Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kilometerteller op de Volvo S60 te resetten

Moderne auto’s zijn uitgerust met een indrukwekkend scala aan functies en nu kun je zelfs Deezer spelen op je motorvoertuig. Aan de andere kant zijn enkele eenvoudige functies nog steeds behoorlijk handig. In feite is het kennen van het bereik van uw Volvo S60 een deel van de eenvoudige kennis om niet zonder gas te raken. Velen van ons doen vaak hetzelfde, de kilometerteller van onze Volvo S60 na het tanken op nul willen zetten om te weten hoeveel kilometer we gaan rijden . In dit artikel leggen we uit hoe de kilometerteller op de Volvo S60 te resetten . In een eerste keer willen we graag weten hoe deze dagteller werkt en, in een tweede keer, hoe we deze dagteller kunnen resetten en tot slot, als het mogelijk is om de kilometerstand van zijn Volvo S60 te verminderen.

Hoe werkt de dagteller op de Volvo S60?

Laten we ons artikel beginnen met hoe uw meter werkt. Hoewel het niet nodig is om te ontdekken hoe uw motorvoertuig werkt, is het toch verstandig en praktisch om de basis te kennen. Als je je afvraagt uw kilometerteller resetten naar Volvo S60 , dan komt dit onderdeel u zeker ten goede.

De kilometerteller of kilometerteller van uw motorvoertuig was vroeger mechanisch en is nu gewijzigd in elektronisch. Het doel van deze verandering is vooral vechten tegen kilometerfraude , in werkelijkheid wisten sommige individuen hoe ze mechanische kilometertellers moesten manipuleren verlaag of reset de kilometerstand van een Volvo S60 om het voor meer dan zijn werkelijke waarde te kunnen verkopen.

In de mechanische versie werkt het met een systeem van trommels verbonden met een kabel die wordt aangedreven door de uitgaande as van de versnellingsbak of het differentieel . Eindelijk voor de elektronische versie, de meest voorkomende op de Volvo S60, het is een sensor die afhankelijk van het bouwjaar van uw Volvo S60 op verschillende plaatsen kan worden gepositioneerd en die de kilometergegevens doorgeeft aan de boordcomputer.

Weiterlesen:
Ruitenwisser zit vast op Volvo S60

Zet de teller voor de dagelijkse kilometerstand op nul op de Volvo S60

.

Laten we nu verder gaan met de belangrijkste stap, hoe de dagteller van uw Volvo S60 resetten? Hoewel deze stap over het algemeen gemakkelijk uit te voeren is, zijn sommigen van u, bijvoorbeeld nieuwe kopers van Volvo S60, mogelijk niet goed op de hoogte van de procedure om deze taak uit te voeren.

We zullen nu de verschillende technieken bekijken om de dagteller op nul te zetten op de Volvo S60:

 • Houd de rechterknop op uw dashboard enkele seconden ingedrukt totdat nul wordt weergegeven op de dagteller
 • Als deze knop niet werkt, kunt u de comodo van de rechterteller gebruiken door een paar seconden op de knop aan het uiteinde te drukken totdat de kilometerteller van uw Volvo S60 op nul wordt gezet.
 • Ten slotte moet u mogelijk op sommige van de nieuwere modellen ga door de middenconsole en het display van uw auto en doorloop de configuraties van uw auto om deze op nul te zetten

.

Als je de serviceteller van je Volvo S60 wilt resetten, lees dan ons artikel over dit onderwerp.

Verlaag of verlaag de kilometerstand van zijn Volvo S60-kilometerteller

Laatste onderdeel, waarvan sommigen van u kunnen profiteren, hoe hij de kilometerstand van zijn Volvo S60 kan verlagen . Weet al dat dit werk is totaal verboden door de wet , en dat als je dit werk uitvoert, je riskeert tot 2 jaar gevangenisstraf en 300 euro boete. Niettemin, als u twijfelt over de kilometerstand van een Volvo S000 voordat u hem koopt, kan het interessant zijn om te weten hoe fraudeurs werken.

 • Een mechanische kilometerteller resetten naar nul op Volvo S60:

  Hoewel ze steeds zeldzamer worden, zijn mechanische kilometertellers het gemakkelijkst om mee te knoeien, in werkelijkheid was het voldoende om simpelweg zoek de kabel van de meter, koppel hem los en sluit een boor erop aan om hem ondersteboven te laten draaien en de kilometerstand van zijn Volvo S60 te verhogen of te verlagen.

  .

 • Zet de elektronische kilometerteller op nul op de Volvo S60;

  Eindelijk zijn de thans gangbare elektronische kilometertellers waarvan verwacht werd dat ze fraude effectief zouden bestrijden, niet onkwetsbaarder dan de mechanische typen. In werkelijkheid met behulp van de diagnose-aansluiting van uw Volvo S60 is het mogelijk om de kilometerteller van uw Volvo S60 te resetten , met behulp van een computer en software is het mogelijk om de kilometerstandgegevens die op uw dashboard worden weergegeven te wijzigen.

Weiterlesen:
Stuurwiel dat piept op Volvo S60?

Kijk voor meer tips over de Volvo S60 in de categorie Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector