Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Passat 7 vervangen?

Het maakt niet uit of het voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is uiterst belangrijk dat uw koplampen in elk geval goed werken. In feite zijn gloeilampen onderhevig aan slijtage van auto-onderdelen die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent vrijwel zeker op deze site omdat een van je parkeerlichten is doorgebrand en je worstelt met hoe u de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Passat 7 kunt vervangen, we hebben deze inhoud geschreven en gepubliceerd om u te helpen het zonder enige hulp te doen en niet naar uw automonteur te hoeven gaan. Ten eerste zullen we kijken naar het vervangen van de kentekenplaatlamp van buitenaf, ten tweede hoe u de kentekenplaatlamp vervangt zonder toegang van buitenaf en ten derde hoe u de achterste kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Passat 7 vervangt.

Hoe u de kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Passat 7 van buitenaf verwisselt?

Deze oplossing is de eenvoudigste van de twee, eigenlijk hoef je alleen de beschermkappen van de lampen weg te halen. Helaas gaan deze afdekkingen bij sommige jaren of autopakketten niet van buitenaf open en als dit de situatie is, zullen we er in het tweede deel van dit artikel even over nadenken om u de weg te wijzen.

Dus laten we beginnen met de kentekenplaatlamp vervangen door via de buitenkant van uw Volkswagen Passat 7 . te gaan. Het maakt niet uit of het de voorkant of de achterkant van uw auto is, de bediening zal identiek zijn.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Passat 7 ?

Hier zijn een paar eenvoudige stappen die u moet volgen om deze routineservice uit te voeren:

 • Koppel de accupolen los van uw auto terwijl de motor is uitgeschakeld
 • Kijk naar uw kentekenplaat en gebruik een platte schroevendraaier of mes om het platte deel in de daarvoor bestemde inkeping te steken (meestal op de transparante afdekking) en hendel op het kunststof venster om de gleuf van de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Passat 7 . te openen

  .

 • Gebruik je schroevendraaier of mes om de lamp uit zijn plaats te halen, als je bang bent om iets te breken, kun je het net zo goed met je vingers doen.
 • Plaats ten slotte de nieuwe gloeilamp voor kentekenplaten
 • Sluit in de laatste fase, voordat u weer in elkaar zet, uw batterij opnieuw aan en controleer het lampje om het succes van de taak te bevestigen.

Hoe de kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Passat 7 vervangen zonder toegang van buitenaf

Tweede deel van ons artikel, verwissel deze kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Passat 7 zonder externe toegang. In de meeste gevallen zult u er toegang toe hebben, hoewel sommige series (vaak aan de achterkant deze toegang niet toestaan).

Hoe de voorste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Passat 7 . vervangen

Om die op de voorplaat te verwisselen, kan niets minder moeilijk zijn, je zult jezelf onder de auto moeten plaatsen (bij voorkeur op kaarsen om je wat ruimte te geven), en als je door de achterkant van de bumper gaat, moet je maak het kentekenplaatlampblok los, meestal vastgehouden door twee zachte plastic lipjes door ze allebei tegelijk in te drukken, en zodra je je kentekenplaatblok in de hand hebt, Haal het plastic eruit dat als afdichting werkt, en met een dunne schroevendraaier, aan de ene kant vind je een kleine inkeping, gebruik een hendel om het plastic deksel te openen (zorg er extra voor dat u niet te veel druk uitoefent, anders breekt u de plastic afdekking), en u zult gewoon moeten haal de uitgebrande nummerplaatlamp weg en vervang deze door de nieuwe , test en monteer het geheel opnieuw.

Weiterlesen:
Hoe monteer ik een trekhaak op een Volkswagen Passat 7 ?

Hoe de achterste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Passat 7 . vervangen

Ten slotte laatste optie, u moet de lamp op de achterplaat van uw Volkswagen Passat 7 verwisselen, maar u kunt de kap niet openen vanaf de buitenkant van uw auto. In een dergelijk geval is hier de methode om deze taak uit te voeren:

 • Koppel de accu los van uw Volkswagen Passat 7
 • Lokaliseer de plek van uw lampen van buitenaf.
 • Vanaf de binnenkant van de kofferbak moet je de bekleding van de kofferbak verwijderen, vastgehouden door clips, je moet voorzichtig het hele frame van de kofferbak gebruiken om het te verwijderen.
 • Als u de lamphouders eenmaal hebt gevonden, haalt u ze er uit voordat u de lamphouders verwijdert.
 • Gebruik een schroevendraaier om de twee plastic onderdelen los te wrikken om de lamphouder te verwijderen

  .

 • Vervang de doorgebrande kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Passat 7, controleer deze en zet hem weer in elkaar, let op de clips op de kofferbakbekleding

.

Daar heb je het, je hebt de belangrijkste oplossingen ontdekt nummerplaatlampen op uw auto verwisselen, onthoud dat op sommige modellen de techniek een beetje anders kan zijn, maar je zou het moeten kunnen doen door de uitleg van deze inhoudspagina te volgen. Als je het niet kunt, schroom niet om naar uw monteur te gaan het zou zonde zijn om een ​​onderdeel van uw Volkswagen Passat 7 kapot te maken. Als u andere lampen wilt vervangen, zoals de positielichtlampen op uw Volkswagen Passat 7 of de dimlichtlampen op Volkswagen Passat 7, aarzel dan niet om onze artikelen te raadplegen waarin u het te volgen proces uitlegt.

Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Volkswagen Passat 7 ?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Passat 7 in de categorie Volkswagen Passat 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector