Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Passat 8 vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, u moet ervoor zorgen dat uw koplampen altijd effectief zijn. Lampen zijn inderdaad onderhevig aan auto-onderdelen die na verloop van tijd ongetwijfeld zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent vrijwel zeker op deze website omdat een van je parkeerlichten is doorgebrand en je maakt je zorgen over hoe u de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Passat 8 kunt vervangen, we hebben deze inhoud geschreven en gepubliceerd om u te helpen het zelf te doen en niet naar uw monteur te hoeven gaan. Ten eerste bekijken we hoe u de kentekenplaatlamp van buitenaf vervangt, ten tweede hoe u de kentekenplaatlamp vervangt zonder toegang van buitenaf en ten derde hoe u de achterste kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Passat 8 vervangt.

Hoe u de kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Passat 8 van buitenaf kunt vervangen

Dit proces is het snelste van de twee, bij deze hoef je alleen de beschermkappen van de lampen weg te halen. Helaas gaan deze hoezen bij sommige jaren of autopakketten niet van buitenaf open en als dit de situatie is, zullen we in het tweede deel van deze inhoud een moment besteden om u de weg te wijzen.

Dus laten we beginnen de kentekenplaatlamp vervangen door via de buitenkant van uw Volkswagen Passat 8 . te gaan. Ongeacht of het de voorkant of de achterkant van uw voertuig is, de methode is hetzelfde.

Hier zijn enkele eenvoudige richtlijnen die u moet volgen om dit onderhoud uit te voeren:

 • Koppel de accupolen los van uw auto terwijl de motor is uitgeschakeld
 • Ga voor je kentekenplaat staan ​​en gebruik een platte schroevendraaier of mes om het platte deel in de daarvoor bestemde inkeping te plaatsen (in de meeste gevallen op het transparante deksel) en hendel op het kunststof venster om de gleuf van de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Passat 8 . te openen

  .

 • Gebruik je schroevendraaier of mes om de lamp uit zijn plaats te werpen, als je bang bent iets te beschadigen, kun je dit ook met je vingers doen.
 • Plaats ten slotte de nieuwe gloeilamp voor kentekenplaten
 • Laatste stap, voordat u de batterij weer in elkaar zet, sluit u uw batterij opnieuw aan en controleert u het lampje om het succes van de bewerking te bevestigen.
Weiterlesen:
Sleutellampje op Volkswagen Passat 8 blijft branden

Hoe u de kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Passat 8 kunt vervangen zonder toegang van buitenaf

Tweede deel van onze inhoudspagina, vervang deze kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Passat 8 zonder externe toegang. Meestal zult u er toegang toe hebben, hoewel sommige series (vaak aan de achterkant deze toegang niet toestaan).

Hoe de voorste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Passat 8 . vervangen

Om die op de voorplaat te veranderen, is niets veel eenvoudiger, je moet jezelf onder het voertuig positioneren (bij voorkeur op kaarsen geplaatst om je wat ruimte te geven), en door de achterkant van de bumper te gaan, moet je maak het kentekenplaatblok los, in de meeste gevallen vastgehouden door twee zachte plastic lipjes door beide tegelijk in te drukken, nu je je kentekenplaatblok in de hand hebt, Verwijder het plastic dat als afdichting fungeert, en dan met een dunne schroevendraaier, aan één kant een kleine inkeping, gebruik een hendel om het plastic deksel te openen (wees extra voorzichtig om niet te veel kracht uit te oefenen, anders breekt u de plastic hoes), en u zult gewoon moeten haal de uitgebrande kentekenplaatlamp weg en vervang deze door de nieuwe , test en monteer het geheel opnieuw.

Hoe de achterste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Passat 8 . vervangen

Ten slotte laatste optie, u moet de lamp op de achterplaat van uw Volkswagen Passat 8 vervangen, maar u kunt de kap niet echt van de buitenkant van uw voertuig openen. In dit geval is hier de oplossing om deze bewerking uit te voeren:

 • Koppel de accu los van uw Volkswagen Passat 8
 • Vind de positie van uw lampen van buitenaf.
 • Vanaf de binnenkant van de kofferbak moet je de bekleding van de kofferbak verwijderen, vastgehouden door clips, je moet voorzichtig het hele frame van de kofferbak gebruiken om het te verwijderen.
 • Maak de houders eenmaal vast voordat u de lamphouders verwijdert, zodat ze gemakkelijker toegankelijk zijn.
 • Gebruik een schroevendraaier om de twee plastic onderdelen los te wrikken om de lamphouder te verwijderen

  .

 • Vervang de doorgebrande kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Passat 8, controleer deze en zet hem weer in elkaar, let op de clips op de kofferbakbekleding
Weiterlesen:
Tankdop vast op mijn Volkswagen Passat 7, wat te doen?

.

Daar heb je het, je hebt de belangrijkste methoden ontdekt het vervangen van kentekenplaatlampen op uw auto, houd er rekening mee dat op sommige modellen de techniek een beetje anders kan zijn, maar u zou dit moeten kunnen realiseren na de uitleg van deze inhoudspagina. Als je het niet kunt, aarzel niet om naar uw garage te gaan, het zou zonde zijn om een ​​onderdeel van uw Volkswagen Passat 8 kapot te maken. Als u andere lampen wilt vervangen, zoals de stadslichtlampen op uw Volkswagen Passat 8 of de dimlichtlampen op Volkswagen Passat 8, aarzel dan niet om onze artikelen te raadplegen die u de te volgen procedure uitleggen.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Passat 8 nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat 8.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector