Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Polo 6 vervangen?

Het maakt niet uit of het voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen constant werken. In werkelijkheid zijn lampen aan slijtage onderhevige onderdelen die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent waarschijnlijk in dit artikel omdat een van je parkeerlichten is doorgebrand en je wilt het weten hoe u de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Polo 6 kunt vervangen, we hebben dit document gemaakt om u te helpen het zonder enige hulp te doen en niet naar uw monteur te hoeven gaan. Ten eerste bekijken we hoe u de kentekenplaatlamp van buitenaf kunt vervangen, ten tweede hoe u de kentekenplaatlamp kunt vervangen zonder toegang van buitenaf en ten derde hoe u de achterste kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Polo 6 kunt vervangen.

Hoe de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Polo 6 via de buitenkant vervangen?

Deze aanpak is de eenvoudigste van de twee, in feite, voor deze hoeft u alleen de beschermkappen van de lampen weg te halen. Helaas gaan deze afdekkingen bij sommige jaren of autopakketten niet van buitenaf open en als dit het geval is, nemen we in het tweede gedeelte van deze inhoudspagina wat tijd om de weg te beschrijven.

Dus laten we beginnen de kentekenplaatlamp vervangen door via de buitenkant van uw Volkswagen Polo 6 . te gaan. Het maakt niet uit of het de voor- of achterkant van uw auto is, de bediening is hetzelfde.

Hier zijn een paar eenvoudige richtlijnen waaraan u zich moet houden om deze service uit te voeren:

 • Koppel de accupolen los van uw auto terwijl de motor is uitgeschakeld
 • Ga voor je kentekenplaat staan ​​en steek met een platte schroevendraaier of mes het platte deel in de daarvoor bestemde inkeping (meestal op het transparante deksel) en hendel op het kunststof venster om de gleuf van de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Polo 6 . te openen

  .

 • Gebruik je schroevendraaier of mes om de lamp van zijn plaats te verwijderen, als je bang bent iets te breken, kun je het net zo goed met je vingers doen.
 • Plaats tot slot de nieuwe nummerplaatlamp
 • Laatste stap, voordat u de batterij weer in elkaar zet, sluit u uw batterij opnieuw aan en test u het licht om te bevestigen dat de bewerking is voltooid.
Weiterlesen:
Hoe de koplampen op Volkswagen Polo 8 afstellen?

Hoe u de kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Polo 6 kunt vervangen zonder toegang van buitenaf

Tweede deel van onze inhoudspagina, verwissel deze kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Polo 6 zonder externe toegang. Over het algemeen heb je er toegang toe, maar sommige series (vaak aan de achterkant staan ​​deze toegang niet toe).

Hoe de voorste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Polo 6 . vervangen

Om die op de voorplaat te vervangen, is niets minder moeilijk, je zult jezelf onder de auto moeten plaatsen (idealiter kaarsen aanzetten om je wat ruimte te geven), en als je door de achterkant van de bumper gaat, moet je maak het kentekenplaatblok los, in het algemeen vastgehouden door twee zachte plastic lipjes door beide tegelijk in te drukken, nu je je kentekenplaatblok in de hand hebt, Haal het plastic eruit dat als afdichting fungeert, en dan met een dunne schroevendraaier, aan de ene kant een kleine inkeping, gebruik een hendel om het plastic deksel te openen (pas op dat u niet te veel druk uitoefent, anders breekt u de plastic hoes), en u zult gewoon moeten haal de uitgebrande nummerplaatlamp weg en vervang deze door de nieuwe , test en monteer het geheel opnieuw.

Hoe vervang ik de achterste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Polo 6

Eindelijk laatste oplossing, u moet de lamp op de achterplaat van uw Volkswagen Polo 6 vervangen, maar u kunt de kap niet van de buitenkant van uw auto openen. In dit geval is hier de methode om deze taak uit te voeren:

 • Koppel de accu los van uw Volkswagen Polo 6
 • Zoek de locatie van uw lampen van buitenaf.
 • Vanaf de binnenkant van de kofferbak moet je de bekleding van de kofferbak verwijderen, vastgehouden door clips, je moet voorzichtig het hele frame van de kofferbak gebruiken om het te verwijderen.
 • Eenmaal geplaatst, voordat u de lamphouders verwijdert, koppelt u de houders los voor een veel gemakkelijkere toegang.
 • Gebruik een schroevendraaier om de twee plastic onderdelen los te wrikken om de lamphouder te verwijderen

  .

 • Vervang de doorgebrande kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Polo 6, test hem en monteer hem weer, let op de clips op de kofferbakbekleding
Weiterlesen:
Hoe vervang ik de remblokken van mijn Volkswagen Polo?

.

Daar heb je het, je hebt de belangrijkste benaderingen ontdekt het vervangen van kentekenplaatlampen op uw auto, houd er rekening mee dat op sommige modellen de methodologie een beetje anders kan zijn, maar u zou dit moeten kunnen realiseren na de uitleg van de inhoud van dit artikel. Als je het niet kunt, schroom niet om naar uw monteur te gaan het zou zonde zijn om een ​​onderdeel van uw Volkswagen Polo 6 kapot te maken. Als u andere lampen wilt vervangen, zoals de positielichtlampen op uw Volkswagen Polo 6 of de dimlichtlampen op Volkswagen Polo 6, aarzel dan niet om door onze inhoudsartikelen te bladeren die u de te volgen procedure beschrijven.

Voor meer tips over de Volkswagen Polo 6, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector