Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Transporter 6 vervangen?

Of het nu voor uw eigen persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is van fundamenteel belang dat u er zeker van bent dat uw koplampen altijd werken. Lampen zijn inderdaad aan slijtage onderhevige onderdelen die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent hier waarschijnlijk omdat een van je parkeerlichten is doorgebrand en je twijfelt hoe u de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Transporter 6 kunt vervangen, we hebben deze inhoud geschreven om u te helpen het zonder enige hulp te doen en niet naar uw autotechnicus te hoeven gaan. Ten eerste bekijken we hoe u de kentekenplaatlamp van buitenaf kunt vervangen, ten tweede hoe u de kentekenplaatlamp kunt vervangen zonder toegang van buitenaf en ten derde hoe u de achterste kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Transporter 6 kunt vervangen.

Hoe u de kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Transporter 6 van buitenaf kunt vervangen

Dit proces is de snelste van de twee, in werkelijkheid hoeft u alleen de beschermkappen van de lampen te verwijderen. Helaas gaan deze afdekkingen bij sommige jaren of pakketten van auto’s niet van buitenaf open en als dit de situatie is, zullen we in het tweede deel van dit artikel een moment besteden aan het beschrijven van de methode.

Dus laten we beginnen met de kentekenplaatlamp vervangen door via de buitenkant van uw Volkswagen Transporter 6. Of het nu de voorkant of de achterkant van uw auto is, de procedure zal hetzelfde zijn.

Hier zijn een paar eenvoudige richtlijnen waaraan u zich moet houden om dit onderhoud uit te voeren:

 • Koppel de accupolen los van uw auto terwijl de motor is uitgeschakeld
 • Kijk naar uw kentekenplaat en gebruik een platte schroevendraaier of mes om het platte deel in de daarvoor bestemde inkeping te plaatsen (bijna altijd op het transparante deksel) en hendel op het kunststof venster om de gleuf van de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Transporter 6 . te openen

  .

 • Gebruik je schroevendraaier of mes om de lamp uit zijn plek te werpen, als je bang bent om iets te vernietigen, kun je het ook met je vingers doen.
 • Plaats tot slot de nieuwe nummerplaatlamp
 • In de laatste fase sluit u uw batterij opnieuw aan en controleert u het lampje om de voltooiing van de taak te valideren voordat u het weer in elkaar zet.
Weiterlesen:
Olielampje Volkswagen Transporter dat blijft branden

Hoe u de kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Transporter 6 kunt vervangen zonder toegang van buitenaf

Tweede deel van ons artikel, verwissel deze kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Transporter 6 zonder externe toegang. Over het algemeen heb je er toegang toe, maar sommige series (vaak aan de achterkant staan ​​deze toegang niet toe).

Hoe de voorste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Transporter 6 . te vervangen

Om die op de voorplaat te veranderen, is niets veel eenvoudiger, je moet jezelf onder de auto plaatsen (bij voorkeur op kaarsen geplaatst om je wat ruimte te geven), en door de achterkant van de bumper te gaan, moet je maak het kentekenplaatlampblok los, bijna altijd vastgehouden door twee zachte plastic lipjes door beide tegelijk in te drukken, nu je je kentekenplaatblok in de hand hebt, Haal het plastic weg dat als een afdichting fungeert, en dan met een dunne schroevendraaier, aan de ene kant een kleine inkeping, gebruik een hendel om het plastic deksel te openen (pas op dat u niet te veel kracht uitoefent, anders breekt u de plastic afdekking), en u zult gewoon moeten verwijder de uitgebrande kentekenplaatlamp en vervang deze door de nieuwe , test en monteer het geheel opnieuw.

Hoe de achterste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Transporter 6 . vervangen

Ten slotte laatste optie, u moet de lamp op de achterplaat van uw Volkswagen Transporter 6 vervangen, maar u kunt de kap niet vanaf de buitenkant van uw auto openen. In dit geval is hier de techniek om deze bewerking uit te voeren:

 • Koppel de accu los van uw Volkswagen Transporter 6
 • Zoek de locatie van uw lampen van buitenaf.
 • Vanaf de binnenkant van de kofferbak moet je de bekleding van de kofferbak verwijderen, vastgehouden door clips, je moet voorzichtig het hele frame van de kofferbak gebruiken om het te verwijderen.
 • Eenmaal gelokaliseerd, voordat u de lamphouders verwijdert, koppelt u de houders los voor minder moeilijke toegang.
 • Gebruik een schroevendraaier om de twee plastic onderdelen los te wrikken om de lamphouder te verwijderen

  .

 • Vervang de doorgebrande kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Transporter 6, controleer deze en zet hem weer in elkaar, let op de clips op de kofferbakbekleding
Weiterlesen:
Remvloeistof lekkage Volkswagen Transporter 5

.

Daar heb je het, je hebt de belangrijkste methoden ontdekt het vervangen van kentekenplaatlampen op uw autoHoud er rekening mee dat bij sommige modellen de techniek een beetje anders kan zijn, maar dat u het zou moeten kunnen doen door de uitleg van dit document te volgen. Als je het niet kunt, aarzel niet om naar uw garage te gaan, het zou zonde zijn om een ​​onderdeel van uw Volkswagen Transporter 6 kapot te maken. Als u andere lampen moet vervangen, zoals de positielichtlampen op uw Volkswagen Transporter 6 of de dimlichtlampen op Volkswagen Transporter 6, aarzel dan niet om onze artikelen door te bladeren waarin u het proces dat u moet volgen, wordt uitgelegd.

Mocht je nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter 6, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter 6 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector