Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Polo 5 vervangen?

Het maakt niet uit of het voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, ervoor zorgen dat uw koplampen in elk geval functioneel zijn, is uiterst belangrijk. Lampen dragen inderdaad auto-onderdelen die na verloop van tijd zeker zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden verwisseld. Je bent vrijwel zeker op deze website omdat een van je parkeerlichten is doorgebrand en je vraagt ​​je af hoe u de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Polo 5 kunt vervangen, we hebben deze inhoudspagina gemaakt om u te helpen het allemaal zelf te doen en niet naar uw autotechnicus te gaan. Ten eerste zullen we kijken naar het vervangen van de kentekenplaatlamp van buitenaf, ten tweede hoe u de kentekenplaatlamp vervangt zonder toegang van buitenaf en ten derde hoe u de achterste kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Polo 5 vervangt.

Hoe u de kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Polo 5 vervangt die van buiten komt

Deze methode is de meest eenvoudige van de twee, voor deze hoeft u alleen de beschermkappen van de lampen te verwijderen. Helaas gaan deze afdekkingen bij sommige jaren of autopakketten niet van buitenaf open en als dit het geval is, zullen we in het tweede gedeelte van deze inhoudspagina wat tijd besteden aan het beschrijven van de aanpak.

Dus laten we beginnen de kentekenplaatlamp vervangen door via de buitenkant van uw Volkswagen Polo 5 . te gaan. Het maakt niet uit of het de voorkant of de achterkant van uw motorvoertuig is, de methode zal vergelijkbaar zijn.

Hier zijn een paar eenvoudige richtlijnen waaraan u zich moet houden om dit onderhoud uit te voeren:

 • Koppel de accupolen los van uw auto terwijl de motor is uitgeschakeld
 • Kijk naar uw kentekenplaat en gebruik een platte schroevendraaier of mes om het platte deel in de daarvoor bestemde inkeping te steken (meestal op de transparante afdekking) en hendel op het kunststof venster om de gleuf van de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Polo 5 . te openen

  .

 • Gebruik je schroevendraaier of mes om de lamp van de locatie te verwijderen, als je bang bent iets te vernietigen, kun je het ook met je vingers doen.
 • Plaats tot slot de nieuwe nummerplaatlamp
 • Laatste stap, voordat u de batterij weer in elkaar zet, sluit u uw batterij opnieuw aan en controleert u het lampje om het succes van de bewerking te bevestigen.
Weiterlesen:
Hoe pas je de mistlichten op Volkswagen Polo aan?

Hoe de kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Polo 5 vervangen zonder toegang van buitenaf

Tweede deel van onze inhoudspagina, verwissel deze kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Polo 5 zonder externe toegang. Meestal heb je er toegang toe, maar sommige series (vaak aan de achterkant staan ​​deze toegang niet toe).

Hoe de voorste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Polo 5 . vervangen

Om die op de voorplaat te verwisselen, is niets minder moeilijk, je zult jezelf onder het motorvoertuig moeten plaatsen (bij voorkeur op kaarsen geplaatst om je wat ruimte te geven), en als je door de achterkant van de bumper gaat, heb je tot maak het kentekenplaatlampblok los, meestal vastgehouden door twee zachte plastic lipjes door beide tegelijk in te drukken en dan direct nadat je je kentekenplaatblok in de hand hebt, Verwijder het plastic dat als afdichting fungeert, en dan met een dunne schroevendraaier, aan één kant een kleine inkeping, gebruik een hendel om het plastic deksel te openen (Let extra goed op dat u niet te veel kracht uitoefent, anders breekt u de plastic afdekking), en u zult gewoon moeten verwijder de uitgebrande kentekenplaatlamp en vervang deze door de nieuwe , controleer en monteer het geheel opnieuw.

Hoe vervang ik de achterste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Polo 5

Eindelijk laatste oplossing, u moet de lamp op de achterplaat van uw Volkswagen Polo 5 verwisselen, maar u kunt de kap eenvoudigweg niet van de buitenkant van uw motorvoertuig openen. In dit geval is hier de techniek om deze taak uit te voeren:

 • Koppel de accu los van uw Volkswagen Polo 5
 • Identificeer de positie van uw lampen van buitenaf.
 • Vanaf de binnenkant van de kofferbak moet je de bekleding van de kofferbak verwijderen, vastgehouden door clips, je moet voorzichtig het hele frame van de kofferbak gebruiken om het te verwijderen.
 • Eenmaal geplaatst, voordat u de lamphouders verwijdert, koppelt u de houders los voor een veel gemakkelijkere toegang.
 • Gebruik een schroevendraaier om de twee plastic onderdelen los te wrikken om de lamphouder te verwijderen

  .

 • Vervang de doorgebrande kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Polo 5, controleer deze en zet hem weer in elkaar, let op de clips op de kofferbakbekleding
Weiterlesen:
Hoe het interieurfilter van mijn Volkswagen Polo 5 vervangen?

.

Daar heb je het, je hebt de belangrijkste tactieken ontdekt het vervangen van kentekenplaatlampen op uw auto, houd er rekening mee dat op sommige modellen de methode een beetje anders kan zijn, maar u zou dit moeten kunnen bereiken door de uitleg van deze inhoud te volgen. Als je het niet kunt, aarzel niet om naar uw garage te gaan, het zou zonde zijn om een ​​onderdeel van uw Volkswagen Polo 5 kapot te maken. Als u andere lampen wilt vervangen, zoals de positielichtlampen op uw Volkswagen Polo 5 of de dimlichtlampen op Volkswagen Polo 5, aarzel dan niet om onze inhoudsartikelen te lezen die u de te volgen procedure demonstreren.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Polo 5 nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector