Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kilometerteller op de Volvo V60 te resetten

Moderne voertuigen zijn uitgerust met een indrukwekkend scala aan opties, en nu kun je zelfs naar Deezer luisteren in je auto. Toch zijn enkele basisopties nog steeds erg handig. Op de hoogte zijn van het bereik van uw Volvo V60 is een deel van de basiskennis om niet zonder gas te raken. De meesten van ons hebben de neiging hetzelfde te doen, na het tanken de kilometerteller van onze Volvo V60 op nul willen zetten om te weten hoeveel kilometer we gaan rijden . In dit bericht zullen we uitleggen hoe de kilometerteller op de Volvo V60 te resetten . In een eerste keer zullen we geïnteresseerd zijn in hoe deze dagteller werkt en in een tweede keer hoe we deze dagteller kunnen resetten en in een laatste deel, als het mogelijk is om het aantal kilometers van zijn Volvo V60 te verminderen.

Hoe werkt de dagteller op de Volvo V60?

Laten we ons artikel beginnen met hoe uw meter werkt. Hoewel u niet hoeft uit te zoeken hoe uw auto werkt, is het toch verstandig en praktisch om de basisprincipes te kennen. Als je je afvraagt het resetten van uw kilometerteller naar Volvo V60 , dan zal dit deel u zeker interesseren.

De kilometerteller of kilometerteller van uw auto was vroeger mechanisch en is nu gewijzigd in elektronisch. Het doel van deze wijziging is voornamelijk om tegen te vechten kilometerfraude , in feite wisten veel mensen hoe ze mechanische kilometertellers moesten manipuleren verlaag of reset de kilometerstand van een Volvo V60 om het voor meer dan zijn werkelijke waarde te kunnen verkopen.

In de mechanische versie werkt het met een systeem van trommels verbonden met een kabel die wordt aangedreven door de uitgaande as van de versnellingsbak of het differentieel . Eindelijk voor de elektronische versie, de meest basale op de Volvo V60, het is een sensor die afhankelijk van het bouwjaar van uw Volvo V60 op verschillende plekken gepositioneerd kan worden en die de kilometergegevens doorgeeft aan de boordcomputer.

Weiterlesen:
Ruitenwisser zit vast op Volvo V60

Zet de teller van de dagelijkse kilometerstand terug op nul op de Volvo V60

.

Laten we nu verder gaan met de belangrijkste stap, hoe de dagteller van uw Volvo V60 resetten? Hoewel deze stap vrij vaak eenvoudig uit te voeren is, zullen sommigen van u, bijvoorbeeld nieuwe kopers van Volvo V60, zich niet op hun gemak voelen bij de procedure om deze taak uit te voeren.

We zullen nu de verschillende technieken bekijken om de dagteller op nul te zetten op de Volvo V60:

 • Houd de rechterknop op uw dashboard enkele seconden ingedrukt totdat er nul wordt weergegeven op de dagteller
 • Als deze knop niet werkt, kunt u de rechter tellercomodo gebruiken door de knop aan het einde een paar seconden in te drukken totdat de kilometerteller van uw Volvo V60 op nul wordt gezet.
 • Ten slotte moet u mogelijk op sommige van de nieuwere modellen zoek in de middenconsole en het display van uw auto en doorloop de configuraties van uw auto om deze op nul te zetten

.

Als u de serviceteller van uw Volvo V60 wilt resetten, lees dan ons artikel over dit onderwerp.

Draai of verlaag de kilometerstand van zijn Volvo V60-kilometerteller

Laatste deel, dat sommigen van u misschien interesseert, hoe de kilometerstand van zijn Volvo V60 te verlagen . Weet al dat deze actie is totaal verboden door de wet , en dat als je dit werk uitvoert, je riskeert tot 2 jaar gevangenisstraf en 300 euro boete. Niettemin, als u twijfelt over de kilometerstand van een Volvo V000 voordat u hem koopt, kan het interessant zijn om te weten hoe fraudeurs werken.

 • Een mechanische kilometerteller resetten naar nul op Volvo V60:

  Hoewel ze steeds zeldzamer worden, zijn mechanische kilometertellers het minst moeilijk om mee te knoeien, in werkelijkheid was het genoeg om gewoon zoek de kabel van de meter, koppel hem los en sluit een boor erop aan om hem ondersteboven te laten draaien en de kilometerstand van zijn Volvo V60 te verhogen of te verlagen.

  .

 • Zet de elektronische kilometerteller op nul op de Volvo V60;

  Eindelijk zijn de nu eenvoudige elektronische kilometertellers die bedoeld waren om fraude effectief te bestrijden, niet onkwetsbaarder dan de mechanische varianten. In werkelijkheid via de diagnose-aansluiting van uw Volvo V60 is het mogelijk de kilometerteller van uw Volvo V60 te resetten , met behulp van een computer en software is het mogelijk om de kilometerstandgegevens die op uw dashboard worden weergegeven te wijzigen.

Weiterlesen:
Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Volvo V60?

Als u nog vragen heeft over de Volvo V60, aarzel dan niet om onze Volvo V60-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector