Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kilometerteller op de Volvo XC60 te resetten

Moderne auto’s zijn uitgerust met een indrukwekkende hoeveelheid functies en nu kun je zelfs naar Deezer luisteren in je auto. Sommige basisfuncties zijn echter nog steeds best handig. In feite is het kennen van het bereik van uw Volvo XC60 onderdeel van de basiskennis om niet zonder gas te raken. Velen van ons hebben de neiging hetzelfde te doen, de kilometerteller van onze Volvo XC60 op nul willen zetten na het tanken om te weten hoeveel kilometer we gaan rijden . In dit bericht laten we je zien hoe de kilometerteller op de Volvo XC60 te resetten . In een eerste keer willen we weten hoe deze dagteller werkt en, in een tweede keer, hoe we deze dagteller kunnen resetten en tot slot, als het mogelijk is om de kilometerstand van zijn Volvo XC60 te verminderen.

Hoe werkt de dagteller op de Volvo XC60?

Laten we onze inhoudspagina beginnen met hoe uw meter werkt. Hoewel u niet hoeft te begrijpen hoe uw auto werkt, is het toch verstandig en praktisch om de basisprincipes te kennen. Als je je afvraagt het resetten van uw kilometerteller naar Volvo XC60 , dan zal dit onderdeel u zeker ten goede komen.

De kilometerteller of kilometerteller van uw auto was vroeger mechanisch en is nu gewijzigd in elektronisch. Het doel van deze verandering is specifiek om tegen te vechten kilometerfraude natuurlijk wisten veel mensen hoe ze mechanische kilometertellers moesten manipuleren verminder of reset de kilometerstand van een Volvo XC60 om het te verkopen voor meer dan zijn werkelijke waarde.

In de mechanische versie werkt het met een systeem van trommels verbonden met een kabel die wordt aangedreven door de uitgaande as van de versnellingsbak of het differentieel . Eindelijk voor de elektronische versie, de meest voorkomende op de Volvo XC60, het is een sensor die op verschillende locaties geplaatst kan worden op basis van het jaar van uw Volvo XC60 en die de kilometergegevens doorgeeft aan de boordcomputer.

Weiterlesen:
Oranje licht Volvo XC60 die blijft branden

Zet de teller van de dagelijkse kilometerstand terug op nul op de Volvo XC60

.

Laten we nu verder gaan met de belangrijkste stap, hoe de dagteller van uw Volvo XC60 resetten? Hoewel deze stap vaak gemakkelijk uit te voeren is, zijn sommigen van u, bijvoorbeeld nieuwe kopers van Volvo XC60, mogelijk niet goed op de hoogte van het proces om dit proces uit te voeren.

We zullen nu de verschillende methoden bekijken om de dagteller op nul te zetten op de Volvo XC60:

 • Houd de rechterknop op uw dashboard enkele seconden ingedrukt totdat nul wordt weergegeven op de dagteller
 • Als deze knop niet werkt, kunt u de comodo van de rechterteller gebruiken door de knop aan het einde een paar seconden in te drukken totdat de kilometerteller van uw Volvo XC60 op nul wordt gezet.
 • Ten slotte moet u mogelijk op sommige van de nieuwere modellen ga door de middenconsole en het display van uw auto en doorloop de opties van uw auto om deze op nul te zetten

.

Als u de serviceteller van uw Volvo XC60 wilt resetten, lees dan onze inhoudspagina over dit onderwerp.

Verlaag of verlaag de kilometerstand van zijn Volvo XC60-kilometerteller

Laatste deel, waarvan sommigen van u kunnen profiteren, hoe de kilometerstand van zijn Volvo XC60 te verlagen . Weet al dat dit werk is totaal niet toegestaan ​​door de wet , en dat als je dit werk doet, je riskeert tot 2 jaar gevangenisstraf en 300 euro boete. Als u echter twijfelt over de kilometerstand van een Volvo XC000 voordat u hem koopt, is het misschien interessant om te weten hoe fraudeurs werken.

 • Een mechanische kilometerteller resetten naar nul op Volvo XC60:

  Hoewel ze steeds zeldzamer worden, zijn mechanische kilometertellers het gemakkelijkst om mee te knoeien, in feite was het voldoende om simpelweg zoek de kabel van de meter, koppel hem los en sluit een boor erop aan om hem ondersteboven te laten draaien en de kilometerstand van zijn Volvo XC60 te verhogen of te verlagen.

  .

 • Zet de elektronische kilometerteller op nul op de Volvo XC60;

  Eindelijk zijn de thans gangbare elektronische kilometertellers die naar verwachting op efficiënte wijze fraude zouden bestrijden, niet onkwetsbaarder dan de mechanische typen. In feite, met behulp van de diagnose-aansluiting van uw Volvo XC60 is het mogelijk om de kilometerteller van uw Volvo XC60 te resetten , met behulp van een computer en software is het mogelijk om de kilometerstandgegevens die op uw dashboard worden weergegeven te wijzigen.

Weiterlesen:
Raam zit vast op Volvo XC60, wat kan ik doen?

Als u meer handleidingen over de Volvo XC60 wilt, ga dan naar onze Volvo XC60-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector