Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Touran 3 vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is erg belangrijk dat uw koplampen altijd werken. Lampen zijn inderdaad slijtdelen die in de loop der jaren onvermijdelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bent waarschijnlijk op deze website omdat een van uw parkeerlichten is doorgebrand en u worstelt met hoe u de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Touran 3 kunt vervangen, hebben we dit document gemaakt om u te helpen het allemaal zelf te doen en niet naar uw automonteur te gaan. Ten eerste zullen we kijken naar het vervangen van de kentekenplaatlamp van buitenaf, ten tweede hoe u de kentekenplaatlamp kunt vervangen zonder toegang van buitenaf en ten derde hoe u de achterste kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Touran 3 kunt vervangen.

Zo vervangt u de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Touran 3 aan de buitenkant?

Deze tactiek is de snelste van de twee, in werkelijkheid hoef je alleen de beschermkappen van de lampen eraf te halen. Helaas gaan deze hoezen bij sommige jaren of op pakketten van auto’s niet van buiten open en als dit het geval is, zullen we wat tijd besteden aan het tweede deel van dit artikel om de manier te demonstreren.

Dus laten we beginnen met de kentekenplaatlamp vervangen door door de buitenkant van uw Volkswagen Touran 3 . te gaan. Of het nu de voor- of achterkant van uw voertuig is, de techniek is identiek.

Hier zijn een paar eenvoudige richtlijnen waaraan u zich moet houden om dit onderhoud uit te voeren:

 • Koppel de accupolen los van uw auto terwijl de motor is uitgeschakeld
 • Ga voor je kentekenplaat staan ​​en plaats met een platte schroevendraaier of mes het platte deel in de daarvoor bestemde inkeping (meestal op het transparante deksel) en hendel op het kunststof venster om de gleuf van de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Touran 3 . te openen

  .

 • Gebruik je schroevendraaier of mes om de lamp uit zijn locatie te verwijderen, als je bang bent iets te breken, kun je dit ook met je vingers doen.
 • Plaats tot slot de nieuwe nummerplaatlamp
 • Laatste stap, voordat u weer in elkaar zet, sluit u uw batterij opnieuw aan en controleert u het lampje om het succes van het proces te bevestigen.
Weiterlesen:
Waar is de startzekering Volkswagen Touran 2 ?

Hoe de kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Touran 3 te vervangen zonder toegang van buitenaf

Tweede deel van onze inhoudspagina, verwissel deze kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Touran 3 zonder externe toegang. Over het algemeen zult u er toegang toe hebben, hoewel sommige series (vaak aan de achterkant deze toegang niet toestaan).

Hoe de voorste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Touran 3 . vervangen

Om die op de voorplaat te vervangen, is niets minder moeilijk, je moet jezelf onder het voertuig plaatsen (idealiter op kaarsen geplaatst om je wat ruimte te geven), en door de achterkant van de bumper te gaan, moet je maak het kentekenplaatlampblok los, meestal vastgehouden door twee zachte plastic lipjes door beide tegelijk in te drukken en dan direct nadat u uw kentekenplaatlampblok in de hand heeft, Verwijder het plastic dat als afdichting werkt, en met een dunne schroevendraaier, aan de ene kant vind je een kleine inkeping, gebruik een hendel om het plastic deksel te openen (let op dat u niet te veel kracht uitoefent, anders breekt u de plastic hoes), en u hoeft alleen maar verwijder de uitgebrande kentekenplaatlamp en vervang deze door de nieuwe , controleer en monteer het geheel opnieuw.

Hoe vervang ik de achterste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Touran 3

Eindelijk laatste mogelijkheid, u moet de lamp op de achterplaat van uw Volkswagen Touran 3 vervangen, maar u kunt de kap gewoon niet van de buitenkant van uw voertuig openen. In dit geval is hier de methode om deze bewerking uit te voeren:

 • Koppel de accu los van uw Volkswagen Touran 3
 • Vind de positie van uw lampen van buitenaf.
 • Vanaf de binnenkant van de kofferbak moet je de bekleding van de kofferbak verwijderen, vastgehouden door clips, je moet voorzichtig het hele frame van de kofferbak gebruiken om het te verwijderen.
 • Eenmaal gevonden, voordat u de lamphouders verwijdert, koppelt u de houders los voor minder moeilijke toegang.
 • Gebruik een schroevendraaier om de twee plastic onderdelen los te wrikken om de lamphouder te verwijderen

  .

 • Vervang de doorgebrande kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Touran 3, controleer deze en zet hem weer in elkaar, let op de clips op de kofferbakbekleding
Weiterlesen:
Brandstofmeterlampje blijft branden op mijn Volkswagen Touran, wat te doen?

.

Daar heb je het, je hebt de belangrijkste benaderingen geleerd nummerplaatlampen op uw auto verwisselen, onthoud dat op sommige modellen de methode een beetje anders kan zijn, maar u zou dit moeten kunnen realiseren door de uitleg van deze inhoudspagina te volgen. Als je het niet kunt, schroom niet om naar uw monteur te gaan het zou zonde zijn om een ​​onderdeel van uw Volkswagen Touran 3 kapot te maken. Als u andere lampen wilt vervangen, zoals de positielichtlampen op uw Volkswagen Touran 3 of de dimlichtlampen op Volkswagen Touran 3, aarzel dan niet om onze inhoudsartikelen te bekijken die u het proces laten zien dat u moet volgen.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Touran 3 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector