een valluik op uw handrem moeten ontdekken, open het om het schroef- en draadsysteem te zien.
  • U moet de borgmoeren lokaliseren en ze losdraaien met een moersleutel, zodat u de kabeldruk kunt vervangen.
  • Draai nu de borgmoeren aan beide zijden vast, zorg ervoor dat u aan beide zijden dezelfde wijzigingen aanbrengt om een ​​gebalanceerde rem vast te houden en zorg ervoor dat de handremhendel van uw Volkswagen Transporter een slag van ongeveer drie inkepingen heeft.
  • Draai de borgmoeren vast en test de bevestiging van de banden van uw auto, als het erg goed is, kunt u de set weer in elkaar zetten, anders draai de bevestigingsschroeven weer vast totdat u een geweldige ideale configuratie krijgt
Weiterlesen:
Hoe kan ik GPS op mijn Volkswagen Transporter 5 updaten?

.

Als je geen toegang hebt tot de handremklep van de Volkswagen Transporter, zal de afstelling precies hetzelfde zijn, maar het zal worden gedaan door direct onder je auto te gaan ter hoogte van je handremhendel. Zorg ervoor dat u uw auto op de standaard zet voordat u actie onderneemt.

Hoe stel ik de automatische handrem van mijn Volkswagen Transporter af?

Tweede systeem van handrem afstelling over Volkswagen Transporter , dit is een automatische handrem, in tegenstelling tot de handmatige, die wordt gedaan op de remtrommels of remklauwen, en is ook bedoeld om automatisch te veranderen naar de slijtage van de remschoenen of remblokken. Het kan zijn dat als u binnenkort remblokken moet aanschaffen, uw handrem kracht verliest. Hieronder vindt u de stappen die u moet overwegen om te controleren of de belasting van uw handrem de juiste is:

  • Houd er rekening mee dat een automatische handrem niet recht kan worden aangepast, omdat deze zich waarschijnlijk aanpast aan het gebruik van de remblokken of -schoenen van uw Volkswagen Transporter.
  • U kunt desalniettemin controleren of het systeem correct werkt door de auto op de standaard te zetten en door onder de auto te rijden te controleren of de schijfremblokken nog goed werken.
  • Voor trommelremmen is het nodig om de banden uit elkaar te halen om de staat van de schoenen te controleren, wij adviseren u dit door een professional te laten uitvoeren.
  • Vergeet niet uw remblokken te vervangen als dat nodig is.

Wat kost het afstellen van de handrem van Volkswagen Transporter door een vakman?

Ten slotte, als u zich niet op uw gemak voelt bij deze procedure, vooral omdat het een veiligheidscomponent van uw auto in twijfel trekt, namelijk de afstelling van de handrem van de Volkswagen Transporter , adviseren wij u naar een monteur te gaan die uw handrem kan afstellen voor uw ongeveer vijftig lokale valuta . Als je problemen hebt met trillingen tijdens het remmen op Volkswagen Transporter, denk dan niet twee keer na om onze inhoud te raadplegen die deze problemen behandelt.

Weiterlesen:
Hoe verander ik het stadslicht van mijn Volkswagen Transporter 6?

Indien u nog bijkomende vragen heeft over de Volkswagen Transporter, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Transporter te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector