Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kilometerteller op Volkswagen Transporter 5 . opnieuw in te stellen

Moderne auto’s zijn uitgerust met een opmerkelijk aantal opties, en nu kun je zelfs naar Deezer luisteren op je auto. Sommige basisopties zijn echter nog steeds best handig. Het kennen van de actieradius van uw Volkswagen Transporter 5 behoort eigenlijk tot de basiskennis om niet zonder benzine te komen te zitten. Velen van ons doen vaak hetzelfde, de kilometerteller van onze Volkswagen Transporter 5 na het tanken op nul willen zetten om te weten hoeveel kilometers we gaan rijden . In dit bericht zullen we beschrijven hoe de kilometerteller op Volkswagen Transporter 5 . opnieuw in te stellen . In een eerste keer zullen we geïnteresseerd zijn in hoe deze dagteller werkt en, in een tweede keer, hoe deze dagteller opnieuw kan worden ingesteld en in een laatste deel, of het mogelijk is om de kilometerstand van zijn Volkswagen Transporter 5 te verlagen.

Hoe werkt de dagteller op Volkswagen Transporter 5?

Laten we onze inhoudspagina beginnen met hoe uw meter werkt. Hoewel het niet nodig is om te begrijpen hoe uw auto werkt, is het toch verstandig en praktisch om de principes te kennen. Als je je afvraagt kilometerteller resetten naar Volkswagen Transporter 5 , dan zal dit onderdeel u absoluut interesseren.

De kilometerteller of kilometerteller van uw auto was vroeger mechanisch en is nu veranderd in elektronisch. Het doel van deze verandering is specifiek om te vechten tegen kilometerfraude , inderdaad, veel mensen wisten hoe ze mechanische kilometertellers moesten veranderen kilometerstand van een Volkswagen Transporter 5 . verlagen of resetten om het te verkopen voor meer dan zijn werkelijke waarde.

In de mechanische versie werkt het met een systeem van trommels verbonden met een kabel die wordt aangedreven door de uitgaande as van de versnellingsbak of het differentieel . Eindelijk voor de elektronische versie, de meest elementaire op de Volkswagen Transporter 5, het is een sensor die op basis van het bouwjaar van uw Volkswagen Transporter 5 op verschillende plaatsen kan worden geplaatst en de kilometergegevens doorgeeft aan de boordcomputer.

Weiterlesen:
Hoeveel kilometers op laag brandstofverbruik met mijn Volkswagen Transporter?

Zet de dagelijkse kilometerteller op nul op Volkswagen Transporter 5

.

Laten we nu verder gaan met de meest noodzakelijke stap, hoe de dagelijkse kilometerteller van uw Volkswagen Transporter 5 resetten? Hoewel deze stap over het algemeen gemakkelijk uit te voeren is, zullen sommigen van jullie, nieuwe kopers van bijvoorbeeld Volkswagen Transporter 5, zich misschien niet op hun gemak voelen met het proces om dit proces uit te voeren.

We zullen nu kijken naar de verschillende manieren om de dagteller op nul te zetten op Volkswagen Transporter 5:

 • Houd de rechterknop op uw dashboard enkele seconden ingedrukt totdat nul wordt weergegeven op de dagteller
 • Als deze knop niet werkt, kunt u de rechter teller comodo gebruiken door de knop aan het uiteinde enkele seconden ingedrukt te houden totdat de kilometerteller van uw Volkswagen Transporter 5 op nul wordt gezet.
 • Ten slotte moet u mogelijk op sommige van de nieuwere modellen zoek in de middenconsole en het display van uw auto en doorloop de configuraties van uw auto om deze op nul te zetten

.

Als u de serviceteller van uw Volkswagen Transporter 5 wilt resetten, bladert u door onze inhoudspagina over dit onderwerp.

De kilometerstand van zijn Volkswagen Transporter 5 kilometerteller terugdraaien of verlagen

Laatste onderdeel, dat sommigen van u kan interesseren, hoe de kilometerstand van zijn Volkswagen Transporter 5 . te verlagen . Weet al dat deze handeling is totaal niet toegestaan ​​door de wet , en dat als u deze actie uitvoert, u tot 2 jaar gevangenisstraf en een boete van 300 euro riskeert. Mocht u desondanks twijfelen over de kilometerstand van een Volkswagen Transporter 000 voordat u deze aanschaft, dan is het wellicht interessant om te weten hoe fraudeurs te werk gaan.

 • Een mechanische kilometerteller op nul zetten op Volkswagen Transporter 5:

  Desalniettemin worden ze steeds zeldzamer, mechanische kilometertellers zijn het minst moeilijk om mee te knoeien, in feite was het genoeg om eenvoudigweg identificeer de kabel van de meter, koppel hem los en steek een boormachine erop om hem ondersteboven te draaien en de kilometerstand van zijn Volkswagen Transporter 5 te verhogen of te verlagen.

  .

 • Reset elektronische kilometerteller op nul op Volkswagen Transporter 5;

  Eindelijk, de nu standaard elektronische kilometertellers die bedoeld waren om fraude effectief te bestrijden, zijn niet onkwetsbaarder dan de mechanische typen. In feite, met behulp van de diagnose-aansluiting van uw Volkswagen Transporter 5 is het mogelijk om de kilometerteller van uw Volkswagen Transporter 5 te resetten , met behulp van een computer en software is het mogelijk om de kilometerstandgegevens die op uw dashboard worden weergegeven te wijzigen.

Weiterlesen:
Stank in de airco Volkswagen Transporter 6

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 5 in de categorie Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector