Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kilometerteller op Volkswagen Touran 2 opnieuw in te stellen

Moderne auto’s zijn gebouwd met een opmerkelijke hoeveelheid opties, en nu kun je zelfs Deezer op je auto spelen. Toch zijn sommige basisopties nog steeds heel praktisch. Uiteraard behoort het kennen van de actieradius van uw Volkswagen Touran 2 tot de basiskennis om niet zonder benzine te komen te zitten. De meesten van ons hebben de neiging om hetzelfde te doen, de kilometerteller van onze Volkswagen Touran 2 na het tanken op nul willen zetten om te weten hoeveel kilometers we gaan rijden . In dit artikel laten we je zien hoe de kilometerteller op Volkswagen Touran 2 opnieuw in te stellen . In een eerste keer zullen we enthousiast zijn over hoe deze dagteller werkt en, in een tweede keer, hoe deze dagteller opnieuw kan worden ingesteld en in een laatste deel, of het mogelijk is om de kilometerstand van zijn Volkswagen Touran 2 te verminderen.

Hoe werkt de dagteller op Volkswagen Touran 2?

Laten we onze inhoud beginnen met hoe uw meter werkt. Hoewel het niet nodig is om te ontdekken hoe uw auto werkt, is het toch verstandig en praktisch om de basis te kennen. Als je je zorgen maakt over kilometerteller resetten naar Volkswagen Touran 2 , dan komt dit onderdeel u zeker ten goede.

De kilometerteller of kilometerteller van uw auto was vroeger mechanisch en is nu gewijzigd in elektronisch. De bedoeling van deze vervanging is specifiek om tegen te vechten kilometerfraude , inderdaad, veel mensen wisten hoe ze mechanische kilometertellers moesten veranderen kilometerstand van een Volkswagen Touran 2 verlagen of resetten om het voor meer dan zijn werkelijke waarde te kunnen verkopen.

In de mechanische versie werkt het met een systeem van drums gekoppeld aan een kabel die wordt aangedreven door de uitgaande as van de versnellingsbak of het differentieel . Eindelijk voor de elektronische versie, de meest elementaire op de Volkswagen Touran 2, het is een sensor die op verschillende plaatsen kan worden geplaatst op basis van het bouwjaar van uw Volkswagen Touran 2 en die de kilometergegevens doorstuurt naar de boordcomputer.

Weiterlesen:
Hoe luidsprekers op Volkswagen Touran 2 veranderen?

Zet de dagelijkse kilometerteller op nul op Volkswagen Touran 2

.

Laten we nu verder gaan met de belangrijkste stap, hoe de dagelijkse kilometerteller van uw Volkswagen Touran 2 resetten? Hoewel deze stap over het algemeen gemakkelijk uit te voeren is, zullen sommigen van jullie, nieuwe kopers van bijvoorbeeld Volkswagen Touran 2, zich misschien niet op hun gemak voelen met de procedure om deze taak uit te voeren.

We zullen nu kijken naar de verschillende technieken om de dagteller op nul te zetten op Volkswagen Touran 2:

 • Houd de rechterknop op uw dashboard enkele seconden ingedrukt totdat nul wordt weergegeven op de dagteller
 • Als deze knop niet werkt, kunt u de rechter teller comodo gebruiken door de knop aan het uiteinde een paar seconden ingedrukt te houden totdat de kilometerteller van uw Volkswagen Touran 2 op nul wordt gezet.
 • Ten slotte moet u mogelijk op sommige van de nieuwere modellen ga door de middenconsole en het display van uw auto en doorloop de opties van uw auto om deze op nul te zetten

.

Als u de serviceteller van uw Volkswagen Touran 2 wilt resetten, lees dan onze inhoud over dit onderwerp.

De kilometerstand van zijn Volkswagen Touran 2 terugdraaien of verlagen

Laatste onderdeel, waarvan sommigen van u kunnen profiteren, hoe de kilometerstand van zijn Volkswagen Touran 2 te verlagen . Weet al dat deze handeling is totaal verboden door de wet , en dat als u dit werk uitvoert, u tot 2 jaar gevangenisstraf en een boete van 300 euro riskeert. Mocht u desondanks twijfelen over de kilometerstand van een Volkswagen Touran 000 voordat u deze aanschaft, dan is het wellicht interessant om te weten hoe fraudeurs te werk gaan.

 • Een mechanische kilometerteller op nul zetten op Volkswagen Touran 2:

  Hoewel ze steeds zeldzamer worden, zijn mechanische kilometertellers het minst moeilijk om mee te knoeien, in werkelijkheid was het genoeg om simpelweg zoek de kabel van de meter, koppel hem los en steek er een boormachine op om hem ondersteboven te draaien en de kilometerstand van zijn Volkswagen Touran 2 te verhogen of te verlagen.

  .

 • Reset elektronische kilometerteller op nul op Volkswagen Touran 2;

  Ten slotte zijn de nu eenvoudige elektronische kilometertellers waarvan verwacht werd dat ze fraude effectief zouden bestrijden, niet onkwetsbaarder dan de mechanische varianten. Klaarblijkelijk, met behulp van de diagnose-aansluiting van uw Volkswagen Touran 2 is het mogelijk om de kilometerteller van uw Volkswagen Touran 2 te resetten , met behulp van een computer en software is het mogelijk om de kilometerstandgegevens die op uw dashboard worden weergegeven te wijzigen.

Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren op Volkswagen Touran te installeren?

Mocht u wellicht nog andere vragen hebben over de Volkswagen Touran 2, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 2 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector