Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Touran vervangen?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is erg belangrijk om er zeker van te zijn dat uw koplampen altijd werken. Lampen zijn inderdaad slijtdelen die na verloop van tijd ongetwijfeld zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent misschien op deze site omdat een van je parkeerlichten is doorgebrand en je worstelt met hoe u de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Touran kunt vervangen, hebben we dit artikel geschreven om u te helpen het zonder enige hulp te doen en niet naar uw monteur te hoeven gaan. Ten eerste bekijken we hoe u de kentekenplaatlamp van buitenaf vervangt, ten tweede hoe u de kentekenplaatlamp vervangt zonder toegang van buitenaf en ten derde hoe u de achterste kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Touran vervangt.

Hoe u de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Touran aan de buitenkant verwisselt?

Deze aanpak is de snelste van de twee, in werkelijkheid hoef je alleen de beschermkappen van de lampen eraf te halen. Helaas gaan deze afdekkingen bij sommige jaren of pakketten van auto’s niet van buitenaf open en als dit het geval is, nemen we even de tijd om in het tweede deel van dit document de methode te beschrijven.

Dus laten we beginnen met de kentekenplaatlamp vervangen door via de buitenkant van uw Volkswagen Touran . te gaan. Of het nu de voorkant of de achterkant van uw auto is, de operatie zal vergelijkbaar zijn.

Hier zijn een paar eenvoudige acties om u aan te houden om deze onderhoudstaken uit te voeren:

 • Koppel de accupolen los van uw auto met de motor uit
 • Ga voor je kentekenplaat staan ​​en plaats met een platte schroevendraaier of mes het platte deel in de daarvoor bestemde inkeping (vrijwel altijd op het transparante deksel) en hendel op het plastic venster om de gleuf van de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Touran te openen

  .

 • Gebruik je schroevendraaier of mes om de lamp van zijn plek te halen, mocht je bang zijn om iets te beschadigen, dan kun je dat net zo goed met je vingers doen.
 • Plaats tot slot de nieuwe nummerplaatlamp
 • Laatste stap, voordat u weer in elkaar zet, sluit uw batterij opnieuw aan en controleer het lampje om de voltooiing van de operatie te bevestigen.
Weiterlesen:
Hoe een versnellingsbaklek op Volkswagen Touran op te lossen?

Hoe u de kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Touran kunt vervangen zonder toegang van buitenaf

Tweede deel van ons artikel, vervang deze kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Touran zonder externe toegang. Meestal zult u er toegang toe hebben, hoewel sommige series (vaak aan de achterkant deze toegang niet toestaan).

Hoe de voorste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Touran vervangen

Om die op de voorplaat te verwisselen, kan niets eenvoudiger, je zult jezelf onder de auto moeten plaatsen (idealiter kaarsen aanzetten om je wat ruimte te geven), en als je door de achterkant van de bumper gaat, moet je maak het kentekenplaatlampblok los, bijna altijd vastgehouden door twee zachte plastic lipjes door beide tegelijk in te drukken, en als je eenmaal je kentekenplaatblok in de hand hebt, Verwijder het plastic dat als afdichting fungeert, en dan met een dunne schroevendraaier, aan de ene kant een kleine inkeping, gebruik een hendel om het plastic deksel te openen (zorg ervoor dat u niet te veel druk uitoefent of u breekt de plastic afdekking), en u zult gewoon moeten verwijder de uitgebrande kentekenplaatlamp en vervang deze door de nieuwe , controleer en monteer het geheel opnieuw.

Hoe de achterste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Touran vervangen

Eindelijk laatste oplossing, u moet de lamp op de achterplaat van uw Volkswagen Touran verwisselen, maar u kunt de kap niet echt openen vanaf de buitenkant van uw auto. In dit geval is hier de tactiek om deze taak uit te voeren:

 • Koppel de accu los van uw Volkswagen Touran
 • Identificeer de positie van uw lampen van buitenaf.
 • Vanaf de binnenkant van de kofferbak moet je de bekleding van de kofferbak verwijderen, vastgehouden door clips, je moet voorzichtig het hele frame van de kofferbak gebruiken om het te verwijderen.
 • Als de lamp eenmaal is bevestigd en voordat u de lamphouders verwijdert, koppelt u de houders los om gemakkelijker toegang te krijgen.
 • Gebruik een schroevendraaier om de twee plastic onderdelen los te wrikken om de lamphouder te verwijderen

  .

 • Vervang de doorgebrande kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Touran, controleer deze en zet hem weer in elkaar, let op de clips op de kofferbakbekleding
Weiterlesen:
Hoe de foutcode op Volkswagen Touran 2 lezen?

.

Daar heb je het, je hebt de belangrijkste benaderingen geleerd nummerplaatlampen op uw auto verwisselen, houd er rekening mee dat op sommige modellen de techniek een beetje anders kan zijn, maar u zou het moeten kunnen doen volgens de uitleg van dit artikel. Als je het niet kunt, aarzel niet om naar uw werkplaats te gaan, het zou zonde zijn om een ​​onderdeel van uw Volkswagen Touran kapot te maken. Als u andere lampen wilt vervangen, zoals de positielichtlampen op uw Volkswagen Touran of de dimlichtlampen op Volkswagen Touran, aarzel dan niet om onze inhoudsartikelen te lezen die u de te volgen procedure uitleggen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Touran in de categorie Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector