Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kilometerteller op Volkswagen Transporter 4 . opnieuw in te stellen

Moderne auto’s zijn uitgerust met een opmerkelijk aantal opties, en nu kun je zelfs Deezer op je auto spelen. Niettemin zijn enkele eenvoudige opties nog steeds best handig. In feite is het kennen van het bereik van uw Volkswagen Transporter 4 een onderdeel van de eenvoudige kennis om niet zonder benzine te komen te zitten. Velen van ons hebben de neiging om hetzelfde te doen, de kilometerteller van onze Volkswagen Transporter 4 na het tanken op nul willen zetten om te weten hoeveel kilometers we gaan rijden . In dit bericht zullen we beschrijven hoe de kilometerteller op Volkswagen Transporter 4 . opnieuw in te stellen . In een eerste keer zullen we enthousiast zijn over hoe deze dagteller werkt en, in een tweede keer, hoe deze dagteller opnieuw kan worden ingesteld en in een laatste deel, of het mogelijk is om de kilometerstand van zijn Volkswagen Transporter 4 te verminderen.

Hoe werkt de dagteller op Volkswagen Transporter 4?

Laten we ons artikel beginnen met hoe uw meter werkt. Hoewel het niet nodig is om erachter te komen hoe uw auto werkt, is het toch verstandig en praktisch om de principes te kennen. Als je vragen hebt over kilometerteller resetten naar Volkswagen Transporter 4 , dan zal dit onderdeel u zeker ten goede komen.

De kilometerteller of kilometerteller van uw auto was vroeger mechanisch en is nu gewijzigd in elektronisch. Het doel van deze verandering is vooral vechten tegen kilometerfraude natuurlijk wisten veel mensen hoe ze mechanische kilometertellers moesten veranderen kilometerstand van een Volkswagen Transporter 4 . verlagen of resetten om het te verkopen voor meer dan zijn werkelijke waarde.

In de mechanische versie werkt het met een systeem van trommels verbonden met een kabel die wordt aangedreven door de uitgaande as van de versnellingsbak of het differentieel . Eindelijk voor de elektronische versie, de meest elementaire op de Volkswagen Transporter 4, het is een sensor die op basis van het bouwjaar van uw Volkswagen Transporter 4 op verschillende plaatsen kan worden geplaatst en de kilometergegevens doorgeeft aan de boordcomputer.

Weiterlesen:
Hoe verander ik het stadslicht van mijn Volkswagen Transporter 5?

Zet de dagelijkse kilometerteller op nul op Volkswagen Transporter 4

.

Laten we nu verder gaan met de belangrijkste stap, hoe de dagelijkse kilometerteller van uw Volkswagen Transporter 4 resetten? Hoewel deze stap over het algemeen eenvoudig uit te voeren is, zijn sommigen van u, nieuwe kopers van bijvoorbeeld Volkswagen Transporter 4, misschien niet bekend met de procedure om dit proces uit te voeren.

We zullen nu de verschillende benaderingen bekijken om de dagteller op nul te zetten op Volkswagen Transporter 4:

 • Houd de rechterknop op uw dashboard enkele seconden ingedrukt totdat nul wordt weergegeven op de dagteller
 • Als deze knop niet werkt, kunt u de rechter teller comodo gebruiken door de knop aan het uiteinde een paar seconden ingedrukt te houden totdat de kilometerteller van uw Volkswagen Transporter 4 op nul wordt gezet.
 • Ten slotte moet u mogelijk op sommige van de nieuwere modellen ga door de middenconsole en het display van uw auto en doorloop de opties van uw auto om deze op nul te zetten

.

Als u de serviceteller van uw Volkswagen Transporter 4 wilt resetten, lees dan ons artikel over dit onderwerp.

De kilometerstand van zijn Volkswagen Transporter 4 kilometerteller terugdraaien of verlagen

Laatste deel, waarvan sommigen van u kunnen profiteren, hoe de kilometerstand van zijn Volkswagen Transporter 4 . te verlagen . Weet al dat deze actie is totaal verboden door de wet , en dat als u dit werk uitvoert, u tot 2 jaar gevangenisstraf en een boete van 300 euro riskeert. Als u echter twijfelt over de kilometerstand van een Volkswagen Transporter 000 voordat u deze koopt, kan het interessant zijn om te weten hoe oplichters te werk gaan.

 • Een mechanische kilometerteller op nul zetten op Volkswagen Transporter 4:

  Niettemin worden ze steeds zeldzamer, mechanische kilometertellers zijn het gemakkelijkst om mee te knoeien, in werkelijkheid was het genoeg om simpelweg identificeer de kabel van de meter, koppel hem los en steek een boormachine erop om hem ondersteboven te draaien en de kilometerstand van zijn Volkswagen Transporter 4 te verhogen of te verlagen.

  .

 • Reset elektronische kilometerteller op nul op Volkswagen Transporter 4;

  Ten slotte zijn de nu eenvoudige elektronische kilometertellers waarvan verwacht werd dat ze fraude efficiënt zouden bestrijden, niet onkwetsbaarder dan de mechanische typen. In werkelijkheid met behulp van de diagnose-aansluiting van uw Volkswagen Transporter 4 is het mogelijk om de kilometerteller van uw Volkswagen Transporter 4 te resetten , met behulp van een computer en software is het mogelijk om de kilometerstandgegevens die op uw dashboard worden weergegeven te wijzigen.

Weiterlesen:
Oranje lampje Volkswagen Transporter 6 dat blijft branden

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 4 in de categorie Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector