Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Transporter vervangen?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is van fundamenteel belang dat uw koplampen altijd werken. Lampen zijn inderdaad slijtdelen die na een tijdje onvermijdelijk doorbranden en dus moeten worden vervangen. U bent zeer waarschijnlijk in dit artikel omdat een van uw parkeerlichten is doorgebrand en u zich zorgen maakt over hoe u de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Transporter kunt vervangen, hebben we deze inhoudspagina gemaakt om u te helpen het zelf te doen en niet naar uw technicus te hoeven gaan. Ten eerste kijken we naar het vervangen van de kentekenplaatlamp van buitenaf, ten tweede hoe u de kentekenplaatlamp kunt vervangen zonder toegang van buitenaf en ten derde hoe u de achterste kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Transporter vervangt.

Hoe vervangt u de kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Transporter die van buiten komt?

Deze aanpak is de snelste van de twee, in feite hoeft u hiervoor alleen de beschermkappen van de lampen te verwijderen. Helaas gaan deze afdekkingen bij sommige jaren of autopakketten niet van buitenaf open en als dit het geval is, zullen we in het tweede deel van dit artikel wat tijd besteden aan het beschrijven van de weg.

Dus laten we beginnen de kentekenplaatlamp vervangen door via de buitenkant van uw Volkswagen Transporter. Of het nu de voor- of achterkant van uw auto is, het proces is identiek.

Hier volgen enkele eenvoudige acties om dit onderhoud uit te voeren:

 • Koppel de accupolen los van uw auto terwijl de motor is uitgeschakeld
 • Kijk naar uw kentekenplaat en gebruik een platte schroevendraaier of mes om het platte deel in de daarvoor bestemde inkeping te plaatsen (meestal op het transparante deksel) en hendel op het kunststof venster om de gleuf van de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Transporter te openen

  .

 • Gebruik je schroevendraaier of mes om de lamp uit zijn locatie te werpen, als je bang bent iets te vernietigen, kun je het net zo goed met je vingers doen.
 • Plaats ten slotte de nieuwe gloeilamp voor kentekenplaten
 • Laatste stap, voordat u weer in elkaar zet, sluit uw batterij opnieuw aan en controleer het lampje om de voltooiing van de procedure te valideren.
Weiterlesen:
Hoe een vergrendelde sleutel op mijn Volkswagen Transporter 6 te repareren?

Zo vervangt u de kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Transporter zonder toegang van buitenaf

Tweede deel van onze inhoud, vervang deze kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Transporter zonder externe toegang. Over het algemeen heb je er toegang toe, maar sommige series (vaak aan de achterkant staan ​​deze toegang niet toe).

Hoe de voorste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Transporter vervangen?

Om die op de voorplaat te vervangen, kan niets minder ingewikkeld zijn, je zult jezelf onder de auto moeten plaatsen (bij voorkeur op kaarsen om je wat ruimte te geven), en als je door de achterkant van de bumper gaat, moet je maak het kentekenplaatlampblok los, gewoonlijk vastgehouden door twee zachte plastic lipjes door beide tegelijk in te drukken, nu je je kentekenplaatblok in de hand hebt, Verwijder het plastic dat als afdichting werkt, en met een dunne schroevendraaier, aan de ene kant vind je een kleine inkeping, gebruik een hendel om het plastic deksel te openen (wees extra voorzichtig om niet te veel kracht uit te oefenen, anders breekt u de plastic hoes), en u zult het gewoon moeten doen haal de uitgebrande kentekenplaatlamp eruit en vervang deze door de nieuwe , controleer en monteer het geheel opnieuw.

Hoe de achterste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Transporter vervangen?

Eindelijk laatste mogelijkheid, u moet het lampje op de achterplaat van uw Volkswagen Transporter vervangen, maar u kunt de kap niet echt openen vanaf de buitenkant van uw auto. In een dergelijk geval is hier de methode om deze bewerking uit te voeren:

 • Koppel de accu los van uw Volkswagen Transporter
 • Vind de plek van uw lampen van buitenaf.
 • Vanaf de binnenkant van de kofferbak moet je de bekleding van de kofferbak verwijderen, vastgehouden door clips, je moet voorzichtig het hele frame van de kofferbak gebruiken om het te verwijderen.
 • Als de lamp eenmaal is geplaatst en voordat u de lamphouders verwijdert, koppelt u de houders los voor minder gecompliceerde toegang.
 • Gebruik een schroevendraaier om de twee plastic onderdelen los te wrikken om de lamphouder te verwijderen

  .

 • Vervang de doorgebrande kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Transporter, controleer deze en zet hem weer in elkaar, let op de clips op de kofferbakbekleding
Weiterlesen:
Hoe vervang ik de batterij van mijn Volkswagen Transporter 5 keycard?

.

Daar heb je het, je hebt de belangrijkste benaderingen geleerd het vervangen van kentekenplaatlampen op uw auto, houd er rekening mee dat op sommige modellen de methode een beetje anders kan zijn, maar u zou het moeten kunnen doen volgens de samenvatting van de inhoud van dit artikel. Als je het niet kunt, schroom niet om naar uw garage te gaan het zou zonde zijn om een ​​onderdeel van uw Volkswagen Transporter kapot te maken. Als u andere lampen wilt vervangen, zoals de lampen voor de positielichten op uw Volkswagen Transporter of de lampen voor het dimlicht op de Volkswagen Transporter, aarzel dan niet om onze artikelen te bekijken die u de te volgen procedure beschrijven.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Transporter, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Transporter te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector