Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Polo 3 vervangen?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, u moet ervoor zorgen dat uw koplampen altijd werken. In werkelijkheid zijn lampen slijtage-eenheden die ongetwijfeld met de tijd zullen doorbranden en daarom moeten worden verwisseld. Je bent hier waarschijnlijk omdat een van je parkeerlichten is doorgebrand en je wilt het weten hoe u de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Polo 3 kunt vervangen, hebben we dit artikel geschreven om u te helpen het zelf te doen en niet naar uw motormonteur te gaan. Ten eerste bekijken we hoe u de kentekenplaatlamp van buitenaf vervangt, ten tweede hoe u de kentekenplaatlamp vervangt zonder toegang van buitenaf en ten derde hoe u de achterste kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Polo 3 vervangt.

Hoe de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Polo 3 vervangen die van buiten komt?

Deze methode is de snelste van de twee, in feite moet je hiervoor gewoon de beschermkappen van de lampen verwijderen. Helaas gaan deze afdekkingen bij sommige jaren of autopakketten niet van buitenaf open en als dit het geval is, zullen we in het tweede deel van dit document wat tijd besteden aan het verduidelijken van de methode.

Dus laten we beginnen de kentekenplaatlamp vervangen door via de buitenkant van uw Volkswagen Polo 3 . te gaan. Ongeacht of het de voor- of achterkant van uw motorvoertuig is, de procedure zal hetzelfde zijn.

Hier zijn een paar eenvoudige stappen die u moet volgen om deze routineservice uit te voeren:

 • Koppel de accupolen los van uw auto terwijl de motor is uitgeschakeld
 • Kijk naar je kentekenplaat en gebruik een platte schroevendraaier of mes om het platte deel in de daarvoor bestemde inkeping te plaatsen (bijna altijd op het transparante deksel) en hendel op het kunststof venster om de gleuf van de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Polo 3 . te openen

  .

 • Gebruik je schroevendraaier of mes om de lamp van zijn plaats te verwijderen, als je bang bent om iets te vernietigen, kun je dit ook met je vingers doen.
 • Plaats tot slot de nieuwe nummerplaatlamp
 • In de laatste fase sluit u uw batterij opnieuw aan voordat u deze weer in elkaar zet en controleert u het lampje om het succes van het proces te bevestigen.
Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Volkswagen Polo 3 uitschakelen?

Hoe de kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Polo 3 vervangen zonder toegang van buitenaf

Tweede deel van onze inhoud, vervang deze kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Polo 3 zonder externe toegang. Over het algemeen zult u er toegang toe hebben, hoewel sommige series (vaak aan de achterkant deze toegang niet toestaan).

Hoe de voorste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Polo 3 . vervangen

Om die op de voorplaat te vervangen, kan niets veel eenvoudiger zijn, je zult jezelf onder het motorvoertuig moeten plaatsen (ideaal gepositioneerd op kaarsen om je wat ruimte te geven), en als je door de achterkant van de bumper gaat, heb je naar maak het kentekenplaatlampblok los, bijna altijd vastgehouden door twee zachte plastic lipjes door beide tegelijk in te drukken, nu je je kentekenplaatblok in de hand hebt, Verwijder het plastic dat als een afdichting werkt, en met een dunne schroevendraaier, aan de ene kant vind je een kleine inkeping, gebruik een hendel om het plastic deksel te openen (pas op dat u niet te veel druk uitoefent, anders breekt u de plastic afdekking), en u zult gewoon moeten haal de uitgebrande kentekenplaatlamp weg en vervang deze door de nieuwe , test dan en monteer het geheel opnieuw.

Hoe vervang ik de achterste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Polo 3

Eindelijk laatste oplossing, u moet het lampje op de achterplaat van uw Volkswagen Polo 3 vervangen, maar u kunt de kap niet openen vanaf de buitenkant van uw motorvoertuig. In een dergelijk geval is hier de methode om deze bewerking uit te voeren:

 • Koppel de accu los van uw Volkswagen Polo 3
 • Lokaliseer de plek van uw lampen van buitenaf.
 • Vanaf de binnenkant van de kofferbak moet je de bekleding van de kofferbak verwijderen, vastgehouden door clips, je moet voorzichtig het hele frame van de kofferbak gebruiken om het te verwijderen.
 • Eenmaal geplaatst, voordat u de lamphouders verwijdert, koppelt u de houders los om gemakkelijker toegang te krijgen.
 • Gebruik een schroevendraaier om de twee plastic onderdelen los te wrikken om de lamphouder te verwijderen

  .

 • Vervang de doorgebrande kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Polo 3, controleer deze en zet hem weer in elkaar, let op de clips op de kofferbakbekleding
Weiterlesen:
Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Polo 6 vervangen?

.

Daar heb je het, je hebt de belangrijkste methoden ontdekt nummerplaatlampen op uw auto verwisselen, houd er rekening mee dat op sommige modellen de methode een beetje anders kan zijn, maar u zou dit moeten kunnen realiseren na de uitleg van dit document. Als je het niet kunt, schroom niet om naar uw werkplaats te gaan het zou zonde zijn om een ​​onderdeel van uw Volkswagen Polo 3 kapot te maken. Als u andere lampen wilt vervangen, zoals de stadslichten op uw Volkswagen Polo 3 of de dimlichtlampen op Volkswagen Polo 3, aarzel dan niet om onze artikelen te raadplegen die u de te volgen procedure beschrijven.

Voor meer tips over de Volkswagen Polo 3, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector