Automakeover.nl

Garage
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kilometerteller op de Nissan Juke te resetten

Moderne auto’s zijn gebouwd met een opmerkelijk aantal functies, en nu kunt u zelfs genieten van Deezer op uw motorvoertuig. Desalniettemin zijn enkele eenvoudige functies nog steeds behoorlijk praktisch. Kennelijk bekend zijn met het bereik van uw Nissan Juke maakt deel uit van de simpele kennis om niet zonder benzine te komen te zitten. De meesten van ons doen vaak hetzelfde, de kilometerteller van onze Nissan Juke na het tanken op nul willen zetten om te weten hoeveel kilometer we gaan rijden . In dit artikel zullen we beschrijven hoe de kilometerteller op Nissan Juke te resetten . In een eerste keer zullen we geïnteresseerd zijn in hoe deze dagteller werkt en in een tweede keer hoe we deze dagteller kunnen resetten en in een laatste deel, als het mogelijk is om de kilometerstand van zijn Nissan Juke te verminderen.

Hoe werkt de dagteller op Nissan Juke?

Laten we ons artikel beginnen met hoe uw meter werkt. Hoewel het niet nodig is om te ontdekken hoe uw motorvoertuig werkt, is het toch verstandig en praktisch om de grondbeginselen te kennen. Als je erover nadenkt uw kilometerteller opnieuw instellen op Nissan Juke , dan komt dit onderdeel u zeker ten goede.

De kilometerteller of kilometerteller van uw motorvoertuig was vroeger mechanisch en is nu gewijzigd in elektronisch. Het doel van deze vervanging is voornamelijk om tegen te vechten kilometerfraude , inderdaad, veel mensen wisten hoe ze mechanische kilometertellers moesten veranderen verlaag of reset de kilometerstand van een Nissan Juke om het voor meer dan zijn werkelijke waarde te kunnen verkopen.

In de mechanische versie werkt het met een systeem van drums gekoppeld aan een kabel die wordt aangedreven door de uitgaande as van de versnellingsbak of het differentieel . Eindelijk voor de elektronische versie, de meest basale op de Nissan Juke, het is een sensor die afhankelijk van het bouwjaar van uw Nissan Juke op verschillende locaties kan worden gepositioneerd en die de kilometergegevens doorgeeft aan de boordcomputer.

Weiterlesen:
Waar is de startzekering Nissan Juke?

Reset de teller van de dagelijkse kilometerstand naar nul op de Nissan Juke

.

Laten we nu verder gaan met de belangrijkste stap, hoe de dagteller van uw Nissan Juke resetten? Desalniettemin is deze stap vrij eenvoudig uit te voeren, sommigen van u, bijvoorbeeld nieuwe kopers van Nissan Juke, zullen zich misschien niet op hun gemak voelen bij het proces om dit proces uit te voeren.

We zullen nu kijken naar de verschillende manieren om de dagteller op nul te zetten op Nissan Juke:

 • Houd de rechterknop op uw dashboard enkele seconden ingedrukt totdat nul wordt weergegeven op de dagteller
 • Als deze knop niet werkt, kunt u de comodo van de rechterteller gebruiken door de knop aan het einde een paar seconden in te drukken totdat de kilometerteller van uw Nissan Juke op nul wordt gezet.
 • Ten slotte moet u mogelijk op sommige van de nieuwere modellen ga door de middenconsole en het display van uw auto en doorloop de opties van uw auto om deze op nul te zetten

.

Als je de serviceteller van je Nissan Juke wilt resetten, lees dan ons artikel over dit onderwerp.

Verlaag of verlaag de kilometerstand van zijn Nissan Juke kilometerteller

Laatste onderdeel, waarvan sommigen van u kunnen profiteren, hoe hij de kilometerstand van zijn Nissan Juke kan verlagen . Weet al dat deze handeling is totaal verboden door de wet , en dat als je deze handeling uitvoert, je riskeert tot 2 jaar gevangenisstraf en 300 euro boete. Als u echter twijfelt over de kilometerstand van een Nissan Juke voordat u hem koopt, is het misschien interessant om te weten hoe oplichters werken.

 • Een mechanische kilometerteller resetten naar nul op Nissan Juke:

  Hoewel ze steeds zeldzamer worden, zijn mechanische kilometertellers het gemakkelijkst om mee te knoeien, in werkelijkheid was het genoeg om eenvoudigweg zoek de kabel van de meter, koppel hem los en sluit een boor erop aan om hem ondersteboven te laten draaien en de kilometerstand van zijn Nissan Juke te verhogen of te verlagen.

  .

 • Zet de elektronische kilometerteller op nul op de Nissan Juke;

  Ten slotte zijn de nu eenvoudige elektronische kilometertellers waarvan werd verwacht dat ze fraude efficiënt zouden bestrijden, niet onkwetsbaarder dan de mechanische varianten. Klaarblijkelijk, Met behulp van de diagnose-aansluiting van uw Nissan Juke is het mogelijk om de kilometerteller van uw Nissan Juke te resetten , met behulp van een computer en software is het mogelijk om de kilometerstandgegevens die op uw dashboard worden weergegeven te wijzigen.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van de Nissan Juke?

Kijk voor meer tips over de Nissan Juke in de categorie Nissan Juke.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector