Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Polo 4 vervangen?

Ongeacht of het voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is van fundamenteel belang om er zeker van te zijn dat uw koplampen altijd werken. Lampen zijn inderdaad onderhevig aan auto-onderdelen die na verloop van tijd ongetwijfeld zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent misschien in dit artikel omdat een van je parkeerlichten is doorgebrand en je twijfelt hoe u de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Polo 4 kunt vervangen, hebben we dit document geschreven om u te helpen het zelf te doen en niet naar uw monteur te hoeven gaan. Ten eerste zullen we kijken naar het vervangen van de kentekenplaatlamp van buitenaf, ten tweede hoe u de kentekenplaatlamp kunt vervangen zonder toegang van buitenaf en ten derde hoe u de achterste kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Polo 4 vervangt.

Zo vervangt u de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Polo 4 aan de buitenkant?

Deze oplossing is de minst moeilijke van de twee, eigenlijk hoef je bij deze alleen de beschermkappen van de lampen te verwijderen. Helaas gaan deze afdekkingen bij sommige jaren of autopakketten niet van buitenaf open en als dit het geval is, zullen we in het tweede gedeelte van deze inhoudspagina wat tijd besteden aan het uitleggen van de aanpak.

Dus laten we beginnen met de kentekenplaatlamp vervangen door via de buitenkant van uw Volkswagen Polo 4 . te gaan. Ongeacht de voor- of achterkant van uw auto, het proces zal hetzelfde zijn.

Hier zijn een paar eenvoudige acties om je aan te houden om dit onderhoud uit te voeren:

 • Koppel de accupolen los van uw auto met de motor uit
 • Ga voor je kentekenplaat staan ​​en steek met een platte schroevendraaier of mes het platte deel in de daarvoor bestemde inkeping (bijna altijd op het transparante deksel) en hendel op het kunststof venster om de gleuf van de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Polo 4 . te openen

  .

 • Gebruik je schroevendraaier of mes om de lamp van zijn plaats te halen, als je bang bent om iets te beschadigen, kun je het ook met je vingers doen.
 • Plaats tot slot de nieuwe nummerplaatlamp
 • Laatste stap, voordat u weer in elkaar zet, sluit uw batterij opnieuw aan en test het licht om het succes van de procedure te valideren.
Weiterlesen:
Remvloeistoflek Volkswagen Polo

Hoe u de kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Polo 4 kunt vervangen zonder toegang van buitenaf

Tweede deel van ons document, verwissel deze kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Polo 4 zonder externe toegang. Meestal heb je er toegang toe, maar sommige series (vaak aan de achterkant staan ​​deze toegang niet toe).

Hoe de voorste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Polo 4 . vervangen

Om die op de voorplaat te vervangen, is niets minder moeilijk, je zult jezelf onder de auto moeten plaatsen (idealiter op kaarsen geplaatst om je wat ruimte te geven), en door de achterkant van de bumper te gaan, moet je maak het kentekenplaatlampblok los, bijna altijd vastgehouden door twee zachte plastic lipjes door beide tegelijk in te drukken, nu je je kentekenplaatblok in de hand hebt, Haal het plastic weg dat als een afdichting fungeert, en dan met een dunne schroevendraaier, aan de ene kant een kleine inkeping, gebruik een hendel om het plastic deksel te openen (let erop dat u niet te veel kracht uitoefent, anders breekt u de plastic afdekking), en u zult gewoon moeten haal de uitgebrande kentekenplaatlamp eruit en vervang deze door de nieuwe , controleer en monteer het geheel opnieuw.

Hoe vervang ik de achterste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Polo 4

Eindelijk laatste oplossing, u moet de lamp op de achterplaat van uw Volkswagen Polo 4 vervangen, maar u kunt de kap eenvoudigweg niet van de buitenkant van uw auto openen. In een dergelijk geval is hier de techniek om deze taak uit te voeren:

 • Koppel de accu los van uw Volkswagen Polo 4
 • Identificeer de plek van uw lampen van buitenaf.
 • Vanaf de binnenkant van de kofferbak moet je de bekleding van de kofferbak verwijderen, vastgehouden door clips, je moet voorzichtig het hele frame van de kofferbak gebruiken om het te verwijderen.
 • Eenmaal gevonden, trek de houders los voordat u de lamphouders verwijdert, voor minder moeilijke toegang.
 • Gebruik een schroevendraaier om de twee plastic onderdelen los te wrikken om de lamphouder te verwijderen

  .

 • Vervang de doorgebrande kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Polo 4, test deze en zet hem weer in elkaar, let op de clips op de kofferbakbekleding
Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Volkswagen Polo 6, wat kan ik doen?

.

Daar heb je het, je hebt de belangrijkste benaderingen ontdekt het vervangen van kentekenplaatlampen op uw auto, houd er rekening mee dat op sommige modellen de techniek een beetje anders kan zijn, maar u zou het moeten kunnen doen volgens de uitleg van dit artikel. Als je het niet kunt, schroom niet om naar uw werkplaats te gaan het zou zonde zijn om een ​​onderdeel van uw Volkswagen Polo 4 kapot te maken. Als u andere lampen wilt vervangen, zoals de positielichtlampen op uw Volkswagen Polo 4 of de dimlichtlampen op Volkswagen Polo 4, aarzel dan niet om onze inhoudsartikelen te lezen die u de te volgen werking demonstreren.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Polo 4 nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector