Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kilometerteller op de Volvo S90 te resetten

Moderne auto’s zijn uitgerust met een opmerkelijk aantal functies, en nu kun je zelfs naar Deezer luisteren in je auto. Sommige eenvoudige functies zijn echter nog steeds behoorlijk praktisch. Inderdaad, het bereik van uw Volvo S90 kennen is een deel van de eenvoudige kennis om niet zonder benzine te komen te zitten. Velen van ons hebben de neiging hetzelfde te doen, de kilometerteller van onze Volvo S90 na het tanken op nul willen zetten om te weten hoeveel kilometer we gaan rijden . In dit bericht zullen we uitleggen hoe de kilometerteller op de Volvo S90 te resetten . De eerste keer zullen we enthousiast zijn over hoe deze dagteller werkt en, in een tweede keer, hoe we deze dagteller kunnen resetten en tot slot, als het mogelijk is om de kilometerstand van zijn Volvo S90 te verminderen.

Hoe werkt de dagteller op de Volvo S90?

Laten we onze inhoudspagina beginnen met hoe uw meter werkt. Hoewel u niet hoeft te begrijpen hoe uw auto werkt, is het toch verstandig en praktisch om de principes te kennen. Als je je zorgen maakt over uw kilometerteller resetten naar Volvo S90 , dan zal dit onderdeel u zeker interesseren.

De kilometerteller of kilometerteller van uw auto was vroeger mechanisch en is nu gewijzigd in elektronisch. Het doel van deze vervanging is specifiek om tegen te vechten kilometerfraude , inderdaad, veel mensen wisten hoe ze mechanische kilometertellers moesten veranderen verlaag of reset de kilometerstand van een Volvo S90 om het voor meer dan zijn werkelijke waarde te kunnen verkopen.

In de mechanische versie werkt het met een systeem van trommels verbonden met een kabel die wordt aangedreven door de uitgaande as van de versnellingsbak of het differentieel . Eindelijk voor de elektronische versie, de meest voorkomende op de Volvo S90, het is een sensor die afhankelijk van het bouwjaar van uw Volvo S90 op verschillende plekken kan worden geplaatst en die de kilometergegevens doorgeeft aan de boordcomputer.

Weiterlesen:
Waar bevindt de krik zich op de Volvo S90?

Zet de teller voor de dagelijkse kilometerstand op nul op de Volvo S90

.

Laten we nu verder gaan met de meest noodzakelijke stap, hoe de dagteller van uw Volvo S90 resetten? Hoewel deze stap vaak gemakkelijk uit te voeren is, zijn sommigen van u, bijvoorbeeld nieuwe kopers van Volvo S90, misschien niet bekend met het proces om deze taak uit te voeren.

We zullen nu kijken naar de verschillende methoden om de dagteller op nul te zetten op de Volvo S90:

 • Houd de rechterknop op uw dashboard enkele seconden ingedrukt totdat er nul wordt weergegeven op de dagteller
 • Als deze knop niet werkt, kunt u de comodo van de rechterteller gebruiken door de knop aan het einde een paar seconden in te drukken totdat de kilometerteller van uw Volvo S90 op nul wordt gezet.
 • Ten slotte moet u mogelijk op sommige van de nieuwere modellen ga door de middenconsole en het display van uw auto en doorloop de configuraties van uw auto om deze op nul te zetten

.

Als u de serviceteller van uw Volvo S90 wilt resetten, ga dan naar onze inhoudspagina over dit onderwerp.

Verlaag of verlaag de kilometerstand van zijn Volvo S90-kilometerteller

Laatste onderdeel, dat sommigen van u kan interesseren, hoe hij de kilometerstand van zijn Volvo S90 kan verlagen . Weet al dat dit werk is totaal verboden door de wet , en dat als je dit werk doet, je riskeert tot 2 jaar gevangenisstraf en 300 euro boete. Als u echter twijfelt over de kilometerstand van een Volvo S000 voordat u hem koopt, is het misschien interessant om te weten hoe fraudeurs werken.

 • Een mechanische kilometerteller resetten naar nul op Volvo S90:

  Hoewel ze steeds zeldzamer worden, zijn mechanische kilometertellers het minst moeilijk om mee te knoeien, in feite was het genoeg om gewoon zoek de kabel van de meter, koppel hem los en sluit een boor erop aan om hem ondersteboven te laten draaien en de kilometerstand van zijn Volvo S90 te verhogen of te verlagen.

  .

 • Zet de elektronische kilometerteller op nul op de Volvo S90;

  Ten slotte zijn de thans gangbare elektronische kilometertellers die naar verwachting op efficiënte wijze fraude zouden bestrijden, niet onkwetsbaarder dan de mechanische versies. Inderdaad, met behulp van de diagnose-aansluiting van uw Volvo S90 is het mogelijk om de kilometerteller van uw Volvo S90 te resetten , met behulp van een computer en software is het mogelijk om de kilometerstandgegevens die op uw dashboard worden weergegeven te wijzigen.

Weiterlesen:
Welke brandstof voor Volvo S90?

Kijk voor meer tips over de Volvo S90 in de categorie Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector