Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kilometerteller op Volkswagen Passat te resetten

Moderne voertuigen zijn gebouwd met een indrukwekkend aantal opties, en nu kun je zelfs Deezer op je auto spelen. Aan de andere kant zijn sommige eenvoudige opties nog steeds behoorlijk functioneel. Het is duidelijk dat het kennen van het bereik van uw Volkswagen Passat deel uitmaakt van de eenvoudige kennis om niet zonder benzine te komen te zitten. De meesten van ons hebben de neiging om hetzelfde te doen, na het tanken de kilometerteller van onze Volkswagen Passat op nul willen zetten om te weten hoeveel kilometer we gaan rijden . In dit artikel leggen we uit hoe de kilometerteller op Volkswagen Passat te resetten . In een eerste keer zullen we enthousiast zijn over hoe deze dagteller werkt en, in een tweede keer, hoe deze dagteller opnieuw kan worden ingesteld en in een laatste deel, of het mogelijk is om de kilometerstand van zijn Volkswagen Passat te verminderen .

Hoe werkt de dagteller op Volkswagen Passat?

Laten we onze inhoud beginnen met hoe uw meter werkt. Hoewel het niet nodig is om erachter te komen hoe uw auto werkt, is het toch verstandig en praktisch om de principes te kennen. Als je je afvraagt ​​over uw kilometerteller resetten naar Volkswagen Passat , dan komt dit onderdeel u zeker ten goede.

De kilometerteller of kilometerteller van uw auto was vroeger mechanisch en is nu gewijzigd in elektronisch. Het doel van deze verandering is vooral vechten tegen kilometerfraude , in feite wisten sommigen van ons hoe ze mechanische kilometertellers moesten veranderen verminderen of resetten van de kilometerstand van een Volkswagen Passat om het voor meer dan zijn werkelijke waarde te kunnen verkopen.

In de mechanische versie werkt het met een systeem van trommels verbonden met een kabel die wordt aangedreven door de uitgaande as van de versnellingsbak of het differentieel . Eindelijk voor de elektronische versie, de meest elementaire op de Volkswagen Passat, het is een sensor die zich op verschillende plaatsen kan bevinden op basis van het bouwjaar van uw Volkswagen Passat en die de kilometergegevens doorgeeft aan de boordcomputer.

Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Volkswagen Passat 8 uitschakelen?

Zet de teller van de dagelijkse kilometerstand op Volkswagen Passat op nul

.

Laten we nu verder gaan met de meest noodzakelijke stap, hoe de dagelijkse kilometerteller van uw Volkswagen Passat resetten? Hoewel deze stap over het algemeen gemakkelijk uit te voeren is, zijn sommigen van u, bijvoorbeeld nieuwe kopers van een Volkswagen Passat, misschien niet bekend met de procedure om dit proces uit te voeren.

We zullen nu de verschillende manieren bekijken om de dagteller op nul te zetten op Volkswagen Passat :

 • Houd de rechterknop op uw dashboard enkele seconden ingedrukt totdat er nul wordt weergegeven op de dagteller
 • Als deze knop niet werkt, kunt u de rechter tellercomodo gebruiken door de knop aan het uiteinde een paar seconden ingedrukt te houden totdat de kilometerteller van uw Volkswagen Passat op nul wordt gezet.
 • Ten slotte moet u mogelijk op sommige van de nieuwere modellen ga door de middenconsole en het display van uw auto en doorloop de configuraties van uw auto om deze op nul te zetten

.

Als u de serviceteller van uw Volkswagen Passat wilt resetten, blader dan door onze inhoud over dit onderwerp.

Verlaag of verlaag de kilometerstand van zijn Volkswagen Passat-kilometerteller

Laatste onderdeel, waarvan sommigen van u kunnen profiteren, hoe de kilometerstand van zijn Volkswagen Passat te verlagen . Weet al dat deze handeling is totaal verboden door de wet , en dat als u dit werk uitvoert, u tot 2 jaar gevangenisstraf en een boete van 300 euro riskeert. Als u echter twijfelt over de kilometerstand van een Volkswagen Passat voordat u deze koopt, is het misschien interessant om te weten hoe fraudeurs te werk gaan.

 • Een mechanische kilometerteller op nul zetten op Volkswagen Passat :

  Hoewel ze steeds zeldzamer worden, zijn mechanische kilometertellers het gemakkelijkst om mee te knoeien, in feite was het voldoende om gewoon zoek de kabel van de meter, koppel hem los en steek er een boormachine op om hem te produceren, draai hem ondersteboven en verhoog of verlaag de kilometerstand van zijn Volkswagen Passat.

  .

 • Reset elektronische kilometerteller op nul op Volkswagen Passat;

  Ten slotte zijn de nu standaard elektronische kilometertellers die bedoeld waren om fraude efficiënt te bestrijden niet onkwetsbaarder dan de mechanische typen. Blijkbaar, met behulp van de diagnose-aansluiting van uw Volkswagen Passat is het mogelijk om de kilometerteller van uw Volkswagen Passat te resetten , met behulp van een computer en software is het mogelijk om de kilometerstandgegevens die op uw dashboard worden weergegeven te wijzigen.

Weiterlesen:
Volkswagen Passat 8 die alleen accelereert

Indien u nog bijkomende vragen heeft over de Volkswagen Passat, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector