Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Touran 2 vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen constant werken. Lampen zijn inderdaad slijtdelen die in de loop der jaren onvermijdelijk zullen doorbranden en dus moeten worden vervangen. Je bent waarschijnlijk op deze site omdat een van je parkeerlichten is doorgebrand en je worstelt met hoe u de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Touran 2 kunt vervangen, hebben we de inhoud van dit artikel geschreven om u te helpen het allemaal zelf te doen en niet naar uw technicus te gaan. Ten eerste bekijken we hoe u de kentekenplaatlamp van buitenaf kunt vervangen, ten tweede hoe u de kentekenplaatlamp vervangt zonder toegang van buitenaf en ten derde hoe u de achterste kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Touran 2 vervangt.

Hoe u de kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Touran 2 aan de buitenkant verwisselt?

Deze optie is de minst moeilijke van de twee, bij deze hoef je alleen maar de beschermkappen van de lampen te verwijderen. Helaas gaan deze afdekkingen bij sommige jaren of pakketten van auto’s niet van buitenaf open en als dit de situatie is, zullen we in het tweede gedeelte van dit artikel even stilstaan ​​bij de inhoud om de methode te beschrijven.

Dus laten we beginnen met de kentekenplaatlamp vervangen door via de buitenkant van uw Volkswagen Touran 2 . te gaan. Of het nu de voor- of achterkant van uw motorvoertuig is, de procedure is identiek.

Hier zijn enkele eenvoudige richtlijnen die u moet volgen om deze onderhoudstaken uit te voeren:

 • Koppel de accupolen los van uw auto met de motor uit
 • Ga voor je kentekenplaat staan ​​en steek met een platte schroevendraaier of mes het platte deel in de daarvoor bestemde inkeping (bijna altijd op het transparante deksel) en hendel op het kunststof venster om de gleuf van de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Touran 2 . te openen

  .

 • Gebruik je schroevendraaier of mes om de lamp uit zijn locatie te werpen, als je bang bent iets te breken, kun je het net zo goed met je vingers doen.
 • Plaats ten slotte de nieuwe gloeilamp voor kentekenplaten
 • In de laatste fase sluit u uw batterij opnieuw aan en controleert u het lampje om de voltooiing van de taak te valideren voordat u het weer in elkaar zet.
Weiterlesen:
Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn Volkswagen Touran

Hoe u de kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Touran 2 kunt vervangen zonder toegang van buitenaf

Tweede deel van ons document, vervang deze kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Touran 2 zonder externe toegang. Over het algemeen heb je er toegang toe, maar sommige series (vaak aan de achterkant staan ​​deze toegang niet toe).

Hoe vervang ik de voorste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Touran 2

Om die op de voorplaat te verwisselen, is niets veel eenvoudiger, je moet jezelf onder het motorvoertuig positioneren (idealiter op kaarsen geplaatst om je wat ruimte te geven), en als je door de achterkant van de bumper gaat, heb je tot maak het kentekenplaatlampblok los, bijna altijd vastgehouden door twee zachte plastic lipjes door beide tegelijk in te drukken, nu je je kentekenplaatblokjesblok in de hand hebt, Verwijder het plastic dat als afdichting werkt, en met een dunne schroevendraaier, aan de ene kant vind je een kleine inkeping, gebruik een hendel om het plastic deksel te openen (let erop dat u niet te veel druk uitoefent, anders breekt u de plastic afdekking) en dat hoeft alleen verwijder de uitgebrande kentekenplaatlamp en vervang deze door de nieuwe , test en monteer het geheel opnieuw.

Hoe vervang ik de achterste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Touran 2

Ten slotte laatste mogelijkheid, u moet de lamp op de achterplaat van uw Volkswagen Touran 2 verwisselen, maar u kunt de kap niet echt van de buitenkant van uw motorvoertuig openen. In een dergelijk geval is hier de methode om deze taak te volbrengen:

 • Koppel de accu los van uw Volkswagen Touran 2
 • Identificeer de positie van uw lampen van buitenaf.
 • Vanaf de binnenkant van de kofferbak moet je de voering van de kofferbak verwijderen, vastgehouden door clips, je moet zachtjes op het hele frame van de kofferbak drukken om deze te verwijderen.
 • Als de lamp eenmaal is geplaatst en voordat u de lamphouders verwijdert, koppelt u de houders los om gemakkelijker toegang te krijgen.
 • Gebruik een schroevendraaier om de twee plastic onderdelen los te wrikken om de lamphouder te verwijderen

  .

 • Vervang de doorgebrande kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Touran 2, controleer deze en zet hem weer in elkaar, let op de clips op de kofferbakbekleding
Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Volkswagen Touran 2 verwijderen?

.

Daar heb je het, je hebt de belangrijkste methoden geleerd het vervangen van kentekenplaatlampen op uw autoHoud er rekening mee dat bij sommige modellen de techniek een beetje anders kan zijn, maar u dit zou moeten kunnen realiseren na de uitleg van deze inhoud. Als je het niet kunt, aarzel niet om naar uw garage te gaan, het zou zonde zijn om een ​​onderdeel van uw Volkswagen Touran 2 kapot te maken. Als u andere lampen moet vervangen, zoals de positielichten op uw Volkswagen Touran 2 of de dimlichtlampen op Volkswagen Touran 2, aarzel dan niet om onze artikelen te lezen die u de volgende procedure beschrijven.

Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen Touran 2, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 2 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector