Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kilometerteller op Volkswagen Passat 8 . opnieuw in te stellen

Moderne auto’s zijn uitgerust met een opmerkelijke reeks functies, en nu kun je zelfs van Deezer op je auto genieten. Aan de andere kant zijn sommige basisfuncties nog steeds behoorlijk praktisch. Het bereik van uw Volkswagen Passat 8 kennen is eigenlijk een basiskennis om niet zonder benzine te komen te zitten. Velen van ons doen vaak hetzelfde, de kilometerteller van onze Volkswagen Passat 8 na het tanken op nul willen zetten om te weten hoeveel kilometers we gaan rijden . In dit bericht zullen we beschrijven hoe de kilometerteller op Volkswagen Passat 8 . opnieuw in te stellen . In een eerste keer zullen we geïnteresseerd zijn in hoe deze dagteller werkt en, in een tweede keer, hoe deze dagteller opnieuw kan worden ingesteld en in een laatste deel, of het mogelijk is om de kilometerstand van zijn Volkswagen Passat 8 te verlagen.

Hoe werkt de dagteller op Volkswagen Passat 8?

Laten we ons artikel beginnen met hoe uw meter werkt. Hoewel het niet nodig is om erachter te komen hoe uw auto werkt, is het toch verstandig en praktisch om de basisprincipes te kennen. Als je vragen hebt over kilometerteller resetten naar Volkswagen Passat 8 , dan zal dit onderdeel u zeker interesseren.

De kilometerteller of kilometerteller van uw auto was vroeger mechanisch en is nu gewijzigd in elektronisch. Het doel van deze vervanging is specifiek om tegen te vechten kilometerfraude , natuurlijk wisten veel mensen hoe ze mechanische kilometertellers moesten veranderen kilometerstand van een Volkswagen Passat 8 . verlagen of resetten om het te verkopen voor meer dan zijn werkelijke waarde.

In de mechanische versie werkt het met een systeem van trommels verbonden met een kabel die wordt aangedreven door de uitgaande as van de versnellingsbak of het differentieel . Eindelijk voor de elektronische versie, de meest voorkomende op de Volkswagen Passat 8, het is een sensor die op verschillende plekken kan worden geplaatst op basis van het bouwjaar van uw Volkswagen Passat 8 en die de kilometerstand doorgeeft aan de boordcomputer.

Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Passat 7 ?

Zet de dagelijkse kilometerteller op nul op Volkswagen Passat 8

.

Laten we nu verder gaan met de belangrijkste stap, hoe de dagelijkse kilometerteller van uw Volkswagen Passat 8 resetten? Desalniettemin is deze stap vaak eenvoudig uit te voeren, sommigen van jullie, nieuwe kopers van bijvoorbeeld Volkswagen Passat 8, zijn misschien niet bekend met de procedure om dit proces uit te voeren.

We zullen nu de verschillende manieren bekijken om de dagteller op nul te zetten op Volkswagen Passat 8:

 • Houd de rechterknop op uw dashboard enkele seconden ingedrukt totdat nul wordt weergegeven op de dagteller
 • Als deze knop niet werkt, kunt u de comodo teller rechts gebruiken door de knop aan het uiteinde een paar seconden ingedrukt te houden totdat de kilometerteller van uw Volkswagen Passat 8 op nul wordt gezet.
 • Ten slotte moet u mogelijk op sommige van de nieuwere modellen ga door de middenconsole en het display van uw auto en doorloop de opties van uw auto om deze op nul te zetten

.

Als u de serviceteller van uw Volkswagen Passat 8 wilt resetten, bladert u door ons artikel over dit onderwerp.

De kilometerstand van zijn Volkswagen Passat 8-teller terugdraaien of verlagen

Laatste onderdeel, dat sommigen van u kan interesseren, hoe de kilometerstand van zijn Volkswagen Passat 8 . te verlagen . Weet al dat dit werk is totaal verboden door de wet , en dat als u deze handeling uitvoert, u tot 2 jaar gevangenisstraf en een boete van 300 euro riskeert. Mocht je echter twijfelen over de kilometerstand van een Volkswagen Passat 000 voordat je hem koopt, dan is het wellicht interessant om te weten hoe fraudeurs te werk gaan.

 • Een mechanische kilometerteller op nul zetten op Volkswagen Passat 8:

  Hoewel ze steeds zeldzamer worden, zijn mechanische kilometertellers het minst moeilijk om mee te knoeien, in werkelijkheid was het genoeg om simpelweg zoek de kabel van de meter, koppel hem los en steek een boormachine erop om hem ondersteboven te draaien en de kilometerstand van zijn Volkswagen Passat 8 te verhogen of te verlagen.

  .

 • Reset elektronische kilometerteller op nul op Volkswagen Passat 8;

  Ten slotte zijn de inmiddels gangbare elektronische kilometertellers die bedoeld waren om fraude efficiënt te bestrijden, niet onkwetsbaarder dan de mechanische typen. In feite, met behulp van de diagnose-aansluiting van uw Volkswagen Passat 8 is het mogelijk om de kilometerteller van uw Volkswagen Passat 8 te resetten , met behulp van een computer en software is het mogelijk om de kilometerstandgegevens die op uw dashboard worden weergegeven te wijzigen.

Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neerklappen op Volkswagen Passat 7 ?

Als je meer tutorials over de Volkswagen Passat 8 nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat 8.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector