Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Transporter 5 vervangen?

Ongeacht of het voor uw specifieke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is erg belangrijk om er zeker van te zijn dat uw koplampen altijd werken. Lampen zijn inderdaad slijtdelen die na een tijdje zeker zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden verwisseld. U bent zeer waarschijnlijk op deze website omdat een van uw parkeerlichten is doorgebrand en u wilt dit weten hoe u de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Transporter 5 kunt vervangen, hebben we dit document gemaakt om u te helpen het zonder enige hulp te doen en niet naar uw motormonteur te hoeven gaan. Ten eerste zullen we kijken naar het vervangen van de kentekenplaatlamp van buitenaf, ten tweede hoe u de kentekenplaatlamp vervangt zonder toegang van buitenaf en ten derde hoe u de achterste kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Transporter 5 vervangt.

Hoe u de kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Transporter 5 van buitenaf kunt vervangen

Deze oplossing is de meest eenvoudige van de twee, in feite hoeft u hiervoor alleen de beschermkappen van de lampen te verwijderen. Helaas gaan deze afdekkingen bij sommige jaren of pakketten van auto’s niet van buitenaf open en als dit het geval is, zullen we in het tweede deel van dit document enige tijd besteden aan het verduidelijken van de weg.

Dus laten we beginnen met de kentekenplaatlamp vervangen door door de buitenkant van uw Volkswagen Transporter 5 . te gaan. Ongeacht de voor- of achterkant van uw motorvoertuig, de methode is identiek.

Hier zijn een paar eenvoudige acties om je aan te houden om deze service uit te voeren:

 • Koppel de accupolen los van uw auto terwijl de motor is uitgeschakeld
 • Ga voor je kentekenplaat staan ​​en steek met een platte schroevendraaier of mes het platte deel in de daarvoor bestemde inkeping (bijna altijd op het transparante deksel) en hendel op het kunststof venster om de gleuf van de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Transporter 5 . te openen

  .

 • Gebruik je schroevendraaier of mes om de lamp van zijn plek te verwijderen, als je bang bent iets te breken, kun je het ook met je vingers doen.
 • Plaats ten slotte de nieuwe gloeilamp voor kentekenplaten
 • Sluit de accu in de laatste fase opnieuw aan voordat u hem weer in elkaar zet en controleer het lampje om het succes van de operatie te bevestigen.
Weiterlesen:
Hoe Start Stop op Volkswagen Transporter 5 uit te schakelen

Hoe u de kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Transporter 5 kunt vervangen zonder toegang van buitenaf

Tweede deel van onze inhoudspagina, vervang deze kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Transporter 5 zonder externe toegang. Over het algemeen heb je er toegang toe, maar sommige series (vaak aan de achterkant staan ​​deze toegang niet toe).

Hoe de voorste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Transporter 5 . te vervangen

Om die op de voorplaat te veranderen, is niets minder moeilijk, je zult jezelf onder het motorvoertuig moeten positioneren (bij voorkeur geplaatst op kaarsen om je wat ruimte te geven), en door de achterkant van de bumper te gaan, heb je tot maak het kentekenplaatlampblok los, bijna altijd vastgehouden door twee zachte plastic lipjes door beide tegelijk in te drukken en dan direct nadat je je kentekenplaatblok in de hand hebt, Haal het plastic eruit dat als afdichting werkt, en met een dunne schroevendraaier, aan de ene kant vind je een kleine inkeping, gebruik een hendel om het plastic deksel te openen (wees voorzichtig om niet te veel druk uit te oefenen, anders breekt u de plastic hoes), en u zult gewoon moeten verwijder de uitgebrande kentekenplaatlamp en vervang deze door de nieuwe , controleer en monteer het geheel opnieuw.

Hoe de achterste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Transporter 5 . vervangen

Eindelijk laatste oplossing, u moet het lampje op de achterplaat van uw Volkswagen Transporter 5 vervangen, maar u kunt het deksel niet openen vanaf de buitenkant van uw motorvoertuig. In dit geval is hier de methode om deze taak uit te voeren:

 • Koppel de accu los van uw Volkswagen Transporter 5
 • Vind de plek van uw lampen van buitenaf.
 • Vanaf de binnenkant van de kofferbak moet je de bekleding van de kofferbak verwijderen, vastgehouden door clips, je moet voorzichtig het hele frame van de kofferbak gebruiken om het te verwijderen.
 • Eenmaal geplaatst, voordat u de lamphouders verwijdert, koppelt u de houders los voor een veel gemakkelijkere toegang.
 • Gebruik een schroevendraaier om de twee plastic onderdelen los te wrikken om de lamphouder te verwijderen

  .

 • Vervang de doorgebrande kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Transporter 5, controleer deze en zet hem weer in elkaar, let op de clips op de kofferbakbekleding
Weiterlesen:
Hoe een Volkswagen Transporter 6 te slepen?

.

Daar heb je het, je hebt de belangrijkste manieren voor geleerd nummerplaatlampen op uw auto verwisselen, onthoud dat op sommige modellen de methodologie een beetje anders kan zijn, maar je zou het moeten kunnen bereiken door de uitleg van de inhoud van dit artikel. Als je het niet kunt, schroom niet om naar uw monteur te gaan het zou zonde zijn om een ​​onderdeel van uw Volkswagen Transporter 5 kapot te maken. Als u andere lampen wilt vervangen, zoals de stadslichtlampen op uw Volkswagen Transporter 5 of de dimlichtlampen op Volkswagen Transporter 5, aarzel dan niet om onze artikelen te raadplegen die u de te volgen procedure uitleggen.

Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen Transporter 5, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Transporter 5 te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector