Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Polo 8 vervangen?

Ongeacht of het voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is uiterst belangrijk dat uw koplampen altijd goed blijven werken. Lampen zijn inderdaad slijtdelen die in de toekomst onvermijdelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent waarschijnlijk op de website omdat een van je parkeerlichten is doorgebrand en je wilt het weten hoe u de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Polo 8 kunt vervangen, hebben we dit document gemaakt om u te helpen het zelf te doen en niet naar uw technicus te hoeven gaan. Ten eerste zullen we kijken naar het vervangen van de kentekenplaatlamp van buitenaf, ten tweede hoe u de kentekenplaatlamp kunt vervangen zonder toegang van buitenaf en ten derde hoe u de achterste kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Polo 8 kunt vervangen.

Hoe de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Polo 8 vervangen die van buiten komt?

Dit proces is de eenvoudigste van de twee, in werkelijkheid hoeft u alleen de beschermkappen van de lampen weg te halen. Helaas gaan deze hoezen bij sommige jaren of autopakketten niet van buitenaf open en als dit het geval is, zullen we in het tweede deel van deze inhoud wat tijd besteden aan het demonstreren van de weg.

Dus laten we beginnen de kentekenplaatlamp vervangen door via de buitenkant van uw Volkswagen Polo 8 . te gaan. Ongeacht de voor- of achterkant van uw voertuig, de bediening is identiek.

Hier zijn enkele eenvoudige acties die u kunt volgen om deze service uit te voeren:

 • Koppel de accupolen los van uw auto terwijl de motor is uitgeschakeld
 • Ga voor je kentekenplaat staan ​​en steek met een platte schroevendraaier of mes het platte deel in de daarvoor bestemde inkeping (meestal op het transparante deksel) en hendel op het kunststof venster om de gleuf van de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Polo 8 . te openen

  .

 • Gebruik je schroevendraaier of mes om de lamp van zijn plek te halen, mocht je bang zijn iets kapot te maken, dan kan dat ook met je vingers.
 • Plaats tot slot de nieuwe nummerplaatlamp
 • Laatste stap, voordat u opnieuw in elkaar zet, sluit u uw batterij opnieuw aan en controleert u het lampje om te bevestigen dat het proces is geslaagd.
Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Polo 4 ?

Hoe de kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Polo 8 vervangen zonder toegang van buitenaf

Tweede deel van ons artikel, verwissel deze kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Polo 8 zonder externe toegang. In de meeste gevallen zult u er toegang toe hebben, maar sommige series (vaak aan de achterkant staan ​​deze toegang niet toe).

Hoe de voorste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Polo 8 . vervangen

Om die op de voorplaat te vervangen, is niets minder moeilijk, je moet jezelf onder het voertuig plaatsen (idealiter op kaarsen geplaatst om je wat ruimte te geven), en door de achterkant van de bumper te gaan, moet je maak het kentekenplaatblok los, in het algemeen vastgehouden door twee zachte plastic lipjes door beide tegelijk in te drukken, nu je je kentekenplaatblok in de hand hebt, Haal het plastic weg dat als een afdichting werkt, en dan met een dunne schroevendraaier, aan de ene kant vind je een kleine inkeping, gebruik een hendel om het plastic deksel te openen (pas op dat u niet te veel druk uitoefent, anders breekt u de plastic afdekking), en dat hoeft alleen haal de uitgebrande kentekenplaatlamp weg en vervang deze door de nieuwe , test dan en monteer het geheel opnieuw.

Hoe vervang ik de achterste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Polo 8

Eindelijk laatste oplossing, u moet de lamp op de achterplaat van uw Volkswagen Polo 8 vervangen, maar u kunt de kap niet van de buitenkant van uw voertuig openen. In dit geval is hier de oplossing om deze bewerking uit te voeren:

 • Koppel de accu los van uw Volkswagen Polo 8
 • Zoek de locatie van uw lampen van buitenaf.
 • Vanaf de binnenkant van de kofferbak moet je de bekleding van de kofferbak verwijderen, vastgehouden door clips, je moet voorzichtig het hele frame van de kofferbak gebruiken om het te verwijderen.
 • Eenmaal gevonden, koppelt u de houders los voordat u de lamphouders verwijdert voor een veel gemakkelijkere toegang.
 • Gebruik een schroevendraaier om de twee plastic onderdelen los te wrikken om de lamphouder te verwijderen

  .

 • Vervang de doorgebrande kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Polo 8, controleer deze en zet hem weer in elkaar, let op de clips op de kofferbakbekleding
Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren op Volkswagen Polo te installeren?

.

Daar heb je het, je hebt de belangrijkste benaderingen ontdekt het vervangen van kentekenplaatlampen op uw auto, houd er rekening mee dat op sommige modellen de techniek een beetje anders kan zijn, maar u zou dit moeten kunnen realiseren volgens de samenvatting van de inhoud van dit artikel. Als je het niet kunt, schroom niet om naar uw werkplaats te gaan het zou zonde zijn om een ​​onderdeel van uw Volkswagen Polo 8 kapot te maken. Als u andere lampen moet vervangen, zoals de positielichtlampen op uw Volkswagen Polo 8 of de dimlichtlampen op Volkswagen Polo 8, aarzel dan niet om onze artikelen te lezen waarin u de te volgen procedure uitlegt.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Polo 8 nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 8.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector