Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kilometerteller op Volkswagen Touran opnieuw in te stellen

Moderne auto’s zijn gebouwd met een opmerkelijke hoeveelheid functies, en nu kun je zelfs Deezer op je auto spelen. Aan de andere kant zijn sommige basisfuncties nog steeds best handig. Het kennen van de actieradius van uw Volkswagen Touran behoort namelijk tot de basiskennis om niet zonder benzine te komen te zitten. Velen van ons doen vaak hetzelfde, de kilometerteller van onze Volkswagen Touran op nul willen zetten na het tanken om te weten hoeveel kilometers we gaan rijden . In dit artikel zullen we beschrijven hoe de kilometerteller op Volkswagen Touran opnieuw in te stellen . In een eerste keer zullen we enthousiast zijn over hoe deze dagteller werkt en, in een tweede keer, hoe je deze dagteller kunt resetten en in een laatste deel, of het mogelijk is om de kilometerstand van zijn Volkswagen Touran te verminderen.

Hoe werkt de dagteller op Volkswagen Touran?

Laten we onze inhoudspagina beginnen met hoe uw meter werkt. Hoewel het niet verplicht is om te ontdekken hoe uw auto werkt, is het toch verstandig en praktisch om de basisprincipes te kennen. Als je je afvraagt ​​over kilometerteller resetten naar Volkswagen Touran , dan zal dit deel u zeker interesseren.

De kilometerteller of kilometerteller van uw auto was vroeger mechanisch en is nu gewijzigd in elektronisch. Het doel van deze vervanging is voornamelijk om tegen te vechten kilometerfraude , in werkelijkheid, sommigen van ons wisten hoe ze mechanische kilometertellers moesten veranderen kilometerstand van een Volkswagen Touran verlagen of resetten om het voor meer dan zijn werkelijke waarde te kunnen verkopen.

In de mechanische versie werkt het met een systeem van drums gekoppeld aan een kabel die wordt aangedreven door de uitgaande as van de versnellingsbak of het differentieel . Eindelijk voor de elektronische versie, de meest voorkomende op de Volkswagen Touran, het is een sensor die op basis van het bouwjaar van uw Volkswagen Touran op verschillende plaatsen kan worden geplaatst en die de kilometergegevens doorgeeft aan de boordcomputer.

Weiterlesen:
Stationaire trillingen Volkswagen Touran, wat te doen?

Zet de dagelijkse kilometerteller op nul op Volkswagen Touran

.

Laten we nu verder gaan met de belangrijkste stap, hoe de dagteller van uw Volkswagen Touran resetten? Hoewel deze stap over het algemeen gemakkelijk uit te voeren is, zijn sommigen van u, nieuwe kopers van bijvoorbeeld Volkswagen Touran, misschien niet op de hoogte van de procedure om deze taak te volbrengen.

We zullen nu de verschillende manieren bekijken om de dagteller op nul te zetten op Volkswagen Touran:

 • Houd de rechterknop op uw dashboard enkele seconden ingedrukt totdat nul wordt weergegeven op de dagteller
 • Als deze knop niet werkt, kunt u de rechter teller comodo gebruiken door de knop aan het uiteinde een paar seconden ingedrukt te houden totdat de kilometerteller van uw Volkswagen Touran op nul wordt gezet.
 • Ten slotte moet u mogelijk op sommige van de nieuwere modellen ga door de middenconsole en het display van uw auto en doorloop de opties van uw auto om deze op nul te zetten

.

Als u de serviceteller van uw Volkswagen Touran wilt resetten, lees dan onze inhoudspagina over dit onderwerp.

De kilometerstand van zijn Volkswagen Touran-teller terugdraaien of verlagen

Laatste deel, dat sommigen van u misschien interesseert, hoe de kilometerstand van zijn Volkswagen Touran te verlagen . Weet al dat dit werk is totaal verboden door de wet , en dat als u deze actie uitvoert, u tot 2 jaar gevangenisstraf en een boete van 300 euro riskeert. Mocht u desondanks twijfelen over de kilometerstand van een Volkswagen Touran voordat u deze aanschaft, dan is het wellicht interessant om te weten hoe oplichters te werk gaan.

 • Een mechanische kilometerteller op nul zetten op Volkswagen Touran:

  Desalniettemin worden ze steeds zeldzamer, mechanische kilometertellers zijn het gemakkelijkst om mee te knoeien, sterker nog, het was genoeg om gewoon zoek de kabel van de meter, koppel hem los en steek een boormachine erop om hem ondersteboven te draaien en de kilometerstand van zijn Volkswagen Touran te verhogen of te verlagen.

  .

 • Reset elektronische kilometerteller op nul op Volkswagen Touran;

  Eindelijk zijn de nu gangbare elektronische kilometertellers die bedoeld waren om fraude efficiënt te bestrijden niet onkwetsbaarder dan de mechanische typen. In werkelijkheid, met behulp van de diagnose-aansluiting van uw Volkswagen Touran is het mogelijk om de kilometerteller van uw Volkswagen Touran te resetten , met behulp van een computer en software is het mogelijk om de kilometerstandgegevens die op uw dashboard worden weergegeven te wijzigen.

Weiterlesen:
Wanneer schokdempers vervangen Volkswagen Touran 3 ?

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Touran, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector