Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Transporter 4 vervangen?

Het maakt niet uit of het voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, u moet er zeker van zijn dat uw koplampen altijd functioneel zijn. In werkelijkheid zijn lampen slijtage-eenheden die voorspelbaar na een tijdje zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent misschien in dit artikel omdat een van je parkeerlichten is doorgebrand en je worstelt met hoe u de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Transporter 4 kunt vervangen, hebben we dit document gemaakt om u te helpen het zelf te doen en niet naar uw technicus te hoeven gaan. Ten eerste bekijken we hoe u de kentekenplaatlamp van buitenaf kunt vervangen, ten tweede hoe u de kentekenplaatlamp kunt vervangen zonder toegang van buitenaf en ten derde hoe u de achterste kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Transporter 4 kunt vervangen.

Hoe u de kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Transporter 4 van buitenaf kunt vervangen

Deze techniek is de snelste van de twee, in werkelijkheid hoef je alleen de beschermkappen van de lampen weg te halen. Helaas gaan deze afdekkingen bij sommige jaren of autopakketten niet van buitenaf open en als dit het geval is, nemen we even de tijd om in het tweede deel van deze inhoud de weg te beschrijven.

Dus laten we beginnen de kentekenplaatlamp vervangen door via de buitenkant van uw Volkswagen Transporter 4. Het maakt niet uit of het de voorkant of de achterkant van uw motorvoertuig is, de procedure zal hetzelfde zijn.

Hier zijn enkele eenvoudige richtlijnen die u moet volgen om deze onderhoudstaken uit te voeren:

 • Koppel de accupolen los van uw auto terwijl de motor is uitgeschakeld
 • Ga voor je kentekenplaat staan ​​en steek met een platte schroevendraaier of mes het platte deel in de daarvoor bestemde inkeping (meestal op het transparante deksel) en hendel op het kunststof venster om de gleuf van de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Transporter 4 . te openen

  .

 • Gebruik je schroevendraaier of mes om de lamp uit zijn locatie te werpen, als je bang bent iets te beschadigen, kun je dit ook met je vingers doen.
 • Plaats ten slotte de nieuwe gloeilamp voor kentekenplaten
 • In de laatste fase sluit u uw batterij opnieuw aan voordat u deze weer in elkaar zet en test u het licht om het succes van de operatie te bevestigen.
Weiterlesen:
Hoe een trekhaak elektrisch Volkswagen Transporter 5 installeren?

Hoe u de kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Transporter 4 kunt vervangen zonder toegang van buitenaf

Tweede deel van ons item, vervang deze kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Transporter 4 zonder externe toegang. Meestal zult u er toegang toe hebben, hoewel sommige series (vaak aan de achterkant deze toegang niet toestaan).

Hoe de voorste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Transporter 4 . te vervangen

Om die op de voorplaat te veranderen, is niets eenvoudiger, je moet jezelf onder het motorvoertuig positioneren (bij voorkeur kaarsen aanzetten om je wat ruimte te geven), en door de achterkant van de bumper te gaan, moet je maak het kentekenplaatblok los, meestal vastgehouden door twee zachte plastic lipjes door beide tegelijk in te drukken, en als je eenmaal je kentekenplaatblok in de hand hebt, Haal het plastic weg dat als afdichting fungeert, en dan met een dunne schroevendraaier, aan de ene kant een kleine inkeping, gebruik een hendel om het plastic deksel te openen (pas op dat u niet te veel druk uitoefent, anders breekt u de plastic hoes), en u zult gewoon moeten haal de uitgebrande kentekenplaatlamp weg en vervang deze door de nieuwe , test dan en monteer het geheel opnieuw.

Hoe de achterste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Transporter 4 . vervangen

Tot slot laatste mogelijkheid, u moet het lampje op de achterplaat van uw Volkswagen Transporter 4 vervangen, maar u kunt de kap niet van de buitenkant van uw motorvoertuig openen. In dit geval is hier de techniek om deze taak uit te voeren:

 • Koppel de accu los van uw Volkswagen Transporter 4
 • Identificeer de locatie van uw lampen van buitenaf.
 • Vanaf de binnenkant van de kofferbak moet je de bekleding van de kofferbak verwijderen, vastgehouden door clips, je moet voorzichtig het hele frame van de kofferbak gebruiken om het te verwijderen.
 • Maak de houders los voordat u de lamphouders verwijdert, voor minder moeilijke toegang.
 • Gebruik een schroevendraaier om de twee plastic onderdelen los te wrikken om de lamphouder te verwijderen

  .

 • Vervang de doorgebrande kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Transporter 4, test hem en zet hem weer in elkaar, let op de clips op de kofferbakbekleding
Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Volkswagen Transporter, wat kan ik doen?

.

Daar heb je het, je hebt de belangrijkste benaderingen ontdekt het vervangen van kentekenplaatlampen op uw autoHoud er rekening mee dat bij sommige modellen de techniek een beetje anders kan zijn, maar je zou het moeten kunnen realiseren door de uitleg van deze inhoud. Als je het niet kunt, aarzel niet om naar uw werkplaats te gaan, het zou zonde zijn om een ​​onderdeel van uw Volkswagen Transporter 4 kapot te maken. Als u andere lampen wilt vervangen, zoals de stadslichtlampen op uw Volkswagen Transporter 4 of de dimlichtlampen op Volkswagen Transporter 4, aarzel dan niet om onze inhoudsartikelen te raadplegen die u de te volgen procedure demonstreren.

Wil je meer handleidingen over de Volkswagen Transporter 4, ga dan naar onze Volkswagen Transporter 4 categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector